Здравейте, всички гневни сладурани! Прочетох всичи мнения и всички са добри и лично изстрадани.Знаем,че Гневът РУШИ!Няма нужда да казвам,че съм изпитала хилядократно същите чувства като вас.Знам вредата от гнева,но отново се гневя,за кой ли път...И с всеки изминал ден разбирах,че гневът НЕ ми помага.Беше ме яд на целия свят,на хората, на тъпото и ограничено общество,което не ми помага с нищо,а гледа безучастно с поредната доза цинизъм,беше ме яд на Бог,на мен,на всички познати и непознати,на целия скапан и ограничаващ човека живот,в който всяка минута се борим с болести,безпаричие,омраза,завист,ограниченост и неразбиране от всичко и всички!!!Идвало ми е да мачкам,да се търкалям от яд и гняв, и безсилие.Идвало ми е да хвана пътя без да знам накъде, да изчезна, да ме няма, да не виждам никой и нищо,за да оцелея и да остана себе си!Но...гневът е силно чувство и трудно се потушава.Все едно да спреш буря!Постепенно разбрах,след много четене,размисъл,взиране вътре в себе си,че НИКОЙ не ни е виновен за НИЩО!Най-малко Бог!Той не ни е създал лоши,ние сами искаме да сме такива,защото когато имаме неприятности,когато страдаме,сме свикнали ВИНАГИ НЯКОЙ ДРУГ да НОСИ ВИНАТА!Запомнете,мили момичета,това, и ако останете насаме със СЕБЕ СИ,ако се вгледате в душите си, там,в най-дълбокото,ще видите,че е така.Всички ние искаме да сме щастливи.Но разберете:Докато искаме,никога няма да СМЕ щастливи,по закона за всеобщата гадост!