Гледах и Референдум, както и шоуто на Иван и Андрей.
Референдум много ми хареса, JAM - Поздравления! Направи ми силно впечатление, че доц. Щерев много аргументирано и професионално се изказваше, на фона на неговите аргументи някакси Емин бледнееше и се видя, че има доста какво да учи, за да стигне до неговото ниво. Не мога да разбера защо Емин се опита да се "заяде" със Зачатие, при положение, че тука има много негови пациентки, които го подкрепят, но както и да е.
Дебата в шоуто на Иван и Андрей малко беше малко по-краен, Весела Нейски много ми хареса, но като че ли не можа да убеди Лъчезар Иванов. Може би щеше да бъде по-добре ако той беше отишъл в Референдум, но се надявам, че поне ще изслуша дебата задочно.
Като цяло и аз съм обнадеждена, че възрастовата граница ще бъде увеличена до разумни граници, макар че, ако бъде увеличена до 44 или 45 - това според мен не е разумна граница, а дискриминационна.
Направи ми впечатление, че позицията на Лъчезар Иванов е претърпяла развитие в посока - след определена възраст да има комисия, която да преценява всеки конкретен случай дали да прави или не ин витро...
В крайна сметка тепърва има да се уточняват критериите и промените и да се свърши още доста работа, надявам се да направят един добър, справедлив и работещ закон.
На всички, които работят за нашата кауза - огромно Благодаря
Колкото до Красимира Димитрова и пожелавам здраве и сили и всичко най-добро, за да може да отгледа децата си. Много неща се изговориха за нея, някой от които твърде грозни и твърде обидни с които аз лично не съм съгласна!
Пожелавам и здраве и сили и късмет за нея и дечицата. И нека Бог да ги закриля.
След като Господ е решил тези деца да се родят, значи така е трябвало да стане. В противен случай тя и 200 ин витра да беше направила пак нямаше да забременее