0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Графиката на ioly
« Отговор #420 -: Януари 25, 2011, 09:50:41 am »
Йолинко, ако е ановулаторен, не би трябвало да има покачване изобщо.
Според мен този цикъл ще бъде подготвителен след последния ти твърде дълъг.
Все пак не пречи и е добре да споделиш с док. как се движат при теб нещата, за да ги побутнете малко ако трябва...

А пък за "силната" част на населението не знам какво да кажа - по-добре изпускайте парата на време и на място, пък кавото ще да става, щото аз с мълчание и траене до никъде не съм я докарала  :(

*
« Отговор #421 -: Януари 27, 2011, 11:29:06 am »
Йоли, може да е ановулаторен, а високата БТ видях, че е в дни, в които си била болна.
*

ioly

• 785
  • Очаквам те ... За да си истина...
« Отговор #422 -: Януари 27, 2011, 18:21:39 pm »
и аз така си мисля ch.  :( :( :(

« Отговор #423 -: Януари 27, 2011, 19:49:32 pm »
Йоленце мило горе главата миличка,зная че е трудно, но вярвам че новия месец ще е щастлив за теб,вярвам и се моля
Обичкам те  :bighug: :bighug: :bighug:

Вярвам!!!!
*
« Отговор #424 -: Януари 31, 2011, 09:53:23 am »
Йолееееееее къде изчезна миличка, нито БТ мериш, нито ни навестяваш  :(.
Как си ???
*

ioly

• 785
« Отговор #425 -: Януари 31, 2011, 16:01:52 pm »
Ми тука съм Женичка, ама нета вкъщи го няма и събота и неделя като бях почивка и... калъч  :lol: А за БТ ми не меря, щото то ясна работата- пак ще чакам за вещухата. Хванаха ме нервите и казах, че за този месец стига. Както казах на милото - "ми то и мойто дупе има нужда от почивка"  :D :lol: :D Ми... така де , ще видим на къде ще тръгнат нещата - благодаря ти, че ме наглеждаш . Обичкам те

*
« Отговор #426 -: Февруари 03, 2011, 09:28:06 am »
Ще дойда до Стара Загора и така хубаво ще те  osi_6 osi_6 osi_6
що се предаваш, крайно време е да си стабилизарш цикъла, като трябва и хапове ще пиеш, аз откачам пък за теб незнам, надявам се че няма да чакаш да стане пак 57-ми ден и тогава да го предизвикваш. Намери си някой док. и действай момиче, недей да чакаш ноември месец Персенска с магическата пръчица да те оправи.
Много те обичам и неискам да страдаш, сори че ти се карам ама само си вредиш.Вземи се в ръце и действай.
Целувки
*
« Отговор #427 -: Февруари 03, 2011, 09:37:42 am »
 :good_post:
що се предаваш, крайно време е да си стабилизарш цикъла, като трябва и хапове ще пиеш, аз откачам пък за теб незнам, надявам се че няма да чакаш да стане пак 57-ми ден и тогава да го предизвикваш. Намери си някой док. и действай момиче, недей да чакаш ноември месец Персенска с магическата пръчица да те оправи.
Много те обичам и неискам да страдаш, сори че ти се карам ама само си вредиш.Вземи се в ръце и действай.
Целувки

« Отговор #428 -: Февруари 03, 2011, 13:47:30 pm »
Муцунке сладка яяя какви са тия мисли,я стягай дупето и бегом при доки,иначе идвам и те водя да знаеш  :wink:
Няма да го чакаме тоя вещурник пак сума ти и време  :x
нагушквам те и чакам да пишеш  :balk_21:

Вярвам!!!!
*
« Отговор #429 -: Февруари 03, 2011, 17:43:46 pm »
Леле ако можех и аз щях да дойда за това събитие - да помагам! :)
Йоли, душичка, не го чакай със седмици и месеци този М ами си намери лекар и както е казала и Жени - действай! Хайде стига с тези шансове на 3 месеца...
Обичкам те много, да знаеш!  :kiss:

*

ioly

• 785
« Отговор #430 -: Февруари 18, 2011, 11:35:28 am »
Обещавам, че скоро ще отида на лекар, но ако това с набиването ще е повод да се видим... може и да си помисля дали да ходя  :lol:
Не, сериозна съм, другата седмица вече ще отида при друг док тук в Зарата пък да видим той какво ще каже. Иначе признавам си това ме тормози, а тест не мисля изобщо да правя. НЕМА СМИСЪЛ! Но това така ме гложди, че милото вече му се плаче вечер като му кажа "НЕ" а пък аз хич немога да се отпусна. Той ми вика- да бе, само заради бебе ли ще правим секс? Е, как да му обясня, че мозъка ми ще се изкашка- няма такъв вариант да ме разбере. И както се казва "те така те" . И аз ви обичам миличките ми и ви благодаря, че ме мислите  :bighug:
« Последна редакция: Февруари 18, 2011, 11:39:33 am от ioly »

« Отговор #431 -: Февруари 18, 2011, 13:56:15 pm »
Йоли,миличка,ама какъв е този твоя цикъл osi_15 Или показвай двете чертички,или тичай при доки,ама друг.Че аз както съм седмица през седмица в Пловдив или Стара Загора,да не дойда и аз да помагам за  osi_6 Не чакай да ти дойде,а на право остивай!
[/url]
*
« Отговор #432 -: Февруари 18, 2011, 14:39:35 pm »
Йолчеее, следващата, която ще те пляска ще съм аз. какви са тези цикли. Или прави тест или бой. Ако е положителен - СУПЕР,а ако не е - по-най бързия начин отивай на друг доктор!!! osi_6  Пак ли ще го чакаш този твой прословут цикъл да се  накани да идва.
Марш на доктор!
 :bighug: :crossfingers:

