Аз не мисля, че е за пари. Едва ли ще забогатеят от тази жена и от една процедура. И за мен си е чист експеримент
Не това съм имала предвид, а друго
....
За мен от цялата създадена ситуация включително медийната сензация, която се прехвърли от вулканичния пепел на 62годишната от Русе раждала близнаци има само едно звучение-ПАРИ
...
А иначе се въздаржах, да коментирам,кой е прав и кой е крив, защото случая е сложен и заплетен, а не само емоционален... и коя съм аз,за да съдя някой от двете страни на барикадата?
Да, всички мислят за малките душички,появили се на бял свят по такъв сензационен начин, но щом Господ позволи това, значи аз мога само да се замисля...
И още нещо.Няма медицина без експерименти и няма експерименти без изключения...
за мен 62годишната родила близнаци е изключение и това не значи, че от тук нататък това ще е практика, защото не смятам, че толкова много се намират такива пациентки или пък такива клиники съгласили са взаимно да родят близнаци
Хайде да им пожелаваме да им са живи и здрави дечицата!
:
Дано Господ помогне да се оглеждат в мир и любов и все пак от майката дълго години от тук нататък!
ПП:и да, ще има подигравки, защото такъв е животът-жесток
, но я си помислете колко млади "майки" раждали децата си навреме ,но после ги хвърлят при бабите и понякога изцяло или почти изцяло забравят за съществуването им?
Нима такива деца по-различни ли са ,защото са били отглеждани от бабите?