0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Дали съм бременна? - 2-ра част
« Отговор #720 -: Август 31, 2010, 14:23:40 pm »
Здравейте момичета много нещо изчетох по форумите и имам чувството че ще полудея вече, та така ето го и моят случай: Аз съм с редовен цикъл на 28 дни последно ми дойде на 28.07,бебеправихме на 16.08 и така вече ми закъснява със 7 дни. На 29.08 правих тест за бременност при което си мисля че беше доста раничко и ми се появи много бледа ама едва забележима втора черта,даже в началото си помислих че си въобразявам. Има ли такива сред вас които да са виждали такъв резултат и кога може да се види бременност на ехограф в този случай ако дай Боже наистина я има?
*

Цвете

• 734
  • Този, който обича, вярва в невъзможното!
« Отговор #721 -: Август 31, 2010, 14:30:52 pm »
Здравей, Краси, засече ли овулацията си по някакъв начин : ову тест, мерене на БТ?
« Отговор #722 -: Август 31, 2010, 14:35:15 pm »
Здравейте момичета много нещо изчетох по форумите и имам чувството че ще полудея вече, та така ето го и моят случай: Аз съм с редовен цикъл на 28 дни последно ми дойде на 28.07,бебеправихме на 16.08 и така вече ми закъснява със 7 дни. На 29.08 правих тест за бременност при което си мисля че беше доста раничко и ми се появи много бледа ама едва забележима втора черта,даже в началото си помислих че си въобразявам. Има ли такива сред вас които да са виждали такъв резултат и кога може да се види бременност на ехограф в този случай ако дай Боже наистина я има?

Краси направи днес още едно тестче щом е имало чертичка макар и бледа значи има радост,днес би трябвало да е по наситена 

Вярвам!!!!
« Отговор #723 -: Август 31, 2010, 14:36:23 pm »
Нищо не засякох защото всичко стана да кажем не планувано,но от няколко дни се чувствам странно дано да се е получило
*
« Отговор #724 -: Август 31, 2010, 14:41:19 pm »
Здравей, моя първи тест беше като твоя, с мноооого бледа втора чертичка. На следващия ден го повторих и чертичката пак беше бледа, но определено беше по-наситена. Бях в 5-та седмица, когато отидох на лекар и на ехографа се видя, че има бременност.
Ако бях на твое място още утре сутринта щях да повторя теста и ако пак има 2 черти, колкото и бледи да са, щях да си запиша час за преглед ;)
Пожелавам ти да видиш  :bfp:

*

Цвете

• 734
« Отговор #725 -: Август 31, 2010, 14:43:26 pm »
Възможно е да си била с по - късна овулация, аз също мисля, че ако повториш теста, чертичката ще е по - наситена. Късмет и чакаме да се похвалиш.  :crossfingers:
« Отговор #726 -: Август 31, 2010, 14:47:20 pm »
Благодаря ви момичета ще повторя теста тези дни за по сигурно силно се надявам наистина да е положителен и ще пиша отново
« Отговор #727 -: Август 31, 2010, 14:47:32 pm »
Здравейте, мили момичета!  :) След като изчетох всички теми и се просветих доста от написаното от вас, искам да ви попитам следното: при доста симптоми като- болки като ПМС, но слаби, често уриниране (ставане през нощта-нещо изкл нетипично за мен); подуване на гърдите и леко гадене, накрая на 26 ден имам "-" тест при цикъл средно 27 дни.   :(  Мога ли да се надявам на положителен следващите дни? Да продължа ли да се надявам или да пия една студена вода този месец? Благодаря ви!
*

