здр denisa,здр.и на вас мили моми4ета; ми как да съм ве4е 15 ден си стоя у дома и лежа,Вси4ко беше наред даже на 12.07 мисля да се връщам на работа но от в4ера пак малко запо4нах да прокарвявам да малко е но ме е страх,гинеколожката ми е отпуска до 19.07 и каза другата седмица да спирам хап4етата но ако продалжавам да карвя мисля да ги пия поне докато тя се въпне на работа ,ина4е вси4ко е нормално по4ивам си мнооооого и немога да си обясня защо се оправям и после пак прокървявам на какво се дължи?
Работата я забрави за сега. Поне до момента, в който абсолютно нищо не те смущава- нямаш кръв, течение /кафеникаво/, съсиречета, дори малки петънца! Като казвам нищо, значи
АБСОЛЮТНО нищо нередно! Леж си на дупето и стискай зъби! Ако кръвотечението се усили, зарежи докторския отпуск и бягай в близката болница. Даже мисля, че е най-добре директно да отидеш....Не си назначавай и прекратявай лечението сама! Какво пиеш? Предполагам утрогестан и папаварин...В коя г.с. си?
И сега, знам, че звучи гадно, но съм длъжна да те предупредя! Появата на кръвотечение в ранните седмици на бременноста, обикновено са симптом на спонтанен аборт. Добрата новина е, че малка част от тях завършват фатално. Кръвотечението може да се дължи на много неща, понякога при проблем с плацентата, за това те питам и в коя седмица си. Лежане майка, лежане!!! Зарязваш пране, готвене, тежки физически натоварвания, шофиране, абе всичко! Лежиш, до като нещата се оправят! И си пиеш хапчетата редовно! Потърси мнение на друг гинеколог...за всеки случай. Не отлагай прегледа- има достатъчно работещи. И успех мила, дано всичко се оправи!