0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте, момичета
Радостчееееее, миличка, честити две чертички!!! :D :D :D
Толкова се зарадвах като прочетох  :cheerleader: :cheerleader: :cheerleader:
Ама крайно време беше  :lol: , много се задържа в тази темичка  :lol: :lol: :lol:
Пожелавам ти много лека бременност и живо и здраво бебче на финала
  :babyflips: :bighug: :bighug: :bighug:

Бебо, Петя хайде и вие вадете ++ тестове  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Цигуларче, миличка, съжалявам за неуспешния опит, но нали знаеш че и ти ще имаш своето чудо  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :hug2:
Анмарче, ама много добра работа си свършила и сега продължавам да  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: Всичко ще бъде наред, ще видиш  :bighug:

Започнаха Коледните чудеса  :cheerleader: :cheerleader: :cheerleader: :grouphug2:

*
РАДОСТ4ЕЕЕЕЕ БРАВО МИЛА ЕХ ЧЕ ХУБАВООООО!
Много щастливи мигове от тук на сетне радвай се колкото можеш на бременността си миличка !
Пожелавам ти леки 9 м и най -хубавото и здраво бебче на финала!
Голямо   гушшшшшшшшшшш!
Хайде сега другите момичета да се включат с по един положителен тест !
Радостче как ми се оправи настроението днес мила толкова се радвам за теб !!!!
Голяма надежда ми вдъхна всичко тук което се случва - все някога ще дойде и нашия ред пожелавам на всички мили момичета тук да е по-скоро!
Лек ден моя вече е лек!
[/url]
Момичета  :D

Видях ги :D :D :D  :bfp:

Още не мога да дойда на себе си, незнам какво друго да напиша...по-късно ще разказвам :wink:

Ето този пост толкова чаках  :party:
Ееееееееее, ама наистина ще взема да изляза пророчица аз. Много се радвам за теб Радост. Знаех си че ще успееш. Просто бях сигурна. Дано всичко е наред и изкараш една спокойна и безпроблемна бременност. А накрая да ни зарадваш с едно здраво и хубаво бебче...може и две ;)

Радостинчеееее, много се радвам за теб, с тази графика и аз си мислих, че ще видиш+++, ама викам айде да не се обаждам, че май не спадам към разбирачките на графики :lol: :cheerleader:

Мила леки и безпроблемни 9 месеца ти желая, и на финала здраво, пухкаво  :bori_007: :bori_004: :ballons: Ох, толкова ме зарадва новината, то си е направо ПредКоледно чудо :)
Днес ще ти бъде тегаво на работа и няма как да се съсреодотичиш, ако можеш тръгни си под някакъв предлог :)

Бебо, Петя, чакаме хубави новини и от вас :)

За Анмарката специално стискам палци и пращам сини вируси на всички :)  :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: Айдеееее, чакаме още  :bfp: :bfp: :bfp:
[/url][/url]
*
Охо, Жаси, как си душичко? :)

Радостинкее, слънчице, видя ли как стават хубавите неща! Точно, когато не очакваш! Дойде и твоят ред :) Ураааааа, толкова много се радвам за теб! ЧЕСТИТООООО! Да си жива и здрава и всичко да мине много много леко! Кога е ходиш на доки? Да докладваш после ;)  :bfp: :bighug:

Джиджо, я пророкувай още малко тази седмица, па барем излезе още някое ++ :)

Прегръщам ви всичките :)
« Последна редакция: Декември 08, 2009, 12:10:51 pm от Раши »

Радостчеееееееееееееееее, браво, браво мила  :bighug: :cheerleader: :cheerleader: :cheerleader: :balk_46: :wave:, ох така се зарадвах, защото твоите  :bfp1: бяха най - чакани през последните 3-4 дни, и то не само от теб, а и от всички нас. Успех занапред, леки  :cloud9:, и да не ни забравяш  :D :D :stroller: :sucky:
Дано да има още такива приятни новини до края на темичката ни.
*

isho75

• 533
  • Вярвай в чудеса
Честито за двете чертички.Желая ти лека и безпроблемна бременност.Дано и аз утре имам така дългоочакваните две чертички. :bfp:
Да заповядаш на себе си е най-голямата власт
http://misli.hit.bg/thedreams.html
*
Стискам палци Ивелина :)

Дагейче, как ще ни забрави Радсотчето, та нали ни е модераторка :)

*
Радостинке, честита голяма радост! Каква добра новина и колко дълго чакана... Лека и успешна бременност ти пожелавам. :D
Дагейче, как ще ни забрави Радсотчето, та нали ни е модераторка :)
От мен няма да се отървете  :lol:, ще прелитам между двете теми :wink:
Утре съм на преглед, дай Боже всичко да е ок, че още не мога да повярвам, че е истина.

