Здравейте, темичката малко е позамряла. Аз ще я побутна ще попитам все пак.
След вчерашна пункция и некачествена Я май ще трябва да се простя с желанието си за комбиниран трансфер и да остана само на ЗЕТ. Веднага след пункцията (преди даже да разбера че не е хубава Я) доки ми каза че замразяваме, тъй като макар и минала минимума за дебелина лигавицата не е добра след клостилбегит. Друг е въпроса защо тогава се правят инсета с клостил. На 8ми ден ми каза да бъда на преглед за да извадим една Я на спонтанен цикъл .......... а аз няма сили вече и вероятно ще се откажа и ще остана само на ЗЕТ. Та, въпроса ми е за ЗЕТ подготовка има ли и каква и също от кога се започва и как протича. Късно ли е от 8-ми ден? По принцип лигавица правя около и над 10 (с клостил сега на 9ти ден беше 7мм, до пункцията на 12ти ден не питах колко е).Четох че има от 3ти ден с естроферм - това ли е практиката, слагат ли прегнил, или с ежедневни прегледи. Пътувам за прегледи и вече наистина се изтощих - 5ти пореден месец, емоционално натоварване, финансово натоварване, да не говорим за отсъствията в тоя див див капитализъм.