Марина, много съжалявам за лошите новини, но както казаха и други момичета, една спермограма пролет не прави. Ако сте имали прогресивно подобрение преди, може би е моментно отклонение или лошо направен анализ и си струва да направите нова.
Колкото до диагнозата - километричната съставна дума - на мен изобщо не сами давали такава, пък и аз не я търся, въпреки че и ние имаме мъжки фактор. Аз лично гледам как са показателите за брой, подвижност и морфология спрямо нормата. Дано видите подобрение съвсем скоро. Пожелавам ви го от сърце.
Гардже, като каза, че пиеш пълна шепа с хапчета, ме напуши на смях. Ние с мъжа ми се майтапим, че като пенсионери вечер си редим витаминчетата: две жълти, едно розово, едно жълто...
Мамче, и на мен само храна ми е в главата. Все за следващото ядене мисля. Няма момент, в който да не мога да ям. Отдавам го на особеност на вкусовите рецептори... някои ги тегли алкохолът, други наркотиците, нас ни влече храната.
Елена, честито и от мен! Дано чертите станат отчетливи скоро, за да се успокоиш.
Анмар, стискам палци цял ден. Дано да си добре.
А, току що видях коментара ти - много се радвам, че не е най-страшното!