Зори, не провери ли в клубчетата в Дружба как стоят нещата? Там където Рони ще празунва няма изискване да се заплати за минимум 10 деца, именно затова го избрахме.
Ама аз забравих да ви кажа най-важното: моята госпожичка от една седмица си махна памперса. Казвам "си махна", защото точно така си беше. Бях я оставила за малко в стаята самичка, връщам се, гледам - памперсът на земята, а тя седнала на гърненцето
Разкопчала си бодито, свалила гащичките...Умрях си от кеф
Случва се рядко да се изпусне малко в гащите преди да притича до гърнето, но вече винаги си казва ПРЕДИ, а не след
Само на разходки и нощен сън слагаме памперс. И всичко се случи от само себе си - не съм я карала, не съм висяла нон стоп по половин час с нея до гърнето. Само след сън и при смяна на памперс я слагах на гърне - явно в крайна сметка детето е разбрало за какво служи този уред
Изобщо не предполагах, че всичко ще се случи толкова безпроблемно и най-вече неусетно, а най-хубавото е, че преди детската ясла ще сме готови-тренирани. И няма да купувам по два пакета памперси с различни размери-да ме гледат с изумление продавачките
Имам едно върпосче по мисия Акация - веднъж Рони имаше запек и изхождането и беше доста болезнено. Оттогава явно има страх и почти се разревава като настане великия момент. Консистенцията вече си е нормална, та затова смятам, че е страх, а не друго. Педиатърката каза да мажа с "Анален крем", но в аптеката установих, че той е за облегчаване и поддържане на добра хигиена при хора с хемороиди. Съдържа екстракт от лайка, цинк и не помня още какво. Не го купих, та сега ме интересува ползвал ли е някой нещо подобно за същите цели?