Момичета, завърнах се...
Олеееее много сте писали, май ще ме домързи да изчета всичко затова дайте най-важното, че да не изпусна нещо ?
Радост - за теб мълвата се носи чак в "чужбинско" и затова да знаеш, че много, ама много се зарадвах. Толкова се вълнувам. Ти го заслужаваш, мила ! Върна вярата ми в белобрадия дядо Коледа. А може наистина д-р Александров да е помогнал с неговата магия
Още веднъж честито и дано всичко е наред до края. Целувам те и се радвам заедно с теб !
Пак си признавам, че нещо ме домързява да изчета 8 страници, затова ако пропускам някоя важна новина, някой да ми свирне
Цигу, съжалявам за МЦ. Доколкото схванах - пак те е изненадала онази чума.
Анмар, много се моля за теб. Дано 23.12 бъде един чудесен ден за теб и всички ние да ти честитим от сърце.
Джиджи, ама много, много искам да се окажеш пророк. Аз вече не вярвам в себе си. Но ето такива истински истории разказани тук ме изпълват с надежда.
Джиджииии, обещаното ще си го търся да знаеш !!! Няма да те оставя на мираааааа ...
Честит празник на имениците, а доколкото нещо ми се мота из главата и на жените, които искат да заченат. Поправете ме, ако нещо мотам празниците .. Хич не съм в час напоследък