Милички, много силно ви прегръщам! Толкова голяма опора сте, нямате равни :D
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*

tancheto

• 199
  • Всичко е възможно!
Момичета, вярвайте в чудесата..те се случват..преди година и няколко месеца и аз бях в тази темичка..чаках, надявах се, вярвах..а сега чудото лежи до мен и ме гледа с големите си очи...Прегръщам ви и вярвам, че всяка една от вас ще види  :bfp:
 :kickgirl: :babbycarrage:

А на вече бременните момичета желая здраве, спокойствие и само положителни емоции :)

*
Привет от мен!
Нямаше как да не намеря време да напиша - ЧЕСТИТО РАДОСТЧЕ! Леки и щастливи  :cloud9:
Е това е мили дами - вярвайте в чудеса, те се случват...
Дано и нас скоро ни достигнат!
Анмарче  :crossfingers:
Дени  :bighug:
Приятен ден на всички!
Най-искрено честито на всички момичета видели двете чертички! Пожелавам ви лека бременност!Аз малко късно се включвам в групата на чакащите-моя кръвен тест е в петък. Много целувки и успешни процедури на всички :bfp:
[/url]
*

fibo

• 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!
 :jump12: :jump12: :jump12:

Тъй тъй....е АРЕЕЕ ЧЕСТИТИ 2 чертички,на нашто 2Стинки :D :D :D

пп Гаргуна е у Бегийско....т.е. вече може и да се е върнала...

пп Честит ми нов кабел за нета  :jump12:
Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!
*

Isidimi

• **
  • 81
  • никога не губи кураж
     Здравейте и от мен!!! Честит 8- ми декември и Честити две чертички на Радост...Бъди здрава, все така устремена в мечтите си и ти стискам палци всичко да бъде както трябва с бебока!!!  :bori_007: :bori_004:...
Джиджо, я пророкувай още малко тази седмица, па барем излезе още някое ++ :)

С най-голямо удоволствие. Само да ми дойде музата :) За Жаси още преди да забременея си знаех, че ще бременеем заедно. Радост пък малко я обърках, защото очаквах някъде септември да ни изненада :) По принцип си знам, че всички тук една по една ще се ометете рано или късно, само още незнам кога. Всеки път се ослушвам да ми "просветне" нещо :) Ако получа "провидение" пак, веднага ще докладвам :) Обещавам!

ПП: Да кажа под секрет, че нещо цигу, гаргуна и мамуна ми се мотаят из акъла напоследък, ама да не бързам със заключенията още ;)

Хехехе. Аз май като ясновидката на Берлускони, да не почна да се взимам много на сериозно  :P

На мене ми харесва как ти се отдава ясновидството,а и като гледам как и аз съм из главата тиии..............гъдай мила джиджи гъдаййййй  :lol: :lol: :lol:
 И аз имам видение ,ама е само едно и е всекидневно,чеееее всички ще изчезнем от тук един ден,и ще се съберем в дугите тепички знаете кой  :wink:
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*

titibar

• 696
  • Няма невъзможни неща ако Бог реши да се случат!!!
Ha 4estito i ot men! Az malko kasno se pojaviavam,no ako biah pro4ela tazi novina o6te sutrinta i njama6e da moga da rabotia normalno dnes ot radost. Radostin4e to kato 4e li az sam bremenna. Tolkova 4akane be6e za tozi test,no si struva6e. Vla4ete si kra4etata novite bremenilki!
  <br />
*
Радостинка, честити две чертички и от мен :D Много се зарадвах на тази новина. :D Леки 9 месеца и здраво бебче.
*
Момичета, прибрах си ги и тритееееееееее  :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Каквото можаха докторите направиха  :D
Тест - 23 декември, ама кой ще чака чак до тогава? Не знам! Вие познавате ли го? Аз не!  :wink:
Благодаря за положителната емоция, за това че че числите и че се молите за мен!
 :thankyousign:
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."