мерси момичета, много сте мили! Оценявам подкрепата Ви и Ви обичам! Според тукашните лекари спонтанен аборт в 6 седмица бил често срещан, нямало да се налага абразио, най-вероятно, да сме продължавали след 2 седмици ако имам овулация
. Може да е свързано с тежката настинка, която карах няколко дни, естествено без да лекувам
Аз вчера и миналата нощ, когато се случи бях с ужасни болки и лежах непрекъснато, днес съм добре, кръвоизлива намаля и почти не ме боли. Психически също съм добре, струва ми се. Лошото е, че не знам оттук накъде. Ще се опитам като спре кръвотечението да отида да ме погледнат все пак дали съм се изчистила, за всеки случай. Освен това чета, че 2-3 месеца не е добре да се правят други опити, аз на тукашните лекари много не им вярвам! И после мисля да започна с по-лесните изследвания - инфекции (последният ми преглед беше преди около година), анатомични нарушения (въпреки че никой доктор не ми е споменавал за аномалии на матката и шийката, ама знае ли човек) и хормони. Имунологичните и генетични изследвания тук посмъртно няма да ми ги направят преди три аборта, ако реша да ги правя трябва да е в БГ. Иначе ще продължа да меря температурата! Единственото което разбрах от този първи цикъл беше, че поне със зачеването нямаме проблеми, което все пак е някаква стъпка. Очаквам съветите Ви!!!