Момичета искам да споделя с вас какво ми се случи. На 18 март ми беше трансфера на размразени ембриони на 26 направихме тест които показа 1.8 с доктора си казахме съжалявам отрицателен ще дерзаем на татака и аз поживо по здраво се прибрах във вкъщи на 29 ми доиде цикъла или поне аз си мислех, че е товаи така до 7 април аз се си кървя като имам и слаби болки в яйчниците. Вече притеснена но това кървене почва да мисля какво да правя и реших да припикая един тест и какво теста излезе положителен, след това припиках още два и те положителни при което аз откачих защото ече почти 2 седмици кървя и съм спряла лекарствата още при отрицателния кръвен тест. Звъннах на док и му разказвам всичко до тук, тои ми каза, че и лабораториите допускат грешки и да тръгвам за СофияV На прегледа с ултразвук не се видя нищо и пуснах кръвен който беше 73.8 но на 22 ден от трансфера този резултат значел спонтанен аборт.Аз започнах да гадая дали спирането на лекарствата или това, че изобщо не съм се пазила като си мисля, че не съм бременна е повлияло на това събитие, при което той ми каза да не се самообвинявам не е това причината. Това ми е втори спонтанен аборт но поне първия път направих всичко възможно да го задържа а сега дори не съм знаела, че съм бременна по една или друга причина. Незнам какво да си мисля и как да постъпя, какво се прави след поредица от спонтанни аборти и дали си причиних това като спрях да пия лекарствата и не се пазих но просто кръвния тест беше отрицателен. Стана много дълго но ще съм ви благодарна ако ме посъветвате какво да правя и ме подкрепите.