0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Втора за годината късметлийска темичка (11.01.-17.01.2010)
« Отговор #160 -: Януари 15, 2010, 13:17:29 pm »
Е, браво  osi_9 Маринче!
Ето, че заявките за +++ резултати светкавично се увеличават.

« Отговор #161 -: Януари 15, 2010, 13:33:27 pm »
Хей ,най накрая стигнах и до вас златни мой хууубавици  :lol:
 Чоки мерси за кафенцето,аз малко късничко,ама то като гледам има и за мен  :wink: .
 Оливчеее мила,абе я се стегни,тя и БТ е висока още,и лелището го няма,има мн голям шан с все още ,аз няма да си пусна палчетата,докато не дойде ,аааааа тя дано недойде.Горе главата все пак попай моряка никога не се предава,пък ти си Олив  :lol: :wink: ( да не се засегнеш само).
 Ей марииии Маринковааа,айде и тук честито мила,мн хубава новина,и сега кога ще си на клона!?  :lol:
 Ако изпускам някой извинете,на всички успех,дано скоро си имаме едно ++++ че взех да се ядосвам вече  :x :lol:
 Аз и тука да кажа,мойте хапчета свършиха,днеска изпих последното Логест,и сега ще чакам с гооолямооо нетърпение лелището,да идва че да се мятам в джаза  :lol: :lol: :lol:

А й още нещо,Бейбчееее,абе защо не си сложиш графиката,та да я виждаме че така само да пишеш днес 2 градуса,утъре с три ,ако искаш само де.....
« Последна редакция: Януари 15, 2010, 13:35:48 pm от Мonkey :) »
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
« Отговор #162 -: Януари 15, 2010, 13:41:06 pm »
Ето ме и мен.Днес съм доста по-добре от снощи.Аз в 5 съм на преглед този път при друг лекар ще ходя.Да видим той пък какво ще каже-все пак благодарение на него снаха ми роди моите племенници.Отивам с надежди пък каквото сабя покаже.Нещо май тая седмица всички сме по доктори-дано имаме успех всички  yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17Мамче,горе главата. :bighug:

*
« Отговор #163 -: Януари 15, 2010, 13:54:19 pm »
Резултата от цитонамазката също беше много добър - от там не се ли вижда дали има бактерии или трябва допълнително изследване? Извинявайте, ако ви се струват тъпи въпросите ми  :bighug:
nomine,не са тъпи въпросите ти. :wink:
Пуска се отделно изследване,нар. микробиология.Няма как от цитонамазката да се разбере,там се изследват други неща.
Марина,честита заповед!Хайде скорошен успех! yahoo_33
Мони,и на теб успех при доки! :crossfingers: :crossfingers:

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
*
« Отговор #164 -: Януари 15, 2010, 14:10:55 pm »
Много благодаря!
« Отговор #165 -: Януари 15, 2010, 14:29:06 pm »
Маринка, започна се   :D , успех ти желая!!!

*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
« Отговор #166 -: Януари 15, 2010, 14:46:07 pm »
ЕЕЕЕ въпреки ..............не мога да не се включа да гушна силно Маринка!  :bighug: Честито миличка! Много се радвам за теб, толкова много, че ми идва да заподскачам! Поне за едно нещо да е късметлийска темичката ми  :oops: !Много ще ти стискам палци и се надявам да си издържим на обещанието от първата среща! Обичам те, да не го забравяш!!!
Наде и на теб специални стиснати палци и чакам.....знаеш какво!  :bighug:
Хайде и всички други сладурани  :bighug: -не съм ви забравила.....непрекъснато ви чета и ви мисля просто.....  
« Последна редакция: Януари 15, 2010, 15:09:10 pm от anizi »
« Отговор #167 -: Януари 15, 2010, 14:53:00 pm »
I love you.........Анизкаааа  :D
« Последна редакция: Януари 15, 2010, 14:54:51 pm от Мonkey :) »
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
« Отговор #168 -: Януари 15, 2010, 17:12:10 pm »
Цитат
ЕЕЕЕ въпреки ..............не мога да не се включа да гушна силно Маринка!   Честито миличка! Много се радвам за теб, толкова много, че ми идва да заподскачам! Поне за едно нещо да е късметлийска темичката ми   !Много ще ти стискам палци и се надявам да си издържим на обещанието от първата среща! Обичам те, да не го забравяш!!!
Ей Аничка,няма да скачаш,чееееееееее ще има 5-5,ще раздрусаш мъничето.Обещанието ще си държим на нег,как инъче  :wink:Благодаря на теб и на всички ви за пожеланията.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*

