Ох, много сте изписали...не могам да наваксам!
Цвети браво на вас
герои сте и четиримата . С такава борбена мама няма как и бебковците да не са такива !
Прекрасни новини си имаме в Честито
И имената ми харесват много !
Мари ми напомня за едно познато детенце - Мариами . Много ми харесва името и не съм го чувала никога.
Боби аз също минах през ебаси драмите и на финала установих, че в по-голямата им част аз съм си виновна. Тези хормони са страшна работа...що рев изревах! А като се замисля, не е станала чак такава драма...
Опитай се да се успокоиш и да помислиш, дали наистина проблема е толкова голям, че да заслужава всичките ти часове безсъние и сълзи...със сигурност е по-добре да си спокойна и щастлива, пък нека барабар с отложени задачи и хаос.
( слабите се мъчат да вкарат ред в хаоса, докато силните го владеят
)
Рашинка и аз с Веледа се мажа и съм доволна. Мислех че ще ми лепне по дрехите, но не...попива си.
Добре дошли на новите ! Леко, внимателно, веселичко и умната
Ако ви става лошичко Жаси ще ви каже да пиете сода
а аз да хапвате солети
Аз нямам търпение да отида на пусти преглед! От толкова време не съм ходила...ех! Един месец вече ... ще устискам до 12ти при Дяволов.
Вчера случайно се озовах до поликлиниката, където е личния ми лекар. Той ми е хем роднина, хем е педиатър... Викам си, я да мина да го помоля да ме погледнат на един ехограф при него...ей така, в бързината
Той ме приземи бързо, каза, че ходенето често на ехограф увеличава риска за Аутизъм. Затова и в щатите има толкова болни...каза че е добре да се сведът до 4-5 видеозона
аз толкова ги минах само за първия месец!
Та така...ще си зачакам кротко. Добре че заминаваме в провинцията през празниците, че да се разсея
( нещо ми убягна Жаси...? да не е тръгнал младежа? )