0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Прегръщам ви всички :bighug:
Знам, че в крайна сметка аз сама ще си взема решението, не без помощта на доки, но наистина всичко написано от вас по въпроса ми страшно полезно в момента.
*
Знам, че в крайна сметка аз сама ще си взема решението, не без помощта на доки, но наистина всичко написано от вас по въпроса ми страшно полезно в момента.
Аз пък да попитам как така твоят лекар те оставя да избираш между лапаро и цветна снимка, все едно се кумиш над меню в ресторант шопска ли да е салатата или овчарска? Добрият лекар трябва да обоснове нуждата от едното или другото защото това не са взаимно изключващи се процедури. Ти хубаво проучваш разликите, но според мен не се предполага решението да е твое.
*
Работата е там, че първият лекар каза цветна, а аз поисках и второ мнение и то беше - направо лапаро за по-сигурно :)
*
Все пак при лапаро може освен диагностика, да се направят и съответните манипулации, ако е необходимо, нали?

Номине, моля те сподели в крайна сметка какво ще решите и какви са основанията за това.
Успех!
*
Снежи, ще споделя разбира се! osi_9
Сега остава само да изчакам (или не дочакам) този цикъл, после и следващия, защото едва ли някоя клиника ще ме включи в графика си по нова година и чак тогава ще се хвърлям в боя!