Радост, писах ти ЛС - но и тук да кажа. Отиди на още едно УЗИ. Метода с БТ е ужасно остарял и неточен метод. Някои лекари като чуят за него, направо настръхват от възмущение (не говоря за моят лекар, а за други известни светила). При мен БТ се вдига едва с 0,2'С , но си имам доказана ову. Това е просто някаква шантава история с термометри! А и виждам, че и при теб се е вдигнала БТ.
Маринка, няма да се отчайваме, нали ? Знам, че и на теб и на Радост и на повечето тук ни е дошло до гуша да чакаме. Знам го ! Искам да ви кажа, че ако сме последователни ще успеем съвсем скоро. Момичета вярвайте и бъдете логични в действията си. Нека не се оставяме само на случайността, а да чуем и лекарите и вътрешния си глас и не се оставяме дълго по течението, а да действаме. Аз съм си дала не повече от 2 месеца и мисля да почвам с ИНСЕ или директно Ин витро. Но категорично няма да се предам. Знам, че съм голяма бъзла и ще ми трака ченето пак, както преди ЦС или лапарото, обаче ако трябва ще лудна, но ще успея ! Както и вие !!!
Чухте ли ???