Lady_11,
Сега още ще пробвам още по-повдигната, да видим дали ще има промяна...а за кафето, мислиш ли наистина :?Не ми е проблем да не пия, не бях пила с месеци...просто ми се искаше да си позволя малко удоволствие сутрин...
Виж ся, и кафе си пих, и боб и зеле си ядох /даже с тези манджи по абсурдна логика колиники нямаше/. Не се вталясвай толкова за здравословното хранене. Утре като тръгна на училище и муха сандичи или каже, че иска Макдоналдс ко шъ праиш?
Пусни и по една урина, както те е посъветвала Стефи. От опит също разбрах, че безапетитие на дете може да се дължи на уро инфекция.
Подкрепям всичко казано тук за храна и напитки.
Зеле,боб,кафе,фастъци,бира,малко ракийка и какво ли още не съм консумирала и не са оказали влияние на кърмата.
Спрях да кърмя на 6 месеца и нещо по друга причина.
При нас имаше същия проблем ,но вечер с малко засукване и след нама и минута писък,огънат на дъга и рев як към 3 месец.Помислих си че нямам кърма .Т.е . не съм произвела за вечерта
и започнах да дохранвам с адаптирано по 30 мл.
Но ,излязох по хитра от него и давах адаптирано в началото и после гърда.Така бе няколко дни и пак се върна само на гърда.Нещо явно му прищрака на мъника ,но всичко се оправи.
Малко извън темата.......
Аз го отдавах на превъзбуденост или колкото и смешно да звучи на урочасване.
Водих го при една девойка 3 дни и се оправи.
Сега си мисля ,че са зъби затова ,че не спи нормално.
Пак го водих при баячката и спа с малки паузи може би по навик от предните дни .
За спокойствието на детето го правя ,не че вярвам,но е факт.