Весела и здрава седмица и от нас!
Честито на именниците да са живи и здрави! И аз в края на седмицата си имам именник
...
новалекса, радвам се че вече сте по-добре!
За агресията какво да ви кажа, у дома е сървайвър. Елена на моменти така блъска Стефан или го удря... обяснявам, че той е бебе и случайно я е ударил с някоя играчка, ако това е случая, ако нарочно го е блъснала и се карам, удрям и по памперса, ами няма управия... В яслата също беше била децата, там пак си говорихме и обяснявахме че не трябва да прави така, от тогава не са ми се оплаквали, може би е имало ефект, но в къщи няма. Да не говорим, че напоследък е станала ревнива и не става въпрос само като гушна Стефуни и тя да иска да я гушна, а ако той направи нещо и му се скарам, тя го прави същото за да се карам и на нея, а много добре знае, че не трябва...
Смяна на темата и ние от вчера имаме елхичка и сега се чудя, да включа ли Ели в украсяването или е още малка. Другата ми чуденка е къде да сложа елхичката, че Стефан да не се саморазправи с нея
и Елена да му помага от солидарност
.
За подаръци Ели, ще мине от нас с пъзел с Мечо Пух и сега видях на един сайт някакви кубчета в книжка - куфарче. Стефан не съм му измислила, но ще е нещо дето да може да си го лапа и гризе
. Майка ми са им купили някаква къщичка да се крият вътре, ще видим колко е удачен този подарък, струва ми се че Ели ще я е страх да влиза вътре. Свекърва ми съм и казала някой конструктор или кукла-бебе за Ели които ще седят при нея, че като идем там да си играят.
Зори, за влак и аз бях много навита, но моя мъж каза че са много малки и се отказахме от тази идея.