0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Цитат на: emilia_k в Март 14, 2012, 16:51:09 pmOPTI, ти при кой лекар си и на кой ден ти върнаха ембрионите?Ами не съм много наясно. Предполагам, че се брои 5ти, защото ембрионите бяха замразени на 3ти ден/ 72 час/ и като сметнем факта, че ги размразиха 24ч. преди ЕТ предполагам е 4-5ти ден. Ние сме при Владимиров.
OPTI, ти при кой лекар си и на кой ден ти върнаха ембрионите?
Я ОПТИ ти ме изненада.. аз пък си мислех, че са ги размразили в деня на самия трансфер. Ако е 24 часа преди трансфера защо ни кара да чакаме 10 дена за кръвен, това значи че по мои сметки става 15 ден след трансфер.. а знаем че той прави кръвен тест на 10ти ден. Сега ме вкара в чуденка Успех момичета.. айде да повлечете крачета да ме поръсите с късмет, че аз съм 2ва дена след вас
Цитат на: elena665 в Март 14, 2012, 19:08:57 pmЯ ОПТИ ти ме изненада.. аз пък си мислех, че са ги размразили в деня на самия трансфер. Ако е 24 часа преди трансфера защо ни кара да чакаме 10 дена за кръвен, това значи че по мои сметки става 15 ден след трансфер.. а знаем че той прави кръвен тест на 10ти ден. Сега ме вкара в чуденка Успех момичета.. айде да повлечете крачета да ме поръсите с късмет, че аз съм 2ва дена след вас Ами незнам eli. Когато обсъждахме процедурата, Владимиров ми каза, че ще размразят ембрионите в деня преди ЕТ, за да видят имат ли жизнена дейност. А после не съм питала. Както и да е - утре е денят на истината.
OPTI,чакам и аз цял ден и съм мислено с теб.Дано да ни зарадваш!!!
ОПТИ айде, че цял ден стескам палци, моляте зарадвай ни!
Момичета и аз имам едно въпросче. Когато се прави трансфер само на замръзени, искат ли пак вирусология или някакви други изследвания?
Момичета,и моят опит е отписан вече.Днес прокървих ,утре ще пусна за всеки случай един кръвен тест,не че ще има някакъв смисъл.Успех:(
Здравейте момичета,не съм Ви забравила ,но теста ми е напълно отрицателен с една голяма 0.Ще си чакам вече втората заповед от Фонда,някъде през началото на юни месец.Ще Ви следя най-редовно и искам само положителни резултати да вдъхвате много надежда и радост на всички ни.