Crow, ама и ти много го мислиш. Ми нормално е разбира се. МЦ не е нищо друго, освен изчистване на излишни нечистотии. Преди време четох за суровоядството. При прилагането му стриктно за 8 месеца се получава пълно изчистване на организма и то до такава степен, че при жените дори спира МЦ, но това не означава, че спират нормалните процеси, напротив яйчниците започват да работят все по-качествено.
Ама моля ви се стига с глупостите
Снежи,силно се надявам това да не го вярваш сериозно!!!
Абе момичета кокичета,айде да не дрънкаме глупости ей тъй си,щото нейде някой си написал нещо!!!
Нека се придържаме към научно доказаните биологични процеси и да не влизам сега в подробности какво менстрацията и защо тя се случва....
Надявам се повечето от нас да са запознати със фактите,или поне по биология да са внимавали в час...
Колкото до суровоядството,не знам,ама ще ви кажа че ако се стига до аменорея,то нещата са мн зле!!!
Повечето ме познават тук и знаят,че мнооого рядко прая забележки!Но нека мислим два пъти преди да пишем каквото и да било - не заради друго,а заради факта че тук влизат и много "начинаещи" момичета,които биха били лесно подведени от подобни изказвания!
Снежи,не се сърди - не е нищичко лично
пп
Маринкоооо,аз зарад твойта торта и с трабант ша дойда мЪ....ама се посмя викаш,а