0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Анмарче, имаш много силно стиснатите ми палци!
Да знаеш, че си една от следващите с + yahoo_17  :D
А сега хубаво да си почиваш и да пазиш бебоците :wink:
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
Малееееееее какво правите бе,на въже ли са ви държали,половин час да ме няма и писахте ли писахте,не мога да ви изчета бе  :lol:.Стинчето,чакам след обяд отчет.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*
Добро утро и честит празник и от мен.Извинявам се за постовете ,но просто се бях разсеяла. :oops:

*
Честит празник на всички, които носят името на св. Анна!
А на всички нас светицата да помогне да се сдобием с така мечтаните рожби!  ylinfant
*
Аз докато не съм забравила Ники хайде да се похвалиш дано днес-утре и мнооого стискам палчета

ами аз няма с какво да се похваля,температурата е вече много ниска,а и гърдите вече не са ми напрегнати така...Е Нова година,нов късмет.

*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
Момичета, завърнах се... Олеееее много сте писали, май ще ме домързи да изчета всичко затова дайте най-важното, че да не изпусна нещо ?
Радост - за теб мълвата се носи чак в "чужбинско" и затова да знаеш, че много, ама много се зарадвах. Толкова се вълнувам. Ти го заслужаваш, мила ! Върна вярата ми в белобрадия дядо Коледа. А може наистина д-р Александров да е помогнал с неговата магия :) Още веднъж честито и дано всичко е наред до края. Целувам те и се радвам заедно с теб !
Пак си признавам, че нещо ме домързява да изчета 8 страници, затова ако пропускам някоя важна новина, някой да ми свирне  :wink:
 Цигу, съжалявам за МЦ. Доколкото схванах - пак те е изненадала онази чума.
 Анмар, много се моля за теб. Дано 23.12 бъде един чудесен ден за теб и всички ние да ти честитим от сърце.
 Джиджи, ама много, много искам да се окажеш пророк. Аз вече не вярвам в себе си. Но ето такива истински истории разказани тук ме изпълват с надежда.
 Джиджииии, обещаното ще си го търся да знаеш !!! Няма да те оставя на мираааааа ...
 Честит празник на имениците, а доколкото нещо ми се мота из главата и на жените, които искат да заченат. Поправете ме, ако нещо мотам празниците .. Хич не съм в час напоследък  :lol: :lol: :lol:
« Последна редакция: Декември 09, 2009, 12:43:47 pm от crow »
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
Честит имен ден на Анмарчето и Анизката :)
Нека всички ни благослови Св.Анна- тя е закрилница на майките и бременните и скоро да не остане никой в тази темичка, а всички да се преместите в съседната :) Аз пращам сини вируси да ви изпозаразя :) :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1:
[/url][/url]
Бързам да си взема от сините вирусчета, че Жасминка е с много лека ръчичка  :D Благодаря миличка, дано ме заразиш  :D
Радостче, моляте да ме сложиш в очакващи Коледно чудо на 24.12  :wink:

*
Гардже, добре дошла, мила!
Хоп, цоооп и аз под виручетата! :D
Благодари ти Жаси!
Здравейте, момичета!
Честит празник на всички и най-вече на именничките. /Анмар да знаеш, че ти пазим място в другата тема. Очакваме те с коледните пожелания ;)/
Радост, много мило ми стана като прочетох за вълненията ви около  :bfp: Дано тези хубави емоции не ви напускат при всеки преглед при доктора от тук нататък, на раждането, при първото зъбче и т.н. :)
Гардже, знам че лошо ми се пише ако не позная :) Дано не се налага да ми кълвеш очите, а в най-скоро време да черпиш ягоди със сметана /това ми се е прияло напоследък/  :P
Петинка, съжалявам за вещицата. Потърпи я още палко, ще видиш че скоро няма дори да се сетиш за нея :)
На всички ви желая усмихнат и позитивен ден!
Да ви понаплюя с вирусчета, че така са по-заразни :)
 :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1:

*
Хайде и аз под сините вирусчета!
Радосттинка, да ме пишеш и мен за коледно чудо на 24.12. моля - тогава го чакам чудото :)
« Последна редакция: Декември 09, 2009, 16:04:47 pm от nomine »
*
А защо не пуснете отделна темичка затова как съобщавате и за реакциите на околните за положителния тест.

*
Да е честито името на Анизи и Анмар!

Гардже, добре прелетяло от далечни земи. Дано е била хубава екскурзийката.
Пете, Ники, съжалявам. :(

вчера мина моя преглед,заключението на док беше тъй като бях на 22 ден от цикъла, че фоликула се е спукал но бир презрял  8O,изписа ми противозачатъчни и клостил. Как разбра ,че е презрял незнам
Кете, как така и противозачатъчни, и клостил? 8O Отиди при друг лекар за второ мнение. Надявам се знаеш вече мантрата: клостил само след спермограма, хормони, цветна снимка и със следене на ехограф по време на стимулирания цикъл.

Аз продължавам с трета инсеминация тоя месец, но последна стимулация с кломид. Ако и сега не стане, минавам на гонадотропини.
« Последна редакция: Декември 09, 2009, 14:50:48 pm от cigularche »
Цигуларче, дано третия опит е успешен  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :hug2:

*
Цигу, ще стискам палци и аз! :)

*
Благодаря ви, момичета! Дано новата година зарадва всички нас. :D
*

isho75

• 533
  • Вярвай в чудеса
Етази година няма да имам подарък за коледа.Ще се молиме догодина пак.Дано тогава получа вече така дългоочаквания подарак.Много късмет момичита. :bori_023: ornaico1 tree2a
Да заповядаш на себе си е най-голямата власт
http://misli.hit.bg/thedreams.html
*
Здравейте мацкиии!
Аз малко позакъснях да влезна!
Цигуларче миличка дано ,ще се моля за теб!
Ще успеем всички !
Гардже усети се че те нямаше тия дни - добре дошла!
Ivelina Lecheva все някога ще има и за нас просто повече търпение!
Надеж ,nomine  ще стискаме палчета и на вас за 24.12 и за Анмарчето за 23 .12
Лека вечер на всички !
[/url]
*

Цвете

• 734
  • Този, който обича, вярва в невъзможното!
Добро утро,момичета! Радвам се,че тази сутрин аз ще ви сервиварм кафенцето. :D
Съжалявам за всички,който не успяха този месец,но нищо,другата година по това време отдавна ще сме се преместили и в другата темичка.
Силно стискам палци на останалите от първото списъче,дано да се преместите в третото. :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Хайде сега на кафето,да ви е сладко.  :D
Хубав ден.
Благодаря за страхотното кафенце-ще се възползвам! Дано и днес да завалят хубавите новини. Моя тест е утре и след спокойствието през изминалите дни, днес вече яко взе да ме тресе!  :(
[/url]