0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Темата на бременните - 52
« Отговор #260 -: Януари 26, 2010, 17:58:37 pm »
Здравейте момичета.Как я карате в този студ?Мен ме хвана някаква страхотна хрема и понеже си имам и синузит, та съвсем се измъчих.Да ви питам някой ползвал ли е капките за нос Пиносол, дали стават за бременни?И също така витамин С нали не е противопоказен?Ох...Оплаках се.
Добре дошли на новите бременелки.Лека и успешва бременност до финала.
« Последна редакция: Януари 26, 2010, 18:45:36 pm от ketti »
« Отговор #261 -: Януари 26, 2010, 18:40:25 pm »
Привет и от мен,момичета!Най-после и аз се престраших да се присъединя към вас.След осем годишна борба със стерилитета и шест ин-витро опита ,мога да се похваля и аз.
Бремена съм в 18 г.с.,ще си имаме две момченца ,за сега всичко е ОК надявам се и за напред да е така!
 Поздрави и  :bighug: на всички момичета!
На всички бременелки ,леки и безпроблемни  оставащи месеци и дано БОГ да ни пази и закриля!

[/
« Отговор #262 -: Януари 26, 2010, 19:19:44 pm »
аз пак имам дилема хахаха...то на ден ми хрумват по няколко подобни.сега чета тук,че корема и гърдите нетрябва да се масажират при втриване на крем против стрий,защото предизвиквало контракций,но навсякъде по сайтовете и книгите за бременни пише,че секс може да се прави до последно,ако няма проблем с бременността. е? секс без масажи на гзрдите?ами самия полов акт? той не предизвиква ли контракций,ами оргазма?той е една огромна контракция. и като извод май трябва да си направя,че все пак секса е забранен ли? или е разрешен,но трябва да се прави,като труп? :oops:

добре дошла на kikii82 и лека бременност с лесно раждане и здраво бебе :D
« Последна редакция: Януари 26, 2010, 19:32:29 pm от marittaa »

« Отговор #263 -: Януари 26, 2010, 19:28:58 pm »
Ето ме отново :) Първо  :welcome3: на  kikii82! Леки и безпроблемни оставащи седмици и здрави бебчета на финала!
 А сега да се отчета: на прегледа всичко мина добре, бебчето си отговаря на седмиците, даже е и с няколко дена по- голямо  :D Чичо доктор гледа и за пола и имаме съмнения, но ще изчакам да се потвърдят :wink: За контракциите каза нищо да не пия, нямало нужда за сега. Притесни ме само това, че кръвното ми беше височко, горната граница беше 140, сестрата ми гледа глезените, но не са отекли..казаха ми да не ям нищо кисело и солено.Но аз си мисля да не би да ме се е вдигнало, защото докато ме гледаха на видеозона и ми беше толкова смешно, че едва се сдържах, а кръвното ми го мериха веднага след това :ask: Знаете ли нещо за понижаване? Аз пак ще го измеря тия дни на спокойствие, та да видим...
Кети, за пиносола нищо не знам, слагай постоянно солен разтвор, опитай и с Коризалия(тези са хомеопатични) аз така се лекувах преди  2 месеца! Дано се оправиш бързо :bighug:
П.С. Сори за дългия пост :oops:
« Отговор #264 -: Януари 26, 2010, 21:47:33 pm »
Здравейте момичета  :)
Скарлет - Честити сини гащета.  :bori_002: Аз ще ходя в петък, но май е рано да се види... Мъжът ми иска много да е момче и дано да е стискайте палци :oops:
Малвина - не се притеснявай, желая ти леко и безпроблемна среща с бебо :)
Много топлина в тези студени дни на всички

Когато да се откажеш, вече не е решение, половината път към успеха е изминат.
« Отговор #265 -: Януари 26, 2010, 22:50:30 pm »
kikii82, добре дошла! Лека бременност до края и страхотни юнаци да родиш!  :lol:
Поздравления за упоритостта! Все така силна жена цял живот да бъдеш!