sonyas

• 224
  • Живота е хубав, защото е красив!
« Отговор #169 -: Януари 15, 2010, 17:42:07 pm »
Привет и от мен момичета.
Вивка всичко ще е наред на 21.01 от сега успех. Маринка Честито, дано всичко да се развие добре. Маймунче най-после, хайде само напред, да почвате по-скоро. Олив  :crossfingers:, чакаме две чертички. На всички които им предстоят изследвания или процедури успешни да са  :balk_104:. Момичета въртят ми се в главата едни съмнения: имам познати които ми казват, че килограмите ми (50кг./с мокри гащи :lol:/ на 163-4см.) ми пречат на опитите за забременяване т.е. че съм много слаба и това може да е причина да не мога да забременея, омръзна ми все като ме видят да ми казват "мм.. много си отслабнала" . Милички вие как мислите, аз май не мисля така. Дано не са ми глупави въпросите. Лек ден, много ви обичкам всичките, май трябва да  osi_19

Това, което прави живота интересен е възможността да осъществим мечтите си! Животът не се измерва по броя на вдишванията, а по миговете, които спират дъха ти.
*

!!!

• 1495
  • Най стимулиращият дар? Надеждата
« Отговор #170 -: Януари 15, 2010, 18:35:12 pm »
Привет и от мен момичета.
Вивка всичко ще е наред на 21.01 от сега успех. Маринка Честито, дано всичко да се развие добре. Маймунче най-после, хайде само напред, да почвате по-скоро. Олив  :crossfingers:, чакаме две чертички. На всички които им предстоят изследвания или процедури успешни да са  :balk_104:. Момичета въртят ми се в главата едни съмнения: имам познати които ми казват, че килограмите ми (50кг./с мокри гащи :lol:/ на 163-4см.) ми пречат на опитите за забременяване т.е. че съм много слаба и това може да е причина да не мога да забременея, омръзна ми все като ме видят да ми казват "мм.. много си отслабнала" . Милички вие как мислите, аз май не мисля така. Дано не са ми глупави въпросите. Лек ден, много ви обичкам всичките, май трябва да  osi_19

Миличка аз докато бях 48-50кг на височина 167 забременях 2 пъти.
Сега съм 63кг и не забременявам.
Надали има връзка! По скоро прекалените кг може да пречат!
« Отговор #171 -: Януари 15, 2010, 19:15:46 pm »
Соняс, подкрепям Криска напълно, по-скоро може да има проблем с износнането ако жената в действителност е мнооого слаба, но за забременяване не смятам че е проблем  :wink:
Успех на всички сладурки и приятна вечер  :)

*
« Отговор #172 -: Януари 15, 2010, 20:36:41 pm »
Е и аз да се отчета набързо.Доки се усъмни за извънматочна и ме накара да се тествам отново е слава Богу нямаше подобно нещо.От кистата няма следа и каза да спрем с бебеправенето за 1 месец ,тъй като сега е имало оплождане и е било изхвърлено. :(Но след 1 месец може да продлъжим с опитите и следенето на ову-то да е стриктно.Е това е дами.Ставам ,че ще имаме гости ,въпреки ,че психически съм малко кофти ,но трябва да приготвям мезета.Соняс и аз мисля ,че не си болезнено слаба и това да пречи.Имах обаче една приятелка и наистина  док-ри и бяха казали,че е много слаба и е получила смъкване на матката.Целувки от мен на всички! :bighug:

*

sonyas

• 224
  • Живота е хубав, защото е красив!
« Отговор #173 -: Януари 15, 2010, 20:45:46 pm »
И аз мисля, че не може да е проблем. Много, много ви благодаря Наде, Криси, Мони че сте с мен, душички едно силно гуш от мен. /те, познатите ми сигурно ми завиждат хи-хи-хи, не майтап :(/.  Не знам какво ми става, вчера и днес съм една ревла, за няма нищо рева, трябва да се взема в ръце.
Мони миличка дано да ти мине 1 месец по-бързо, и с нови сили да започнете отново, много съжалявам  :cuddle:
Лека на всички
« Последна редакция: Януари 15, 2010, 21:02:50 pm от sonyas »

