very77,
, лека и спокойна бременност, и здраво бебче около термин!
Карамелче, аз се мажа с някакво олио на Weleda против стрии, уж нямало консерванти и вредни за бебето съставки, но честно да си призная не съм много стриктна, от време на време вечер се мажа на мокра кожа. Обаче много ми мазнее, пък и миризмата не ми е много по вкуса. Трябва да започна по-редовно да се мажа, че съм податлива на тия гадинки. Имам си ги от преди бремеността - и по дупето, и по коленете. За следващия път обаче едва ли ще си го купя точно това - скъпо е и нямам представа дали има ефект. Просто попаднах на устата аптекарка в момент на лошо настроение и необходимост от шопинг-терапия.
Една приятелка се беше мазала с това на Мама Донна, но каза, че се е обринала и го е зарязала. Чувала съм, че по-полулярните продукти са лосион на Мустела, някакво масло против стрии на Икаров или преварен зехтин. Аз си мисля, че няма чак такова значение какъв ще е продукта, важно да е подходящ за бременни, да хидратира добре кожата и да пиеш доста течности. Май си е повече до ген дали ще се нацепиш обаче...
А аз да питам - момичета, усещам някакви леки спазъмчета в различни части на корема си, като боцване с игла за една секунда. Възможно ли е да е от движенията на бебето или пак е като с ранните симптоми на бремеността - има ги в повече, когато причина няма.
Прекалих с писането, извинявайте ...