Аз се върнах от Жк и реших нищо да не казвам за плацентата и главичката, така да видя дали ще я забележи.
И почвам подред - седя си аз и си чакам и реших да си разгледам изследванията...и какво да видя по един показател (гранулоцити) МНОГО над норма, левкоцитите доста под норма
Та тоя показател е показател за инфекция, а това е било още на 19.02 (аз на 25 получих кризата). Разглеждам си аз изследванията назад и - о, изненада, то от ноември насам са завишени тези нива, а левкоцитите само един път са в норма (което вече не знам какво трябва да значи и дали е нормално). Така де, мисълта ми е, че всеки път питах и акушерките в Женската консултация и докторката как са изследванията и всеки път отговорът беше "Чудесни!" Даже бактериите в урината, които имах в началото си, първо ми бяха казали "Нямаш проблем", след месец "Абе знаеш ли, то не е хубаво да ги имаш".
Та поглежда и днес изследванията, вика ми "Всичко тие наред"
Гледа плацентата "Чудесна е, никакви проблеми, околоплодните води са чисти". Ми аз вече много не вярвам на тия думи, затова утре ще пиша какво е казала лекарката, която избрах да ме изражда.
Луда работа, момичетата, които тепърва ще записват ЖК - внимавайте къде и при кого!
Radka_Marinova, добре дошла при нас, леко бременнеене и щастлив финал
Анизка, дай снимка на коремче, че аз не я намирам
Като стана дума за коремчето, я вижте кака Жаси как е изскочила напред за един месец:
http://jasmin4eto.snimka.bg/friends/za-zachatie.420134.17878812