0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Постепенно намаляваща БТ ?
« -: Януари 08, 2010, 09:00:04 am »
Здравейте на всички.Имам един въпрос,който ме мъчи от 2 дни и реших да ви пиша и помоля за мнение.Та ситуацията е следната положителен тест за бременност (бледа черта) и намаляваща базална температура.Незнам дали ми е видима графиката но общо взето всяка сутрин пада с по 1 десета.Нещо мисля не е наред.На доктор ходих миналата седмица където се видя удебелена лигавица само и нищо друго, извика ме тази седмица да отида пак,но аз реших да поизчакам докогато мога и възможно по-късно да ида.
Надявам се да изразите мнение  osi_1 Благодаря ви предварително  :wink:
Забравих да добавя и че евентуалното закъснение е 3 дни.

Re: Постепенно намаляваща БТ ?
« Отговор #1 -: Януари 08, 2010, 09:13:38 am »
Здравей. Графиката ти не се вижда, трябва да поставиш линка в подписа си. Това, че нищо не се е видяло на УЗ може да е защото Ову е била късна, може би просто да е рано. За температурата момичетата ще те посъветват. Ако имаш възможност направи кръвен тест, това е най-сигурното. Стискам ти палци!

*
« Отговор #2 -: Януари 08, 2010, 09:32:03 am »
Дали се вижда вече графиката  :oops: Моля да бъда извинена ако пак съм объркала нещо  :flower:

« Отговор #3 -: Януари 08, 2010, 09:34:23 am »
Не се отваря. Вижда се само картинката. Направи го пак. Кликни на моята за да видиш как трябва де се отваря.

*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
« Отговор #4 -: Януари 08, 2010, 09:35:59 am »
А щом док.ти е казал да идеш и тая седмица,ти защо на своя глава реши да чакаш?Щом те вика по-добре иди,не си прави експерименти.Това е воето мнение.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*
« Отговор #5 -: Януари 08, 2010, 09:48:23 am »
Марту, и моето мнение е, че трябва да си спазиш уговорката с лекаря ти. И пусни тема при бременните, те ще имат повече опит от опитващите да забременеем: http://www.zachatie.org/forum/index.php?board=10.0
Успех и лека бременност!

"What other people think of you is none of your business" - Paulo Coelho
*
« Отговор #6 -: Януари 08, 2010, 09:48:46 am »
Да получи се, много ти благодаря Mileto6  :bighug:
Марина 75 не отидох защото ми е все още 3-ти ден, а всъщност и аз незнам кой ден ми е след като миналият месец е бил ановулаторен според док.Пък и реших че ще е по-сигурно да поизчакам малко, но когато и да ида няма да ме върне, все пак приема си е частен.
Всъщност аз реших така на базата на мненията във форума, но след като така пада тази температура малко не ми се струва наред, аз не че я меря от много време но все е нещо....

*
« Отговор #7 -: Януари 08, 2010, 10:31:49 am »
Благодаря на всички и ви пожелавам скоро да се похвалите с  preggo :bighug:

*
« Отговор #8 -: Януари 10, 2010, 09:37:12 am »
Да за съжаление се оказах бременна, казвам за съжаление защото радоста ми не трая дълго.Док неможа да спре кървенето дори и с Утрогестан.Обяснението беше, че това е "естествен подбор" просто процеса е започнал вече и ако кървенето не намалее да спра Утрогестана и да си ми дойде по нормалния начин.Така и стана.
Иначе се беше видял плоден сак 6 мм :( Това е исках само да ви информирам какво е станало.  :flower:

*
« Отговор #9 -: Януари 10, 2010, 09:44:59 am »
Миличка :hug2: може да не е загубено всичко още. Доколкото знам трябва да не ставаш от леглото сега, без резки движения и много спокойствие.
Дано малката душица е борбена и успее да се задържи  :crossfingers: :crossfingers: yahoo_17

*

isho75

• 533
  • Вярвай в чудеса
« Отговор #10 -: Януари 10, 2010, 10:27:54 am »
Миличка :hug2: може да не е загубено всичко още. Доколкото знам трябва да не ставаш от леглото сега, без резки движения и много спокойствие.
Дано малката душица е борбена и успее да се задържи  :crossfingers: :crossfingers: yahoo_17
И аз ти стискам  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: и дано се похвалиш въпреки всичко с   :bfp:
Да заповядаш на себе си е най-голямата власт
http://misli.hit.bg/thedreams.html
*
« Отговор #11 -: Януари 10, 2010, 10:29:41 am »
Благодаря ти мнооогооо ollivia но въпреки всичко бебе няма вече.Успокоява ме единствено мисълта, че щом веднъж е станало ще стане пак  :wink: И като че ли малко съм ядосана на себе си, защото ако не бях отишла на лекар и не ми беше казала че съм бременна макар и "малко", може би нямаше да го изживея така както ако не знаех. След година и половина опити това си е гадничко  :balk_144: И все пак не бива да се губи надежда.  

