От вчера чета, пиша и изтривам постовете си. Днес обаче искам да напиша, че това което сътвори клиниката в Плевен е не само самоубийство, но и чисто убийство спрямо всички борещи се със стерилитета от години.
Уникално съм потресена и от заканите на доц.Конова
каквото и да е имала в пред вид.
Джам мила, надявах се, че на ДРЗ.то ще ме изненадаш с хубавата новина, но не се отчайвай и предавай. Има все още шанс. Може да не е днес или утре, но вдруги ден... кой знае.Силно вярвам и ти го пожелавам, не бързай да продаваш и подаряваш.
Имам едно предусещане, че тази антиреклама на плевенската клиника и начина на отразяване по медиите е поръчково ...
БТВ до сега бяха добронамерени и обективни. С този антирепортаж обаче негативизма и заклеймяването се стовари точно всички с репродуктивни проблеми, както и върху нашите лекари.
Лично аз М.Бенатова не я харесвам нито като журналист нито като визия и сега така ме е яд на нея. Репортажа й бе направен с грубо и неинформирано отношение към хората с репродуктивните проблеми, както и на хората борещи се денонощно да ги разрешат. Търсеше се сензацията и рейтинга, без да се замисли какво може да породи всичко това, а може би точно това е била целта на група хора, които и да са те.
Що се отнася за ограничението, моето мнение е, че не трябва да има такова. Но има хора всякакви и може би не е лоша идеята, както при сурогацията, жени над някаква разумна възраст да минават и психотестове, освен медицинските показатели.
Отново този Лъчезар Иванов ме накара да се почувствам зле и уплашена за бъдешето ни като нацаия.