Ха, здравейте и от мене!
Малко късничко се отчитам, но напоследък бях много ангажирана и не ми се отдаде сгода да ви пиша по-рано…
В петък излязох заранта към 7 часа, прибрах се в 21… абе... работим от сутрин до здрач…
...В събота и неделя кОпах в (позапустялата) наша градинка
(цяла зима не сме я поглеждали), а там няма интернет… Освен това ще ви издам, че този семестър започнах да водя (в университета) упражнения по много любима дисциплина… и нали съм новобранка, това също ми отнема повечко време…
А такааа… стига оправдания, да давам по същество…
Десинка, много стискаме палци с цялото си сърце за прегледа днес… Често се сещам и съжалявам, че не можах да пиша още вчера…
Rtfrtf, значи продължаваме да чакаме добрите новини
… Прекрасно си представям, каква стресова бомбичка е този ЧХГ – резултат…
- то ни така – ни така… Ама пък е по-добре от едно сигурноооо
(страх ме е даже да го напиша;))Велка, честита заповед, мила! Да ти е много късметлийска!... Ти на 23-ти ще ходиш да си я вземеш, а мене на 23-ти ще ми бият блокиращата инжекция… - важен ден се оказва:)…
Либоффф – 4.05. някак е много хубава дата:))… Хайде, че не остана – още 2 седмички има... :)Как е настроението? А какво прави сиренцето?
Душе, вие имате ли ориентировъчен план? ...
Момичета,… Снежинка, Слънчице, Надеж, Чоки, Дени, Иветод, Петя, Дени, Wild cat ... и всички, които четат но не пишат...
засега.. - нека си пожелаем хубава седмичка, изпълнена с много радост и усмивки… a на активно занимаващите се в момента... - УСПЕХ!
(На мене тази седмица ще ми е по-спокойна и ще се вясвам по-често:)...Приятен ден!