0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

magi74 -да са ти живи и здрави бебчетата, а по-повод на екипа ,аз съм на същото мнение,наистина са страхотни и аз като теб им имам страхотно доверие.
renito76-ние с тебе сме една след друга,в неделя ще е и моята пункция.Желая ти всичко да мине като по вода и скоро да се похвалиш с  :bfp:
*
Е здравейте и от мен!!!Искам да се похваля че вече чакам номер 8459 при док.Козовски.Надявам се да го одобрят поне тази година :wink:!!!
sara33 стискам палци мила и ти пожелавам само хубави неща за напред!!!
Зарадвай ни!!!
Успех на всички чакащи и в процедури!!!
Благодаря ти Жени,утре ще се разбере.Пожелавам успех и на теб,не се притеснявай,до октомври бе трябвало да започнеш,като гледам как вървят номерата.Сега май са в застой ,защото август ще почиват,но като започнат ,бързо излизат номерата.
Здравейте момичета,мина и моята пункция,имаме 8 яйциклетки,от тук нататък ще чакаме да видим колко ще се оплодят.Искам да споделя,със всички момичета,които ще правят инвитро в клиника СВ.Георги,че екипа е невероятен,всички са толкова любезни и ти обръщат страхотно внимание,обстановката страхотна ,просто почти не усещаш ,че се в болница.
renito76--какво става с теб,не пишеш.Как мина трансфера?
*
Sara33 - супер бройка! Стискам палци всичките да се оплодят, развиват прекрасно, да си прибереш 2-3, а другите да замразиш!  :crossfingers: Сигурна съм, че всичко ще е наред - все пак сме се доверили на прекрасен екип от професионалисти!   Очакваме само хубави новини от теб - както знаеш вече си набедена да провлачиш крачета, а после и тумбак :balk_602: Дръж ни в течение, че живот и здраве, много скоро стартирам и аз...   :balk_104:
Жени, хората от фонда работят наистина много и заповедите излизат по-бързо от очакваното! Август ще почиват-все пак и те са хора, но след това ще видиш как бързо се придвижват напред номерата.
renito76 - как мина трансфера? Пиши как се развиват при теб нещата...
Препятствията са онези неща, които виждаш, щом отклониш поглед от целта си.
Благодаря ти много Гери за пожеланията.Днес говорих с д-р.Ангелва,каза,че 7 са се оплодили а една яйцеклетка е била недоозряла.Все още незная кога ще е трансфера.Днес си бих и първия Фраксипарин,това е голяма гадост,защото иглите са доста тъпи и течноста прави синини,но няма как ,този път трябва да успеем и ако се налага ще спя с иглата в корема.Ще ви пиша като мине трансфера,засега това е от мен.Целувки
здравейте,

при мен бройката на яйцеклетките беше 12, след оплождането 2 са били оплодени с повече от 1 сперматозоид и са ги махнали, а две спряха развитие, така че останахме с 8 и д-р Ангелова препоръча трансфер на 3 ден - т.е. в четвъртък. До тогава още 2 яйцеклетки били се делели много бавно така че имахме 6. Направиха ми трансфер на 3, от които ми казаха че едната е много добра а другите са малко бавни. Трансфера беше много бърз и безболезнен. Разбрахме се за останалите 3 яйцеклетки да ги следят и ако са ОК до 5ти ден да ги замразим. За сажаление, не са били добре много бавно са се делили така 4е нямаме нищо замразено... Сега чакаме до теста на 29ти :)
Това което ми е странно че не ми казаха какво може и ли не може да правя докато чакам. Единственото което ми казаха е да се пазя но не чак да прекалявам с лежането... не споменаха например че не бива да се прави секс... Ако не бях го прочела във форумите нямаше да знам и бихме могли да навредим...

