0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Една Декемврийска седмица с дъжд от + тестове (30.11-06.12.2009)
« Отговор #160 -: Декември 02, 2009, 18:36:48 pm »
А дали е възможно и втория глас да дам за АГ-Варненките  :wink:, извинявам се, слабост  :D, дано не се обидите  :)
*
« Отговор #161 -: Декември 02, 2009, 18:48:38 pm »
А дали е възможно и втория глас да дам за АГ-Варненките  :wink:, извинявам се, слабост  :D, дано не се обидите  :)
Не става  :D
Пробвах да го дам отново на Щъркелите, но ...
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #162 -: Декември 02, 2009, 18:57:38 pm »
Исе, все пак много искам да разкажеш какво коментира доктор Сигридов (дано не греша името) и после какво каза Александров за 8 в левия яйчник. Не съм много наясно дали всеки месец се виждат и в двата яйчника. Ще ми припомниш ли и какви бяха стойностите на ФСХ ? Искам за себе си да направя някаква логична връзка. Ако не ти се пише тук , може на ЛС :) Цунки
Съни, добре дошла в нашата темичка. Понеже зная, че и ти си на моя хал с неизяснения стерилитет, но прави  имунологични - там излезе ли все пак нещо ? Александров теб не те ли посъветва за ИНСЕ ? Защото на мен ми каза там да пробвам първо ...
А за гласуването - момичета, за мен няма значение коя групичка ще спечели. Това не е някаква битка. Аз съм гласувала само за щъркелите, без втора опция, но който и да спечели ще съм доволна. Това е игра :)  :lol:
Цигу, не се товари толкова :) Наистина си мисля, че Тортила не е имала нищо лошо предвид. То като погледна си е права, че е по-добре в деня след двете черти да е секса, но пък някои го правят И ЗА УДОВОЛСТВИЕ, така че ако Бог е решил и 5 дена преди овулацията може да се прихване. Нали сперматозоидите издържат до 5 дни. Иначе някъде имаше и схема, по която да се прави секс. Май беше в деня на двете черти и в двата дни след + теста. Но аз съм чела , че е най-добре сперматозоидите вече да чакат яйцеклетката, т.е. да са вече в тръбите, когато яйцеклетката попадне там. Абе няма да мислим сега и за тези сложни процеси. Пък и е ясно, че на доста от нас май вече не ни е до секс за жалост.
 Целувки на всички. Много ви обичам. Искрено се моля да си говорим вече за термин, дрешки и т.н., но вярвам че и това ще стане най-късно в 2010 !
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*
« Отговор #163 -: Декември 02, 2009, 19:05:13 pm »
Исе, все пак много искам да разкажеш какво коментира доктор Сигридов (дано не греша името) и после какво каза Александров за 8 в левия яйчник. .........
Гардже, д-р Сигридов следи бременностите на пациентките на клиника Малинов.  :D
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
*
« Отговор #164 -: Декември 02, 2009, 19:13:00 pm »
.. Но аз съм чела , че е най-добре сперматозоидите вече да чакат яйцеклетката, т.е. да са вече в тръбите, когато яйцеклетката попадне там. Абе няма да мислим сега и за тези сложни процеси. Пък и е ясно, че на доста от нас май вече не ни е до секс за жалост.
 Целувки на всички. Много ви обичам. Искрено се моля да си говорим вече за термин, дрешки и т.н., но вярвам че и това ще стане най-късно в 2010 !
:good_post: За първото си абсолютна права, моята лекарка на това му вика да са в позиция "я га дебнем"  :D Вярвам, че 2010 година ще е изключително бебеносна!!  :bighug:
*

crow

• 2670
« Отговор #165 -: Декември 02, 2009, 19:50:54 pm »
Уф, че съм птица - птица съм .. Ама май не черна и перната, а голяма бяла птица... Яко сгафих с имената на лекарите, а ? Искала съм да кажа д-р Сариев ... Ама това, че още не познавам всички АГ лекари във Варна май е сериозен пропуск за мен, а ?  :lol: :lol: :lol: Хи-хи-хи :)
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
« Отговор #166 -: Декември 02, 2009, 19:56:12 pm »
Исе, и аз като Гарджето съм любопитна за подробностите :wink:

Аз преди малко минах през аптеката и купих един Шуър Чек и съм в готовност да го направя :lol:, но ще гледам да стискам до неделя.
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

« Отговор #167 -: Декември 02, 2009, 20:15:17 pm »
Аз преди малко минах през аптеката и купих един Шуър Чек и съм в готовност да го направя :lol:, но ще гледам да стискам до неделя.[/color]

