Здравейте,и аз съм нова едва от днес съм регистрирана.
Искам да споделя,пък и да попитам.
Със съпругами се опитваме от 1 месец да си направим второ дете(вече имам една дъщеря на 12 г.)проблема е,че до сега не съм си изчислявала овулация,и сега незнам като сме опитвали дали съм ,или не съм била в овулаци.
Днес е денят в който би трябвало да ми дойде цикъла знам,че е рано за каквито и да е прогнози,но аз се чуствам доста сранно от 1 седмица.
Първо приеди да ми дойде винаги ме е болял адски кръст,корем,гърди,сега не ме боли нито кръста,нито гърдите,но пък имам едно адско опъване и болка в левият яйчник.
От няколко дена се чуствам отпаднала и особенно вечер ми се гади.
Дали не съм пипнала някой летен вирус,или пък е това за което се надявам незнам.
Чудясе дали е рано за тес(т.е дали ще отчете правилно ако е още рано)за това и не се решавам да си направя ,да не се разочаровам.
От друга страна пък нямам търпение,всепак искам да знам ,ако съм бременна да се пазя повече,пък и да спра да пуша,защото съм заклет пушач и все още пуша макар и по-малко.От 2 месеца пия фолиева киселина + витамини,минерали и прочие,възможно ли е фолиевата киселина да повлияе на цикъла,овулацията и прочие?
Питам,защото с първото ми дете никой не ми беше казал ,че даже и съществува фолиева киселина,камоли да пия,а съм ходила до последно на консултация.
В крайна сметка да взема ли тест,или е още рано ,да изчакам?