и една забележка без да се обиждате, щот имате по голям опит от мен, но като гледам повечето графики когато правите тест за овулация сърчицата ви са обикновено пред положителния тест или в същия ден и няма след това, но от цялата информация която прочетох за овулацията и тестовете изобщо би трябвало сърчицата да са поне един ден преди положителното тестче в самия ден според мен не е задължително и един два дни след това, защото нали овуто настъпва 12 до 48 часа след положителния тест за овулация? Извинявам се за дългия пост и да не обидя някой по дълговременен форумец
Понеже си тръгнала да правиш забележки, да взема и аз да се поуча. Като след 3 дни въздържание докарваме към 25 милиона сперматозоиди, кои дни точно викаш трябва да правим секс та хем да има бройка, хем да покрием добре овулацията?
Айде дано момичетата с по няколко стотин или няколко хиляди поста, с неуспешно инвитро и безброй стимулации, с мъжки фактор, хормонален дисбаланс, поликистозни яйчници, изчерпан яйчников резерв, запушени тръби и други такива красоти, последват съвета ти и най-после забременеят.
Тези, които закачливо молиш да не се обиждат "щот имате по голям опит от мен" всъщност имат друго - ПРОБЛЕМИ. Ако не си го разбрала докато си чела и писала в темата, значи си спала. В противен случай самодоволството ти дразни и обижда.
Жива и здрава и лека бременност.