Всяка една от поставените за разглеждане точки е важна. Аз съм ЗА всяка една от тях. Мисля, че не е правилно да се степенуват нещата по този начин - кое е по-важно и кое по-маловажно. На всеки му е важно това, което лично го касае! Аз съм За премахване на Възрастовото ограничение, защото всички сме равноправни - ядем един и същи хляб и дишаме един и същи въздух. Дали на 20 г. или на 45 г. все сме жени и е нормално и естествено да си искаме рожба, независимо от годините. Колкото до премахването на ограниченията за донора, също съм ЗА,защото лично аз повече от две години се блъскам и с това /с търсенето на подходящия за мен донор/ и чрез нета и чрез познати - е,вярвайте ми, не е невъзможно да го намериш, но е много трудно. Винаги изкача по нещо /най-вече горната възрастова граница/ и нещата пропадат до там. Ако ти го търсят от клиниката е по-лесно, просто не мислиш за нищо, а само чакаш да ти се обадят, че са ти намерили такъв. В рамките на 3-4 месеца,нещата се случват, но сумата,коята трябва да заплатим е много голяма /е да вярно е, че за всеки представата за "много" е различна/, за това да кажем - двойна от тази, която заплащат другите. И като не можеш да си платиш, започваш да ги събираш /а те не се берат от дърветата/, а времето и годините си минават и така се въртиш в един кръг, от който и аз не знам как се излиза. Така, че господата управници, нека се понапънат и помислят и за нас и нека се аргументират с какво сме по-различни от другите жени. Някак ми е доста обидно тяхното отношение към жените с ИЯР.
Сурогатството също трябва да се постави като проблем. Напълно подкрепям и това! Държавата е длъжна да помисли за всекиго по мъничко поне, та нали сме нейни граждани.
Дано ни чуят "великите" министри....