Това, което прави живота интересен е възможността да осъществим мечтите си! Животът не се измерва по броя на вдишванията, а по миговете, които спират дъха ти.
*
« Отговор #174 -: Януари 15, 2010, 21:32:36 pm »
Приятелки мили, благодаря ви на всички, които сте ме споменавали днес гласно и негласно  :balk_21:
При мен ситуацията е все по-ясна - вървим към следващия цикъл с бодра крачка  :balk_600: Добре, че сутринта нямаше много хора около мен, че  :balk_198:
Сега съм по-спокойна, дори  :balk_15:
Гледам, подхванали сте една тема днес, с която аз цял следобед се успокоявам - хм, ето още 2 седмици през които ще посваля още някой друг килограм, че много съм се ошишкала и няма да има място за бебенцето  :presi: Ех, суета!
Гардженце, стиснати палчета и от мен и дано опровергаеш собственото си негативно отношение към инсеминациите от раз!  yahoo_17 :crossfingers: yahoo_17
Мънки, миличка как да ти се обиди на теб човек?!?  :bellydance: Много палчета и за началото и успешния край и на твоята процедура  :crossfingers: :crossfingers: :goodluck:
Маринка, честита ти заповед! Като е заповядано, трябва и да се изпълни успешно  :wink: :goodluck:

Целувки за всички ви!
Отивам да поцелувам и мъжлето си, че сутринта му бях сърдита  :balk_105:

"What other people think of you is none of your business" - Paulo Coelho
*
« Отговор #175 -: Януари 15, 2010, 22:28:48 pm »
Здравейте,аз днес бях на фоликулометрия,да видим кога ще е време за Прегнила,доктора каза обаче, че фоликулите са узрели и от утре да ловуваме.Без Прегнил,дано да стане.

« Отговор #176 -: Януари 15, 2010, 23:06:27 pm »
Здравейте и от мен ,не съм писала отдавна ,но ви препрочитам.Честито на Марина -почва се и ти пожелавам да се завърши с най добрия резултат-едно, а защо не и два бебока.На всички момичета ,които очакват щъркелчето успех и вашето мъниче ви чака някъде въпрос навреме е да го откриете.

*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
« Отговор #177 -: Януари 16, 2010, 07:12:53 am »
Добро утро,айде да се вредя и аз да сложа кафето една сутринда ви е сладко и по-бързо пийте че ще се разлее :lol:.Хайде приятна почивка на почиващите,а на нас работещите в събота,приятна ни работа.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*

stertje

• 538
  • звездобройка
« Отговор #178 -: Януари 16, 2010, 07:31:10 am »
Добро утро Маринка и на поспаланките после. :wink: :D
Много се радвам за тебе, от сърце ти пожелавам успех! Ей, че хубави надеждни новини имате, стискам на всички палчета.
Оли -  :bighug: :balk_5: едно голямо гуш.
Много ви мисля всичките, ама вие това си го знаете.Гарже -стсискам палчета и на крачетата! yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
Моята темепартура пак откачи, и сега пак съм на въртележката фююю нагоре, фююю надолу...Ще видим. :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Леки почивни дни на момичетата които почиват и лека работа на работищите. :wink: :balk_5: :balk_5: :balk_5: :balk_5: :balk_5: :balk_5:
« Последна редакция: Януари 16, 2010, 08:25:50 am от stertje »
<br />[/url][img]http://ticker
*

Чоки

• 713
  • Аз ще успея защото се боря!
« Отговор #179 -: Януари 16, 2010, 08:22:20 am »
Добро утро.
Маринка, страхотна новина, много се радвам за теб  :D
Мило Гардже, днес обещавам, че много, ама много ще ти стискам палци.  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: Много е вълнуващо, ще се моля с цялото си сърце опитът ти да е единствен и разбирасе УСПЕШЕН!
Мънки и ти поставяш едно ново начало. Ще видиш, че и ти скоро ще се похвалиш с малко маймунче. Важното е, че се опитвате и се борите. А, "Който търси-намира" и "Който се труди, той ще успее."

А, аз да ви се оплача, направих една огромна глупост  :oops: Без да искам съм си изхвърлила картичката с PIN и PUK кода на SIM картата ми и сега не мога да си включа телефона. Опасявам се, че ще е блокирам. Какво да правя?
Въпросът ми не е за тук - извинявайте. Радостинка може да ми се скара, но се притесних. Милото е в командировка, от снощи няма връзка с мен и кой знае какво ще си помисли. Ужас  :offtopic: