Здравейте момичета!
Nimika, Velka, съжалявам за резултата. Няма думи, с които да може да се успокоите.
Бих искала да ви попитам нещо, като това се отнася и за другите, на които им предстои трансфер.
Каква беше подготовката ви за този опит? Имам предвид дали доктора ви назначи лекарства или процедури, с които да направи този ви опит по-различен от предишния. Това пасивно следене на лигавицата доста ме подтиска и създава в мен недоумение защо не се предприема нещо по-значително.
Аз съм работила в лаборатория, и когато един опит не се получи, то следващия път не повтарям същия протокол, а се опитвам да променя нещо в него. Говоря в общия случай на провеждането на какъвто и да е експеримент било то с животни, хора, реактиви.
Аз съм с тубарен фактор, но неуспеха от първото ин витро и 8.5 резултат на 11 ден след трансфера може би значи, че лигавицата не е с подходяща дебелина и качество. Ясно е, че на вече създадените ембриони и техния потенциял за преживяемост вече е кодирана и не може да се промени, но в този опит може поне да се повлияе на лигавицата. Така или иначе 2 месеца почивах. Знам, че в други клиники се дават медикаменти, прави се акупунктура.
Кажете моля вашето мнение, или съм в грешка.
Благодаря!