0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
Радост, най-сигурно си е УЗИ-то. Няма начин да не знаеш, че при ПКЯ, тестовете за ову, могат да показват фалшиви +++. Силно стискам палци да си имаш спонтанна овулация и да ни изненадаш скоро. По Коледа чакам да ни зарадваш!
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*
Малвина, виждам, че четеш темичката - надявам се всичко да е наред при теб! :D

Радост, успех утре - да се върнеш с добри новини за големи фоликули.
Здравейте сладурки,
честита темичка,пожелавам ви много положителни тестчета,ето и малко вирусчета от мен
:green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1:
Аз съм добре,още работя :P
 :bighug: :bighug: :bighug:

*
Браво, все така да си до раждането! :D
В бременната тема те споменават със загриженост, понеже си изчезнала от хоризонта - затова щом те мярнах, попитах.
*
Здравейте момичета !
Да се включа и аз в новата седмична!
Дано ни е на късмет!
Роузи мернах те на бързо - рядко пишеш !
Как си ?
Ще пиша на лични!
Добре дошли на новите момичета и скорошно преместване в другаята темичка!
Лека и ползотворна седмица на всички момичета !
[/url]
Здравейте момичета аз съм нова и реших да се запиша в тази темичка,от 3 месеца правим опити за бебе.Целувки на всички и дано имаме всички късмет :bighug:
От мен добър вечер най-накрая успях и аз да се присъединя към този страхотен форум :youwoman:
Много сте готини момичета пожелавам на всички ви положителни резултати,лека бременност и много красиви малки ангелчета  :bori_007: :bori_004: :bori_005: :bori_002: :bori_012: :bori_014: :ironing: :bfp: :cheerleader: :cheerleader: :cheerleader:
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
Ха добро утро.Тая седмица много нови попълнения си имаме,добре сте ни дошли и дано скоро да започнете да пишете в темата на бременните.Тук ще намерите истински приятели,който с каквото може ще помага.Така сме тук задружната щъркелова групичка.И като говорим за щъркеловата групичка,нека който не е гласувал да гласува,че все с 2-3 гласа сме назад.
Лек и хубав ден ви желая.Радостинче,стискам палци и чакам да се отчетеш.
« Последна редакция: Ноември 17, 2009, 06:47:26 am от Марина75 »

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*

Цвете

• 734
  • Този, който обича, вярва в невъзможното!
Добро утро, сладурки!
От тези изпити нямам време да ви видя какво правите,но видя му се края остана само оше един. Днес съм на първи преглед,дано всичко да е наред,като се върне ще пиша какво е станало.
Стерче,благодаря за темичката,дано се напълни с ++++++ тестчета. /кой, каквито чака/
Маринка,мерси за кафенцето,аз ще изчакам първо закуската и тогава ще пийна кафе с много мляко.
Добре дошли на новите момичета и бързо преместване в бремената темичка.
 :bighug: на всички.
Хубав и усмихнат ден.
« Последна редакция: Ноември 17, 2009, 07:20:33 am от Цвете »
*
Добро утро!
Ей, Маринка, пак си ни ранобудна, ааа???  :D :D :D
Благодаря  за кафенцето!
Веднага се присъединявам към вас с Цветито! :D
На новите попълнения - Добре дошли! Дано скоро да пишете в бременилската темичка!
Лек и спорен ден!
*
Добро утро и от мен !
Маринче присъединявам се към компанията за сутришно кафе !
Лек и спорен ден !
[/url]
*

stertje

• 538
  • звездобройка
Добро утро момичета. На новите момичета Добре дошли , но нали знаете колкото по малко се задържите тука, толкова по добре. Аз почивам днес, но сутринта съм я запазила за обикаляне по институции с племеника за да му оправим документите.
Маринка - супер кафенце, на мене като бивша Бургазлийка :wink: морето и неговите залези най много ми липсват тука. :?
Цвети - успех с прегледа! :crossfingers: Радостче - и на тебе, ти днеска ли ще ходиш?
Криска- никава М, само положителна настройка! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
П.п Момичета вашети стиснати плачета засега действат, вече четвърти ден температурата ми се задържа висока, дано.... Не смея още да фантазирам защо... Само искрено се моля да се задържи така висока, имам още 2-3 дена до датата на която по принцип ми идва.
« Последна редакция: Ноември 17, 2009, 08:29:17 am от stertje »
<br />[/url][img]http://ticker
*
Добро утро :D
Мерси за кафенцето!
 :welcome_1: на новите момичета!
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
Добро утро :D

Маринка, благодарско за кафето, ей сега отивам да глътна една доза :wink:

Гардже, знам, че пустите тестове при ПКЯ може да са с много подвеждащи ++++, за съжаление. Ама като не мога да стоя мирна и да си чакам, предпочитам да се тормозя с разчитането на резултата им...както и да е. Днес съдбата си направи лека шега с мен, та ще имам възможност да мина на два ултразвука :lol:, та ще видим на къде са нещата. Но съм много обнадеждена, че ще си имам О този месец - вътрешно усещане някакво :D

Ще се отчета по-късно как е минал първия преглед, а довечера и за втория :D
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

Добро утро щъркелова група  :lol:
  :welcome_1: на новичките,добре дошли дано ви хареса тук,и дано сме ви полезни с нещо,а иначе колкото се може по бързо се  osi_19 от тук и отивайте в темата на растящите коремчета  preggo.
 Сега ще сложа пак линкче за гласуването че има и нови да се запишат там за нас разбира се http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=40002.0;topicseen че Варненки се с по няколко гласа ни водят амааахааааа  :wink:

Радостинка  :crossfingers: силно да имаш ову,ама ти с тез два прегледа нещо  :lol: :lol: :lol:
« Последна редакция: Ноември 17, 2009, 08:44:51 am от Мonkey :) (iskra.p.dimitrova) »
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
Радостче,  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
*
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
Добро утро и от мен :)
Радост, стискам палчета за прегледите. Мисля си все пак, че няма нужда да се подлагаш на 2 ултразвука. И двата ще покажат едно и също, само ще платиш 2 пъти, но ... ти си знаеш. Успех ти пожелавам и да пишеш, че много ще те мисля !
Цунки на всички.
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*
Добро утро момичета много сте гостоприемни  :bighug: аз снощи си направих тест след като  ми цапаше само но резултата  е  :bfn: след това такива болки имах че направо щях да умра ,и сутринта си ми дойде . Никакво отчайване но, за две години правене на опити никога не ми беше закъснявало  така се надявах  :00001754:.
Успешен ден  желая на всички   
*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
Добро утро момичета кокичета!!! Маринка благодаря за кафенцето сядам и аз във вашата най-приятна за мен компанийка!
Да не забравя да кажа добре дошли  :welcome3: на новите попълнения и скоро милички да се измитате в темичката на бременните момичета /не че ви гоня, ама на всички там ни е мястото/!  И хайде вече искам колкото нови попълнения дойдат, толкова момичета да се преместят в онази другата тема-един влязъл един излязъл мисля, че така е честно.......
Стинка имаш и моите силно стиснати палчета :crossfingers: и мисля, че трябва да започнете да запълвате реда със сърчицата!
Цвети и за теб едни  :crossfingers:
Кете...не се ядосвай мила, скоро няма да има вече отрицателни тестове! Вдигай главата и продължаваме заедно напред!  :bighug:
Май се позабравих тази сутрин....хайде до после ще ви наглеждам ето така  8O!!!