Smile_baby, браво за отличните новини. Дано и с кръвното да е бил временен проблема.
« Отговор #266 -: Януари 27, 2010, 09:31:48 am »
kikii82, добре дошла и леко бременеене, мила! Само колко близнашки и тризнашки бременелки станахме вече!!!Maritaa, относно кремовете за стрии аз също вчера им се чудих и възмущавах как в статиите за бременни дават да не се правят масажни движения за втриването им в тялото, тъй като предизвиквал масажът контракции, а в самите упътвания на тези мазила пише стандартното нанасяне с добри масажиращи и втриващи движения, като изобщо не е наблегнато това да се избягва в областите на корема и гърдите. Явно производителите не държат на инструкциите, което ще им донесе само ползи, а само на печалбата от специфичния си продукт.
Човек трябва да обича избрания начин на живот точно толкова,колкото претенции ще му предяви подир време;и аз го обичам

« Отговор #267 -: Януари 27, 2010, 10:43:31 am »
Добре дошла kikii82 - кураж и само кураж до края! :grouphug:
На мен ми остава един ден до термин,но няма никакви признаци :?,може и да е след термин  само дано всичко мине наред!!!
Пожелавам на всички здрави и растящи коремчета! preggo
« Отговор #268 -: Януари 27, 2010, 11:10:49 am »
...На мен ми остава един ден до термин,но няма никакви признаци...
Мила Ваня, радвам се с теб - ще дойде щастливия момент. Такова очакване, нетърпение за срещата след успешна бременност желая на всички момичета! Важното е да си спокойна и да вярваш, че заслужаваш да прегърнеш едно мъничко, ревящо и ритащо... Стискам ти палци за финала.

Добре дошла, kikii8. Мнооо-оо-о-го прегръдки.
mari-al, преварен зехтин против стрии - това е по препоръка на дерматолог, който е преятел на сестра ми във Варна. Милата ми сестричка е отскоро пациент на Д-р Александров и се надявам заедно с него да преборят гадния стерилитет. 
*

megsun

• *
  • 32
  • Impossible is Nothing
« Отговор #269 -: Януари 27, 2010, 11:13:25 am »
Здрасти и от мен, в Бургас времето се стопли  :wink:
kikii82, ти си мама-героиня, браво на теб  :welcome_1: лека бременност и само усмивки  :)

vania, успешен финал и прекрасно начало с малкия голям човек  :bori_003:

На всички бременни момичета само хубави неща и усмихвайте се повече, както казва Емил Чолаков от бтв  :bighug:
« Отговор #270 -: Януари 27, 2010, 11:22:59 am »
kikii82, поздравления! Желая ти лека бременност и здрави и борбени юначета като теб!
vaniaivanova, леко раждане и незабравима първа среща със малкото съкровище!
Лек ден на всички!
Ако се появят препятствия по пътя Ви - сменете посоката, а не крайната цел...

БЛАГОДАРЯ ВИ, Д-Р СТАМЕНОВ!
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #271 -: Януари 27, 2010, 11:29:58 am »
На мен втриването на крема против стрии наистина ми предизвикваше контракции, но пследните 2 седмици. Преди това не съм имала никакви проблеми. Аз дори незнаех, че това предизвиква контракциите ми, а и те бяха леки. Докато лежах в болницата последните седмици една от акушерките ме забеляза как постоянно си чеша или пипам корема:))))) А мен много ме сърбеше от разпъването на кожата, направо ме хващаха лудите:) И ръцете ми постоянно върхо корема и се почесвам:) И тя като ме видя...и вика, "...какво правиш с тези ръце сега, беля ли искаш да си докараш?:))" А корема ми беше непрекъснато стегнах и на топка в средата:) Ама откъде да знам, че така съм ги дразнела тримцата вътре:)))))
Пазете се и лека бременност момичета.
*
« Отговор #272 -: Януари 27, 2010, 12:05:46 pm »
Скарлетсамо това ми е в главата :D как ще се роди,как ще се гушкаме,какво ще правим като се приберем.Нямам търпение вече!
Кики82 добре дошла!Леко доизкарване на бременността и много положителни емоции!
Smile_baby браво за хубавите новини от прегледа!
Ваня желая ти една незабравима среща с твоето съкровище!
Туинчето ми се губи!Някой няма ли новини от нея?
Лиско много целувки на твоите ангелчета!Кога минаха два месеца!?

