Мацки, разсмяхте ме!
Имах нужда, че от неделя хич не ми е весело - Стефан вдига температура, вчера личната уж гледа гърло уши преслушва и нищо, и днес щеше да му пуска кръв и урина и видя че има гной по едната сливица и вече е на антибиотик.
При Ели, бибата, много лесно отпадна и то толкова лесно, че от цялата работа при Стефан така и не я въведох
. Със животни, май само с мравки сме се плашили, защото пролетта ни бяха нападнали. Опитах да я плаша, че ще и направят дупки в зъбите защото не иска да си ги мие, но нямаше никакъв ефект, за сметка на това имам един зъб с коронка правена в далечната 1996 година и "златна" на цвят и като и обясних как са ми правили "бръм" и колко е грозно зъбчето и вече уж си ги мие. Ама, ако кажете как да я придумам да се къпе, без да крещи и да реве все едно я дера жива, че вече обмислям да сложа табелка във входа с надпис "Не малтретираме децата си, къпем ги!", защото ни разбира целия блок...
Марито, и Ели не заспива без АМ, правя и по 120мл. и не винаги ги изпива, но без него не ляга. За сметка на това взе да отказва ранното сутрешно мляко което пиеше около 7 сутринта
.