0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Графиката на Lub
« Отговор #140 -: Март 08, 2010, 17:01:15 pm »
Благодаря ви за подкрепата. Чувствам се....не знам как. Започвам психически да отслабвам. Днес бях на лекар, сега пък проблема не е отлепването. Има бебе, което се развива, но прекалено бавно. В момента отговаря на трета седмица след О, а реално те са минали 6. Доктора ми каза да му дадем две седмици възможност да се развие и да видим дали ще се наложи прекъсване на бременността.
странното е, че не е кухо айце, защото се развива. Но какви могат да са причините за такова бавно развитие-не знам.
*
« Отговор #141 -: Март 08, 2010, 17:27:35 pm »
Миличка,не се предавай всичко ще се нареди, бебчо ще започне по-бързо да се развива, ще видиш.
Моля се дано всичко да бъде наред и да има здраво бебче на финала  :goodluck: :crossfingers: :bighug:
« Отговор #142 -: Март 08, 2010, 19:49:59 pm »
Миличка, само спокойно. Ще видиш, че всичко ще е наред и бебето ще е добре. Само не се притеснявай и си почивай повече  :bighug:
*
« Отговор #143 -: Март 08, 2010, 20:11:28 pm »
Каквото и да кажа душко ще бъде малко....... :hug2:Бъди силна и мисли в хубави неща,дано вс. се развие добре! :crossfingers: yahoo_17

*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #144 -: Март 09, 2010, 08:46:33 am »
Консултирай се и с друг лекар

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #145 -: Март 09, 2010, 09:50:06 am »
Искай второ мнение Lub.стискам палци всичко да се оправи
« Отговор #146 -: Март 09, 2010, 10:13:08 am »
Задължително потърси второ мнение!
Стискам ти палци!
 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
При моята успешна бременност в 7-ма седмица ме бяха отписали поради същите причини плюс отлепяне. Е да обаче не стана така! Почивай си и бъди спокойна, всичко ще се нареди!

*
« Отговор #147 -: Март 09, 2010, 17:50:22 pm »
Момичета потърсих второ мнение от Дяволов -Майчин дом и то беше следното: бременността не се развива трябва да се махне. Бебето няма сърдечен ритъм. Междувременно направих лек кръвоизлив, след който най-вероятно ще последва по-силен. Така че нещата клонят към прекъсване на бременността.
*
« Отговор #148 -: Март 09, 2010, 17:56:55 pm »
 :balk_159: най-малко това очаквах да прочета..
Миличка, много съжалявам!!!
 :bighug:

"What other people think of you is none of your business" - Paulo Coelho
*
« Отговор #149 -: Март 09, 2010, 17:58:39 pm »
Миличка, сигурно така е трябвало да стане, не го мисли ...
Пожелавам ти бързо да се отърсиш и с нови сили напред.
Ще чакаме най-хубавите новини от теб.

Прегръщам те  :bighug:
*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
« Отговор #150 -: Март 09, 2010, 18:14:10 pm »
Мила ... много съжелявам ... не знам какво да кажа,бъди силна всичко ще е наред
*

Чоки

• 713
  • Аз ще успея защото се боря!
« Отговор #151 -: Март 09, 2010, 19:09:24 pm »
Момичета потърсих второ мнение от Дяволов -Майчин дом и то беше следното: бременността не се развива трябва да се махне. Бебето няма сърдечен ритъм. Междувременно направих лек кръвоизлив, след който най-вероятно ще последва по-силен. Така че нещата клонят към прекъсване на бременността.

Съжелявам  :(
Не знам какво да те посъветвам освен да бъдеш силна и да посрещнеш изпитанията със силен дух и с вяра, че си направила всичко, което е зависило от теб.
И все пак се надявам да се обърнат нещата, дано, дано, дано!!!
« Отговор #152 -: Март 09, 2010, 19:12:39 pm »
Оффф миличкааа съжалявам  :(
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
« Отговор #153 -: Март 09, 2010, 20:03:19 pm »
мила съжалявам за това ,което се случва.знам ,че думите няам да помогнат ,но ти трябва да си силна и да преминеш през това и да продължиш напред . :bighug:
*
« Отговор #154 -: Март 09, 2010, 21:21:21 pm »
Съжалявам, миличка:  :bighug:
*
« Отговор #155 -: Март 09, 2010, 21:30:13 pm »
Мила Люб, много съжалявам!! Преживяла съм го, знам как боли.... не чакай, ами иди в болница колкото можеш по-скоро. Прегръщам те много силно!!!
*
« Отговор #156 -: Март 10, 2010, 04:46:03 am »
Мила Люб, съжалявам да чуя тези тъжни новини от теб.. На мен ми още прясно след последния ми спонтанен аборт. Знам, че боли миличка, душевно, не толкова физически, но ти трябва да си силна  и да не се предаваш.  Щастието да си майка ще почука и на твоята врата, вярвам в това!  :bighug:

*
« Отговор #157 -: Март 10, 2010, 08:18:27 am »
 :( Мила много съжалявам че и ти преминаваш през това.
Прегръщам те.  :bighug:
НЕ се предавай, сега си почини малко и лятото с ново сили напред.
 Ще се получи и при нас - ще видиш . :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #158 -: Март 10, 2010, 09:14:15 am »
Lub, много съжалявам... :balk_134:. Каквото и да кажа, ще е малко... Знам, че много боли, но бъди силна. Прегръщам те много!

*
« Отговор #159 -: Март 12, 2010, 14:36:51 pm »
Ето ме отново :( но без бебе. Бях три дни в МД, направиха ми абразио и всичко приключи с диагноза missed abortion. Бях под наблюдение при Дяволов, въпреки че самото абразио ми го извърши друга докторка. Въпросът е, че те се учудиха защо до сега наблюдаващия ме АГ не е направил нищо, при положение че те ми направиха абразиото в 9г.с., а плодът е мъртъв от 4-5 г.с. и съответно колкото повече се задържа толкова по-голям е рискът за мен.....Както и да е, сега със съпругът ми ще почиваме два-три месеца и след това отначало.
А на вас момичета пожелавам всичко да е наред и скоро всяка от вас да се похвали с нормална бременност. Съжалявам, че не влизам в темите ви, но за известно време ще си дам почивка от тези теми.

Благодаря ви за всичко и успех.