И ние ще стискаме...... палчетата до неделя :)  :crossfingers: :crossfingers:
:green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1:

*

crow

• 2670
« Отговор #168 -: Декември 02, 2009, 20:16:32 pm »
Абе чудя се и се мая .. знам, че не е за тук въпроса ми - но може и друг да има моят проблем.
Та по същество - къде да му се не види ми изчезна хубавия аватар ??? Това от последния срив ли е някаква последица ? Искам си го ! А сега къде да го търся...
*
« Отговор #169 -: Декември 02, 2009, 20:21:16 pm »
Ама това, че още не познавам всички АГ лекари във Варна май е сериозен пропуск за мен, а ?  :lol: :lol: :lol: Хи-хи-хи :)
:jump12:
 Гардже, и аз се чудя де ти изчезна снимчицата?  :balk_21:
« Отговор #170 -: Декември 02, 2009, 20:23:57 pm »
Радостинчеее  :bighug: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...

*

crow

• 2670
« Отговор #172 -: Декември 02, 2009, 20:29:01 pm »
Е, намерих си аватарчето - оправих се .. Умнооо, умноооо :) хахаха
Радост и аз стискам палците, мила ! Хайде зарадвай ни !
« Отговор #173 -: Декември 02, 2009, 20:29:18 pm »
Гардже, веднага ти оказвам бърза помощ :wink:
http://smiles.33b.ru/smile.99853.html
П.П. Бърза си :lol:
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*
« Отговор #174 -: Декември 02, 2009, 20:32:10 pm »
Гардже, аз ти виждам картинката като слънце.

Радост, дано изтраеш до неделя. Аз вече започнах тестовете и терзанията.  :BangHead: Намерих една марка за по $1 и чувствителност 25 единици - сега да видим кон боб яде ли. :D
*
« Отговор #175 -: Декември 02, 2009, 20:35:06 pm »
Радостче, Цигуларче  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
 :D
« Отговор #176 -: Декември 02, 2009, 20:38:14 pm »
Радостче, Цигуларче  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
 :D
и от мен  :crossfingers: :crossfingers:

« Отговор #177 -: Декември 02, 2009, 20:39:59 pm »
ZDRAVEYTE NA VSICHKI.... :D CHESTITA VI NOVA TEMICHKA...I MAIMUNKE BLAGODARIA ZA POKANATA :)AZ SASHTO SAM EDNA OT JELAESHTITE DA IMAM BEBCHE NO IAVNO SKORO NIAMA DA ME SPOLETI PREDI NIAKOLKO MESECA PREKARAH I OPERACIA NA IAYCHNIKA I MI GO VZEHA SEGA SAM SAMO S EDIN :(,POJELAVAM NA VSICHKI USPECH
iskam bebe :)
*

crow

• 2670
« Отговор #178 -: Декември 02, 2009, 20:42:03 pm »
Абе мацки къде пак изчезна нашата Криска ? Тя като е редовна, че после изчезва. Последния път се изгуби за цели 9-10 месеца. Ей, Криска - да се показваш веднага, че зимата дойде и скоро ще идвам в Банско да те диря по баирите ей ...
Някой има ли новини и от Пламитото и нейния малък бебо Галин ?
ay_lin1982 - добре дошла при нас. Само, ако обичаш пиши на кирилица, че такива са правилата на форума.
« Отговор #179 -: Декември 02, 2009, 20:53:01 pm »
Цигаларче, ако знаеш как се изкушавам да ги почна рано-рано и всеки ден по един...с надеждата, че може поне да мерна бледа чертичка....

Между другото аз съм виждала + тест, ама тя историята много дълга и смешна :lol:
Беше преди 4 години, тъкмо в началото на опитите ни. Правих едни от онези - лентичките, не си спомням какъв е бил резултата в началото ( в смисъл имало ли е бледа чертичка или не), но ходих след това на гости и се жалвах на една приятелка, че пак е -. И тя ми вика - аз като забременях теста първо беше -, и като го погледнах след няколко часа беше +, и си излязла бременна.
И на мен толкова ми трябваше  :lol:, прибирам се в къщи, изравям теста от коша, и какво да видя  8O, чертичките били две.
Не си спомням изобщо какво казах на мъжа ми, сещам се само, че беше късно вечерта ходихме до най-близката денонощна аптека да купим още един тест.
Но на сутринта вече Шуър чек - паказа една чертичка и се почна едно чакане на цикъл....мале мале, после тъкмо бях тръгнала веча за кръвен, то взе че ми дойде по пътя :lol:
Малеле олях се :lol:. Доста често се сещам за този случай и ми се иска да беше истина...

Обичам ви!