Цвете

• 734
« Отговор #728 -: Август 31, 2010, 14:53:51 pm »
Merrytime, докато няма М, надежда винаги има.
Дано да видиш ++++++.  :goodluck:
« Отговор #729 -: Август 31, 2010, 14:59:11 pm »
Благодаря ти много!   :bighug: Имах нужда, че тази сутрин така провесих нос, че още си го настъпвам.. :(
« Отговор #730 -: Август 31, 2010, 15:02:37 pm »
Здравейте, възможно ли е ли да съм забременяла, защото бях на гинеколог и  ми каза, че след два дни ще съм в овулация, а 2 дни преди това пробвахме да правим бебе :oops:...Имах болки като на ПМ около 3 дни, а  още е рано имам още 14 дни до цикъла. Гърдите ме болят адски и ми прилошава, на моменти ми се гади! Сега е вече 9 ден :oops:
« Отговор #731 -: Август 31, 2010, 15:18:56 pm »
Здравейте отново момичета!
преди няколко дни бях ви разказала че в петък на 27,08 ми беше 17ден от цикъла и си правих тест за бременност който показа и втора чертичка но адски бледа!цикъла си го чакам евентуалко около 08,09. Искам да ви попитам понеже утре ще ми е 22и ден от цикъла дали още е твърде рано да повторя теста или не, защото както вече бях споменала се чувствам и малко некомфортно от известно време - гади ми се отвреме на време, имам гловоболие, адски подути и болезнени гърди, повишен апетит и най странното за мен че ми се доспива по-често и по-рано даже вчера към 5ч следобяд така ми се доспа че зарязах всичко и отидох да дремна, а аз попринцип никога следобяд не спя.
Моля ви кажете ми да правя ли тест утре сутрин или да чакам още, щото вече ще полудея. Имам чувството че дните не минават  :bighug:
*

elle22

• 1645
  • La donna `e mobile ;)
« Отговор #732 -: Август 31, 2010, 22:57:52 pm »
Повтори го сутринта. Вероятно втората черта пак ще ти е бледа, но е така, защото е твърде рано. На мен ясна черта ми даде около датата на цикъла, обаче аз вече си знаех резултата :)) Успех!
« Отговор #733 -: Септември 02, 2010, 10:28:03 am »
Здравейте отново, днес сутринта повторих теста като този път беше на Surecheck и показа ясно изразена само 1 чертичка, а преди една седмица теста когато показа и 2ра но адски бледа чертичка беше на Clear Ovu!направо незнам какво да си мисля, кой резултат е по-верен като се има в предвид че първия е правен на 17и ден от цикъла, а днешния е на 23ден!иначе всичките ми симптоми продължават - гадене и главоболие от време на време, сънливост, подут корем и най силно изразения симптом са адски болезнените и подути гърди( направо без сутиен немога да ги търпя от болка) и започнаха да ме болят веднага след овулацията, а принципно винаги до сега са ме боляли слабо 1-2 дни преди да ми дойде цикълът!
*
« Отговор #734 -: Септември 02, 2010, 10:30:09 am »
Clear Ovu са тестове за овулация, не за бременност.
*

Цвете

• 734
« Отговор #735 -: Септември 02, 2010, 10:31:23 am »
Ако са минали 10-11 дни от овулацията ти, можеш да направиш кръвен тест, той ще покаже най - сигурно.
Късмет, дано симптомите ти са за ++++++, а не за  :witch:.
« Отговор #736 -: Септември 02, 2010, 10:35:35 am »
Clear Ovu са тестове за овулация, не за бременност.
да знам, те са 5 теста за овулация + 1 за бременност

Благодаря ти за пожеланието Цвете, и аз силно се надявам да са симптоми за бебе!а да те попитам този кръвен тест го правят във всяка лаборатория, нали?и знаеш ли горе долу каква му е цената?
*
« Отговор #737 -: Септември 02, 2010, 10:41:31 am »
malkoto_8, поуспокой се малко и изчакай.
Това че те болят гърдите, все още нищо не означава. Възможно  е от по-високи нива на естрогени и/или прогестерон.
За Clear Ovu вероятно имаш пред вид тестовете за бременност, които са бонус към опаковката тестове за ову?
И както ти е писала Цвети, ако не издържаш на напрежението, по-добре пусни един кръвен.
Пък дано ни зарадваш ...
*

Цвете

• 734
« Отговор #738 -: Септември 02, 2010, 10:42:00 am »
Да, във всяка лаборатория го правят, цената е някъде около 15 лв., резултата излиза след 2-3 часа.
« Отговор #739 -: Септември 02, 2010, 10:52:37 am »
Благодаря ви за съветите момичета!
дано утре ми остане време да пусна един кръвен тест, ако не ще го направя като си дойда от почивката и веднага ще ви пиша резултата  :bighug: