0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Непременно!  :D А 04.08. знаеш го чакаме с голямо нетърпение и вълнение!  :crossfingers: :crossfingers:
Рени, как си , миличка? Успя ли да направиш кръвен?:grouphug: :bighug:
Препятствията са онези неща, които виждаш, щом отклониш поглед от целта си.
в понеделник ще отида до някой по голям град да направя кръвен тест но незнам с такова силно кървене дали има смисъл. също имам ужасно силни болки, пих но шпа но не минава...дали е нормално да ме боли толкова?
Здравейте,мн бачкам тези дни ама и проблем с саита имаше влизам да ви видя как сте Сари как си мое малко мамче.?Много се радвам за теб знам че си ок и ще си искам само да си почиваш не е молба а (заповед) :lol:.А вие девойки как сте пишете ми да знам при мен няма нищо ново  освен малко плаж в неделя :lol:и 6 дена много бачкане няма с какво да ви се похваля.
Здравейте момичета, доста отдавна не съм ви писала,
sara33 - предполагам , че днес ще ти е най-напрегнато предвид утрешния голям ден, но независимо от резултата гледай напред в бъдещето.УСПЕХ ОТ МЕН.
Сара чакаме положителни резултати :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:
Здравейте момичета,макар да знам от няколко дни,като че ли не ми се искаше да ви казвам ,но за съжеление сме с отрицателен резултат.Явно този опит не е бил нашия.
Всичко вървеше страхотно.Много лека стимулация,добри яйцеклетки .....но незнам защо не стана.Днес бях при доктора ,пуснахме документи за следващия опит.Не искам това да ви настройва скептично,защото екипа е страхотен и това е най-готиния доктор и човек ,които познавам(макар за тези 9 години да съм минала доста).Напълно съм сигурна ,че те направиха всичко което зависеше от тях и аз съм страхотно доволна и се оставам при тях,просто е въпрос на късмет.На всички,на които им предстоят опити,дано всичко мине толкова бързо и леко като при мен,но с положителен резултат.Ще ви следя и ще стискам палци.Пишете,за да знам какво се случва с Вас.Късмет момичета
*
Мила Сара,  :bighug: :bighug: :bighug:
Няма думи, които да намалят болката от разочарованието при всеки неуспех...Остава ни само вярата, че всичко се случва, защото има причина и не се случва, защото не му е дошло времето...
:bighug: :bighug: :bighug:
Много съжалявам :(
Исках само да ти кажа...... да не задържаш мъката в себе си, поплачи или крещи или каквото решиш, прави нещо което да ти отвли
което да ти отвлича вниманието.
Каато знаеш само времето лекува.......бъди здрава , радвай се на дребните неща, на човека до себе си и най- вече не губи вяра , че чудото ще се случи.
Много ви благодаря момичета.Хубаво е,като знаеш че има с кого да споделиш и най-важното,той да те разбере.Надявам се, наистина петия ни опит вече да е положителен.Важното е да не губим вяра,и ако ни е писано да стане на петия опит,няма как да се случи по-рано.Дано наистина да е така.За минали неща няма смисъл да съжеляваме,нищо неможе да се върне,ако можеше ,щях да си върна първия опит и прекрасната бременост която имах...Млади сме и има още какво да видим и за какво да си пишем.
Гери,а на теб ти пожелавам от сърце ,ти да поведеш нещата с положителен резултат.
Ще чакам с нетърпение да разбера,как се развиват нещата при теб :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Сара знам, че няма смисъл от думи в този момент  :bighug:
*
и от мен едно силно и голямо  :bighug:
*
Сара мила,не губи надежда!!! :bighug:
Сари обичам те
*
Здравейте, мили момичета!  :D Как сте? Аз да ви споделя, че започнахме стимулацията  :cheerleader: :cheerleader: :cheerleader: Засега върви много леко, а и аз си имах рожденник, добри приятели от София на гости и покрай всички емоции нямах време да усетя или мисля за процедурата..Док е страхотен - има страхотно чувство за хумор, винаги е подробен и изчерпателен на всички мои глупави и не съвсем въпроси и ми вдъхва все по-голямо спокойствие със всеки следващ преглед...Толкова ми беше неизвестно и свито преди началото, а сега ми е така леко...Дано до самия край се чувствам по същия начин! Пожелавам го на всяка една от вас :grouphug2:
Гери,много се радвам,че всичко върви добре при теб.Права си ,че доктора е страхотен,и аз не си усетих стимулацията кога мина.Ти за първи път ли правиш инвитро?Първия ми опит мина най-интересно.Изобщо нямах представа какво ме чака и докато се усетя пункция,трансфер и в един момент,бременна си с близнаци...беше страхотно.Още помня сините очи на доктора,като ми каза че са двечки.Пожелавам ти го от сърце.Пиши по-подробно,кой ден си,как нарасват,ще чакам да пишеш и за пункцията.Сега ще се радваме и тръпнем с теб,знаеш че всички ще те следим нали?
Успех миличка,и  :crossfingers: от мен.
« Последна редакция: Август 10, 2010, 00:20:25 am от sara33 »
*
Здравей, мила Саричка, надявам се да се чувстваш малко по-леко и да събираш сили за големия успех  :hug2: Тъкмо се връщам от преглед - още няколко дена и ...пункция  :crossfingers: :dance2: :ywoohoo: Това е 1-ят ми опит - вторичен стерилитет след спонтанен аборт в 11 г.с. Благодаря ви, момичета, за стиснатите палци и положителната енергия! По-натам ще ви пиша как се развиват нещата. Сленчево настроение и много усмихнат ден ви пожелавам!
Здравейте момичета!Нещо темичката ни много затихна,а във вторник ,когато бях при доктора имаши доста хора???Защо никой не пише?Ние чакащите в момента ,следим всичко с интерес.Май отпускарите са повечко .
Гери,как си миличка?Как вървят нещата при теб?
*
Привет!  :D Засега всичко върви много леко и спокойно. Справям се чудесно с боцканията - мога да помагам на сестричките  :lol: Вече нямам търпение да мине и пункцията. Засега всичко минава бързо и толкова леко - дано и до самия край е така! Слънчево настроение на всички!
Гери,да не пропуснеш да пишеш кога ще е пункцията?????Стискам палци всичко да мине така,както си го планувала.