0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Дали съм бременна? - 2-ра част
« Отговор #640 -: Август 10, 2010, 11:54:21 am »
Дано е така ,че съм доста притеснена .. май не ми остава друг
вариант освен да ида на лекар за мое  успокоение 8)
« Отговор #641 -: Август 11, 2010, 14:36:18 pm »
Здравейте момичета,

Нова съм тук и се извинява ако въпросът ми не е за тази тема или ако се повтаря...
Моля за мнение/съвет....
От няколко месеца се опитваме да си направим бебе. По принцип МЦ ми е доста редовен. Закъснява ми с 1 ден.
4 дни преди датата си направих тест – появи се много много бледа втора линийка. Реших, че може би си внушавам и повторих теста 1 ден преди датата – този път определено имаше нещо, но пак много бледо. Направих трети тест, в деня, в който очаквах да ми дойде – пак много бледа втора чертичка...
Въпросът ми е според вас има ли шанс да съм бременна, колко още да изчакам и да направя пак тест или да ходя на лекар...
*
« Отговор #642 -: Август 11, 2010, 14:38:29 pm »
Има шанс, изчакай няколко дни и направи пак тест.
Ако имаш възможност, направи кръвен тест (бета ЧХГ), той ще ти даде сигурен отговор на въпроса.
*
« Отговор #643 -: Август 11, 2010, 17:24:17 pm »
имаш разбира се,Деси,от док. знам ,че има ли втора черта е положителен,колкото и да е бледа означава само едно-най-хубавото...
изчакай и направи отново тест,всичко най-хубаво ти желая :crossfingers:

« Отговор #644 -: Август 11, 2010, 17:44:42 pm »
Сами, всичко е в реда на нещата, не се притеснявай, възможно е първо да имаш по-наситена втора черта, после по-бледа .... зависи от различните тестове, които използваш и времето, по което ги правиш. Та в началото може да е така.
Преглед - най-добре след две седмици закъснение.
И ЧЕСТИТООООО - нека всичко да е наред  :crossfingers: yahoo_17 preggo :babyflips:
благодаря, снежина. Аз в крайна сметка си записах час за петък - на 9-ти ден закъснение. Така като четох би трябвало вече да се види нещо, но от понеделник до петък имам чевството, че времето е спряло. още повече, че нямам никакви симптоми, освен че ме присвива ниско корема (като че ли повече от едната страна), на моменти по-силно и това е, нищо друго.. дори се чудя дали да не си направя още един тест..
« Отговор #645 -: Август 11, 2010, 20:07:51 pm »
здр,моми4ета исках да попитам в коя седмица е възможно да се види пола на детето :)според вас :wink:
*

Цвете

• 734
  • Този, който обича, вярва в невъзможното!
« Отговор #646 -: Август 12, 2010, 09:15:06 am »
Здравей, Дани и честита радост!  :D
Мисля, че ще по - добре да зададеш въпроса си в Темата на бременните http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=43079.700!
Лека бременност!  :D
« Отговор #647 -: Август 12, 2010, 20:39:47 pm »
Здравеите и от мен.Последната М беше на 18.07.,днес си направих два теста,които показаха мнооооооого бледи черти,мислите ли,че е доста рано и за това са толкова бледи.Тестовете са с 20mlU/ml чувствителност
*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
« Отговор #648 -: Август 13, 2010, 08:13:53 am »
Здравеите и от мен.Последната М беше на 18.07.,днес си направих два теста,които показаха мнооооооого бледи черти,мислите ли,че е доста рано и за това са толкова бледи.Тестовете са с 20mlU/ml чувствителност

