Исе, все пак много искам да разкажеш какво коментира доктор Сигридов (дано не греша името) и после какво каза Александров за 8 в левия яйчник. Не съм много наясно дали всеки месец се виждат и в двата яйчника. Ще ми припомниш ли и какви бяха стойностите на ФСХ ? Искам за себе си да направя някаква логична връзка. Ако не ти се пише тук , може на ЛС
Цунки
Съни, добре дошла в нашата темичка. Понеже зная, че и ти си на моя хал с неизяснения стерилитет, но прави имунологични - там излезе ли все пак нещо ? Александров теб не те ли посъветва за ИНСЕ ? Защото на мен ми каза там да пробвам първо ...
А за гласуването - момичета, за мен няма значение коя групичка ще спечели. Това не е някаква битка. Аз съм гласувала само за щъркелите, без втора опция, но който и да спечели ще съм доволна. Това е игра
Цигу, не се товари толкова
Наистина си мисля, че Тортила не е имала нищо лошо предвид. То като погледна си е права, че е по-добре в деня след двете черти да е секса, но пък някои го правят И ЗА УДОВОЛСТВИЕ, така че ако Бог е решил и 5 дена преди овулацията може да се прихване. Нали сперматозоидите издържат до 5 дни. Иначе някъде имаше и схема, по която да се прави секс. Май беше в деня на двете черти и в двата дни след + теста. Но аз съм чела , че е най-добре сперматозоидите вече да чакат яйцеклетката, т.е. да са вече в тръбите, когато яйцеклетката попадне там. Абе няма да мислим сега и за тези сложни процеси. Пък и е ясно, че на доста от нас май вече не ни е до секс за жалост.
Целувки на всички. Много ви обичам. Искрено се моля да си говорим вече за термин, дрешки и т.н., но вярвам че и това ще стане най-късно в 2010 !