« Отговор #12 -: Януари 11, 2010, 10:57:23 am »
Много съжалявам  :bighug:
Не губи кураж, потъгувай си малко, но само мъничко и с нови сили напред. Мисля, че си на правилното място. Тук ще получиш много съвети и подкрепа. Успех.

*
« Отговор #13 -: Януари 11, 2010, 14:03:39 pm »
Благодаря ти миличка пожелавам успех и на теб  :goodluck:
Сега обаче ме гложди едно друго съмнение .... дали е възможно подуването на сливиците ми да се дължи на този спонтанен аборт  :balk_80: .... понеже ми дадоха болничен и аз май няма за какво друго да си мисля ....

*
« Отговор #14 -: Януари 11, 2010, 14:42:27 pm »
MapTu, миличка не се вкарвай в тези филми. Надали има нещо общо между сливиците ти и неуспешната бременност. Аз дори се разболявам физически, когато съм емоционално "болна".
На първите няколко седмици им казват "време за естествен подбор" - може би това, което ти се случи е за добро, колкото и да не ти изглежда така в момента.
Поболедувай, потъгувай и те чакаме обратно - свежа и ведра за нови опити.  :balk_21:

*

sonyas

• 224
  • Живота е хубав, защото е красив!
« Отговор #15 -: Януари 11, 2010, 18:43:09 pm »
Марти мила, съжалявам много, ние сме с теб. Не търси причината в себе си, не се обръщай назад, дано успееш този път  :balk_602:  :balk_104:

Това, което прави живота интересен е възможността да осъществим мечтите си! Животът не се измерва по броя на вдишванията, а по миговете, които спират дъха ти.
*

fibo

• 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!
« Отговор #16 -: Януари 12, 2010, 19:32:59 pm »
MapTu,мила,много съжалявам :( Но както са ти казали и другите - ще се справиш,всички се справяме и ти ще можеш :wink: Прави са и за "естествения подбор".
От мен само една питанка,след година и половина безуспешни опити - обърнахте ли се към специялист?Виждам че посещаваш гинеколог,следите нещата в някаква степен,но специялист ли е?Някакви изследвания правили ли сте вече?Търсите ли причината за неуспеха? :)

Кураж и скорошен успех
Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!
*
« Отговор #17 -: Януари 13, 2010, 08:41:57 am »
Благодаря за топлите думи и подкрепата на всички, страхотни сте  :bighug:
А относно питанката на fibo - да специалист е, но не искаме да се превръща във фикс идея цялата тази работа.Контактите не са планувани,не меря редовно БТ и не използвам тестове за овулация, с две думи темата "бременност" не е превзела изцяло ежедневието ми, а иначе си приемам фолиева киселина и витамин Е.
Точно този месец, в който бях "малко бременна" бяхме решили да започнем малко от малко с изследвания, само че се получи така, че трябваше да ида при друг специалист (с много по-добра техника) за да види има ли , няма ли бременност.Понеже първия специалист беше с една допотопна техника, реших че на никого не вреди второ мнение. Та така накратко се лутам между двама  :oops:
А сега в петък ми предстои преглед да видим какво ще правим, от кога ще можем пак да опитваме и така.
Хубав ден на всички и отново едно огромно БЛАГОДАРЯ  :flower:

*
« Отговор #18 -: Януари 16, 2010, 10:02:19 am »
Аз да се отчета, нали вчера бях на преглед.Та всичко е наред и можем да подновим опитите след още един цикъл  :D

*

isho75

• 533
  • Вярвай в чудеса
« Отговор #19 -: Януари 17, 2010, 10:28:15 am »
Много късмет следващият път.Стискам палци всичко да завърши с успех и на финала сладко бебче.УСПЕХ
Да заповядаш на себе си е най-голямата власт
http://misli.hit.bg/thedreams.html