*
« Отговор #433 -: Февруари 18, 2011, 21:32:41 pm »
Ще дойда да те видя само да се прибера в Бг, обещавам!  :wink: Сега бягай не лекар и ще чакам да кажеш какво е казал..
Този МЦ трябва да се регулира някак! osi_10

*
« Отговор #434 -: Февруари 19, 2011, 11:05:20 am »
Шматарок, що не каза, че си просиш боя  :wink:

То като гледам, май ще предизвикаш една среща в Зарата под наслов "Да натупаме Йолето"  :lol:
Що пък не, на мен ми се хареса повода да се запознаем ...

Това в кръга на шегата, иначе, миличка, моля те не отлагай повече, и бягай при доктора.
Знаеш, че те мисля!

*

ioly

• 785
« Отговор #435 -: Февруари 19, 2011, 18:39:40 pm »
Благодаря ви много, че ме мислите.Снежиии късно прочетох поста ти и вече отидох на док. Ако го бях видяла по-рано хич нямаше да ходя защото идеята за срещата много ми паресва. Е, днес бях при един док тук в Зарата-Д-р Бузалов. Назначи ми изследване на LH, FSH,E2, Prolactin,Testosteron, DHEA-S и TSH, FTH. Иначе скоро М няма да дойде, ендометриум 6мм, ДЯ 25/35- дребно кистозен и ЛЯ 20/34 -дребно кистозен.Освен това каза, че матката ми е обърната назад.Незнам защо не го разпитах за това но определено се стреснах-сега започвам да чета из нета. Това е! Няма положително настроение от прегледа, даже като се прибрахме, след кратък сън с надежда да ми мине ужасното главоболие малко си поплаках. Е, не беше много малко ама...вече съм ок. Каквото е нужно, трудно не трудно ще направим. Като излязат резултатите ще видим какво ще каже.

Целувам ви и много ви обичам всичките  :bighug:
« Последна редакция: Февруари 19, 2011, 18:56:19 pm от ioly »

*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
« Отговор #436 -: Февруари 20, 2011, 14:43:13 pm »
Благодаря ви много, че ме мислите.Снежиии късно прочетох поста ти и вече отидох на док. Ако го бях видяла по-рано хич нямаше да ходя защото идеята за срещата много ми паресва. Е, днес бях при един док тук в Зарата-Д-р Бузалов. Назначи ми изследване на LH, FSH,E2, Prolactin,Testosteron, DHEA-S и TSH, FTH. Иначе скоро М няма да дойде, ендометриум 6мм, ДЯ 25/35- дребно кистозен и ЛЯ 20/34 -дребно кистозен.Освен това каза, че матката ми е обърната назад.Незнам защо не го разпитах за това но определено се стреснах-сега започвам да чета из нета. Това е! Няма положително настроение от прегледа, даже като се прибрахме, след кратък сън с надежда да ми мине ужасното главоболие малко си поплаках. Е, не беше много малко ама...вече съм ок. Каквото е нужно, трудно не трудно ще направим. Като излязат резултатите ще видим какво ще каже.

Целувам ви и много ви обичам всичките  :bighug:

Вярвам силно че нещата скоро ще са си по местата.. Прегръщам те силно Йолинка :)
 :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:
*

ioly

• 785
« Отговор #437 -: Февруари 24, 2011, 12:01:13 pm »
Ето ме отново.Днес бях да давам кръв за изследванията. Минах малко перипетии докато се снабдя с направления, но ... УСПЯЯЯХ. Поскарах се с личната и така. Както ме предупредихте, в лабораторията щяха да ме претупат с лежането за Пролактина, обаче...Йоли е нахалнаааааа  :lol: Влизам аз и те тръгват да ми разпиляват бележките по леглото, а аз " тук ли ще лежа?" - Да лежиш ли? Защо?- Ами за Пролактина.- ууу така като почнете ми вика лаборантката, а аз отговорих - ааа не, имам си инструкции от доктора, така че лягам. хихихихих е много нахална съм станала. Та, днес вечерта ако си тръгнем на време от работа ще мина да взема резултатите и утре при док. А ако не успеем днес - утре. Стискайте палци да не съм съвсем умотана с тях и да има начин да се регулират малко поне. Уххх и тези за щитовидната ТСХ и ФТ4 за първи път ми ги изследват и съм малко ... всъщност много притеснена. Дано няма проблеми там Боже, дано! Е, засега това е от мен. До скоро. Обичам ви и благодаря за подкрепата, която постоянно ми давате.  :bighug:

*
« Отговор #438 -: Февруари 24, 2011, 12:08:17 pm »
Стискам силно палци :crossfingers: всички изследвания да са добре и да няма защо да се притесняваш.Ще чакаме да споделиш как е минало всичко при доки.
*
« Отговор #439 -: Февруари 24, 2011, 12:14:30 pm »
Йоли,  :bighug:
Ама те все такива лаборантки  се падат  :lol: Мислят си, че падаме от небето, то станахме почти доктори - те ще ни учат хи хи  :lol:
Стискам палци, изследванията да са добре. Много, много ще се радвам да е така...