Здравейте и от мен ,момичета! това което са приели като промени в КТ си е направо революция! сега вече $нашият$ случай или казус е съвсем официален ,с всички проидтичащи от това последствия! Това си е голям пробив! за мен тези промени,по скоро биха помогнали в посока-оспорване на уволнение или съкращение от работа! това нее е маловажно!Мисля ,че в процес на такава процедура дори и неуспешна,недай боже,просто се получава една допълнителна защита от уволнение.Смятам ,че с тези промени ,работодателите ще се замислят много преди да подпишат такава заповед,особено на основание за много болнични и неплатени отпуски.Нека не искаме ,все пак,да ни третират повече от забремелите по естествен път! нека се радваме,че вече ни приемата като равни със тях! А ,колкото отпуски или необходимите свободни дни до момента на трансфера,мисля ,че както и до сега ,всеки трябва да се справя сам! Не може да ни осигурят и по два месеца почивки в станцията на министерски съвет в Сл.бряг! Така е! Все пак да не забравяме ,че ние сме изключение,а не правило! Слава богу! Добри са промените! Дори и превантивни,са добри!