По принцип аз си направих тест в деня в който трябваше да ми дойде и се виждаше кажи-речи добре...Така че ... изчакай да ти закъснее най-добре..Има няколко дни до цикъла (ако ти е редовен естествено ) Иначе успех и дано е най-чаканото закъснение :)
« Последна редакция: Август 13, 2010, 08:15:29 am от saraapl »
« Отговор #649 -: Август 14, 2010, 19:31:26 pm »
Здравейте на всички прекрасни жени които искат да имат бебенце.Аз съм в същата ситуация.Закъснява ми с 3 дни.Днес направих тест - отрицателен.Принципно ми е много редовен цикъла.Гърдите ме болят зверски,зърната са супер чувствителни.От вчера имам рядко,но ги има болки в единият яйчник и от време на време леко придърпване под пъпа.Не ми се гади.Горе долу спя добре през нощта.Искам да кажа,че да ми дойде по-рано е нормално,но не и да закъснява.Стана ми гадно,като видях ЕДНАТА чертичка,но все още не ми идва.Не си внушавам за лекото придърпване,защото не съм такъв човек,но все си се надявам.Да направя ли още един тест (ако нсе оше не ми е дошло) след няколка дни,защото както вече прочетох тук,може да не покаже веднага?Благодаря Ви и стискам палци на всички.
*
« Отговор #650 -: Август 14, 2010, 22:20:34 pm »
Разбира се, че теста може все още да не отчита. Повтори теста след 48 часа.
Дано да е +++++++ :crossfingers:
*
« Отговор #651 -: Август 15, 2010, 11:20:24 am »
Здравейте!Пожелавам много добри новини на всички!
Аз правя опити от 4 години. 2008 правих лапароскопия и научих тежката новина- непроходимост и на двете маточни тръби! Но въпреки това всеки месец теста е дежурен! За капак на левият яйчник постоянно ми излизат кисти и то не малки. Този месец обаче се чувствам странно- закъснява ми вече 4 дни (което е почти необичайно),нервно ми е! Освен това ме болят яйчниците (а не са ме болели до сега),цялата съм в пъпки,гърдите ми бяха напрегнати (до днес) и болезнени, не мога да спя, имам разтройство. Поне не ми става лошо!  :) Имах и доста гъсто (бяло) течение,но изчезна заедно с напрегнатоста в гърдите. Дали ако направя тест ще отчете нещо? Не е ли рано?
*
« Отговор #652 -: Август 15, 2010, 11:22:27 am »
Може ли да съм една от онези,които докато чакат за Ин Витро научават добрата новина?
*

Iffi.13

• 641
  • НАПРЕД И НАГОРЕ !!!
« Отговор #653 -: Август 15, 2010, 11:46:58 am »
Може разбира се  :D Пожелавам ти го от сърце  :D Направи си тест и то, ако имаш възможност по-добре кръвен. Успех!  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*
« Отговор #654 -: Август 15, 2010, 11:53:46 am »
Благодаря!
По-рано от понеделник няма да стане с теста.
Не знам дали се страхувам или не вярвам,но имам чувството,че всеки момент ще ми дойде. Може би защото днес не ми се яде толкова или защото гърдите ми не са напрегнати.................
 Не знам! Ще се разбере в понеделник! Дано да не е пак киста!!!
« Отговор #655 -: Август 15, 2010, 17:52:31 pm »
А възможно ли е ако има бременност,напрежението в гърдите леко да отслабва?Вероятно глупав въпрос,но днес вече не ме болят толкова.Единственото което остана,е от време на време да усещам придърпване в яйчните,най-вече в единият,но така го усещам,че чак и в кръста удря...  :?
*
« Отговор #656 -: Август 15, 2010, 18:29:26 pm »
Всичко е възможно ...
Направи утре пак тест.
*
« Отговор #657 -: Август 15, 2010, 20:08:59 pm »
И моят тест е отрицателен!  :balk_145:
Но няма МЦ така,че ще се наложи да посетя лекар!
Или да изчакам и да направя още един тест..................
Не знам!
Дано другият месец се включа в темата вече с доказана бременност!
Успех на всички! А на мамчетата леки 9 месеца СЛАДУРКИ!
*
« Отговор #658 -: Август 15, 2010, 20:29:12 pm »
Здравейте на всички!моля ви кажете ми какво да си мисля. днес ми е 5ия ден откакто съм в цикъл и от днес по схема трябва да почна да пия Клостилбегит, но нещо отвътре ме накара първо да си направя тест за бременност който отначало показа само 1 чертичка а след като мина повечко от обозначеното време за тестване показа и 2 но доста бледа чертичка. Сега преди 10мин си направих 2ри тест този път на Шуър чек и той показа само 1 чертичка. Направо съм объркана и незнам как да тълкувам нещата, а днес трябва да си изпия първото хапче!
*
« Отговор #659 -: Август 15, 2010, 21:02:44 pm »
Санди,
Защо реши да правиш тест?
Цикъла ти по-различен ли е от обикновено?