Много ми се иска да ви разкажа защо днес качих кръвно (99на148). Задушавам се от гняв и възмущение! Днес за трети път отивам да правя засада на д-р Гергов в Тина Киркова, че да ме прегледа за трети път през бременността, тъй като на назначения чес на 22.12. не отидох (бях доста болна). През януари не успях да го сгащя, а на телефоните на кабинета никой никога не вдига. Разбира се през това време ходя редовно на прегледи при д-р Димитрова, даже от утре ще слушаме тоновете. Днес д-р Гергов ме прие за преглед и доста люто ми се скара. Защото не съм била на преглед от отдавна. Казах му, че съм била на прегледи в клиниката и това много много го ядоса. Държа се безобразно грубо и по време на прегледа на допотопния си ехограф ми съобщи че според него бебето има ХИДРОЦЕФАЛИЯ, понеже размера на главата отговаря на 28 гс, а на крачето на 32ра гс. Аз съм в трийста г.с. Бях на преглед в 28-ма при д-р Димитрова и всичко беше съвсем наред. Затова и не повярвах на Гергов. Прати ме да отида при д-р Янкова на ФМ в частния и прием, за да провери тази диагноза. Застрахова се, че може просто черепа на детето да е ПО-МАЛЪК от очакваното за 30-та седмица, защото може ние (родителине) да сме с по-малки черепи просто. Прегледа при Янкова е 60лв. Той праща всички при нея на ФМ, а аз имам нахалството да ходя при други доктори! Що за човек е този лекар, да говори подобни простотии просто заради едните пари!!! Накара ме да си платя и прегледа на ехографа - трети. Същият не пожела да види нито ФМ, която му носих, нито БХС, нито генетичните и имунологични изследвания, които му носих, защото съм на фраксипарин...Изписа ми глобули за гъбички, без да назначи на мъжа ми?! ...
Съжалявам, че ви занимавам с тази глупост, но наистина не мога да спра да ругая срещу подобно поведение.
Утре съм при въпросната д-рка да видим дали има такова страшно заболяване моето момиченце. И след това отивам в клиниката при д-р Димитрова, защото не им вярвам хич на ТК!
Не се записвайте при д-р Гергов в Тина Киркова - това не е човек!Ако нещо съм прекалила с приказките, моля за извинение.