« Отговор #273 -: Януари 27, 2010, 12:38:37 pm »
Здравейте мамчета!
И аз бих желала да се присъединя към плодоносната групичка :lol:. Почти всеки ден влизам и преглеждам темата, така че е крайно време да се представя. 5 годишен стерилитет, една неуспешна бременност и настоящата, дай Боже успешна до финала, от първа инсеминация в АГ Варна.
Спокойна бременност на всички от компанията и леко раждане на момичетата стигнали до края :goodluck: 
« Отговор #274 -: Януари 27, 2010, 13:59:49 pm »
kikii82,veri77 добре дошли момичета,леки оставащи месеци до финала и здрави бебешоци  :D Ха дано все така да върви и да се пълни темичката с  preggo
Ваня леко раждане и незабравима първа среща с малкото съкровище :babbycarrage:
Smile_baby мери си сега редовно кръвното,преди ми беше ниско а сега скача на 140/90 и пулс над 100,на мен ми изписаха лекарства допегит 2х1 и никакво ядене на солено и кисело.Дано при теб е било само временно,но си го мери всеки ден.
Лек и успешен ден  :D
« Отговор #275 -: Януари 27, 2010, 14:21:07 pm »
Благодаря Ви от сърце момичета ,за топлото посрещане.
Късмет и леко раждане на кандидат мамите ,който очакват най-жадуваните мигове на всяка жена-първата среща с малките бебчета!
Вери77добре дошла в най-бременната тема и безпроблемни оставащи месеци до края!

[/
« Отговор #276 -: Януари 27, 2010, 14:28:30 pm »

Милата ми сестричка е отскоро пациент на Д-р Александров и се надявам заедно с него да преборят гадния стерилитет. 

Не се тревожи за сестричката си ЦВЕТИ75,попаднала е на точното място в най-добрите ръце.

[/
« Отговор #277 -: Януари 27, 2010, 15:12:08 pm »
Добре дошла на Вери77! Лека бременност и хубав, здрав бебок на финала!
Момичета, от няколко дни гледам, че кожата на корема ми е доста суха. Вие с какво се мажехте в началото? Казаха ми със зехтин или кремовете на Мама Донна. Споделете, по-напредналите бременелки.
Ако се появят препятствия по пътя Ви - сменете посоката, а не крайната цел...

БЛАГОДАРЯ ВИ, Д-Р СТАМЕНОВ!
*
« Отговор #278 -: Януари 27, 2010, 15:28:19 pm »
Кремче,аз се мажех с олиото на Хип и мога да кажа,че съм доволна.
Вери77 добре дошла! :D

« Отговор #279 -: Януари 27, 2010, 15:40:35 pm »
very77, :welcome:, лека и спокойна бременност, и здраво бебче около термин!

Карамелче, аз се мажа с някакво олио на Weleda против стрии, уж нямало консерванти и вредни за бебето съставки, но честно да си призная не съм много стриктна, от време на време вечер се мажа на мокра кожа. Обаче много ми мазнее, пък и миризмата не ми е много по вкуса. Трябва да започна по-редовно да се мажа, че съм податлива на тия гадинки. Имам си ги от преди бремеността - и по дупето, и по коленете. За следващия път обаче едва ли ще си го купя точно това - скъпо е и нямам представа дали има ефект. Просто попаднах на устата аптекарка в момент на лошо настроение и необходимост от шопинг-терапия.  osi_13
Една приятелка се беше мазала с това на Мама Донна, но каза, че се е обринала и го е зарязала. Чувала съм, че по-полулярните продукти са лосион на Мустела, някакво масло против стрии на Икаров или преварен зехтин. Аз си мисля, че няма чак такова значение какъв ще е продукта, важно да е подходящ за бременни, да хидратира добре кожата и да пиеш доста течности. Май си е повече до ген дали ще се нацепиш обаче...

А аз да питам - момичета, усещам някакви леки спазъмчета в различни части на корема си, като боцване с игла за една секунда. Възможно ли е да е от движенията на бебето или пак е като с ранните симптоми на бремеността - има ги в повече, когато причина няма.  :lol:

Прекалих с писането, извинявайте ...
« Последна редакция: Януари 27, 2010, 16:08:58 pm от Scarlett »