*
Момичета, силно стиснати палци за успешен финал и на двечките  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: Сара, 7 е едно много хубаво число - дано ти донесе късмет! Рени, 3 също е щастливо число! Предполагам не са изпаднали в подробности, защото знаят, че всички ние изчитаме всичко възможно из форумното пространство, а то е колкото полезно, толкова и вредно понякога. И не секса е вреден, а контракциите при оргазъм. Не бива да се изпада в крайности, защото това си е също стрес...Хубави съвети давам - дано успея да стоя твърдо зад тях, когато дойде и моят ред  :balk_83:Но тогава пък ще разчитам на вашата подкрепа :balk_600: Успех, милички - вярвам, че всички ще успеем! :balk_602: 
*
Успех и от мен момичета!
Силно вярвам ,че ще сбъднем мечтата си :D
Gery.ти по далеч от форумите мила :D и поставянето на диагнози:)))Да пишеш всичко което ти се случва ,че нали аз съм с два дена след тебе.
Това, което прави живота интересен, е възможността да осъществиш мечтата си.
gery и Mikona -вие за кога сте момичета,да не би сега да стартирате стимулациите?
renito76 -пожелавам ти изобщо да не сещаш за това,че нямаш замразени и всичко да е наред.С нетърпение чакам твоя резултат на 29-ти и дано ни се похвалиш с  :bfp:
Късмет от сърце
Утре и аз ще разбера,кога ще е моя трансфер.Днес д-р.Ангелова ми каза ,че още едничко е спряло да се развива,така че остават 6,но и колкото са,само резултата да е положителен.Дай Боже на всички ни,че да отворим нова тема.
Май нашия доктор няма да почива август?
Здравейте и от мен момичета!
Да се впиша и аз във вашата групичка с номер 8048!
Renito76 стискам палци за положителен рвзултат на 29-и :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Sara33, важното е за сега да имаш няколко да ти върнат, че нали замразени няма да ни трябват :wink:Всичко ще приключи с  :bfp:Между другото май с теб сме преживели едно и също разочарование :(
Успех и късмет на всички :bighug:
*
Тъй вярно, Miki!! :balk_21:
Сара, дай Боже, началото на август стартираме стимулациите. До тогава съм сигурна, че първо Рени, а после и ти ще ни зарадвате с положителни тестчета.  :balk_602:
Мелиса, добре дошла и на теб! :welcome_1:
благодаря на всички за милите думи, дай боже хубави новини от всички :)
Здравейте момичета,мина и моя трансфер.По наше настояване вкарахме двечки,а останалите оставихме,евентуално за замразяване.Всичко мина много леко,абсолютно нищо не усетих,докторите бяха страхотно внимателни.Теста ще е на 04.08.2010,ще ви държа в течение какво се случва.
*
Сара, Рени, дано от тези ембриони пораснат хубави и пухкави бебета! :)
:crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*
Здравейте момичета,мина и моя трансфер.По наше настояване вкарахме двечки,а останалите оставихме,евентуално за замразяване.Всичко мина много леко,абсолютно нищо не усетих,докторите бяха страхотно внимателни.Теста ще е на 04.08.2010,ще ви държа в течение какво се случва.
Деска,радвам се,мила,че си си прибрала бебчовците на топло вече.Стискам здраво палци и чакам с нетърпение на 04.08 да ми направиш страхотен двучертичков подарък за рождения ми ден...Целувки!!!
Много благодря на всички за подкрепата.
doddo -сериозно ли на твоята дата ще ни е теста?Страхотно,дано си честитим взаимно.Поздрави на всички от кафето!
*
Привет, момичета! Вчера правихме сондаж /пробен трансфер/ - процедурата е едно към едно гинекологичен преглед! Нищо по-различно - няма никаква болка  :D Док. е много готин - отговори ми на всички идиотски и не дотам въпроси, които ми хрумнаха  :oops: Радвам се, че се доверихме на този екип! Сега чакаме цикъл и почваме!!  :cheerleader:
Гери,много се радвам за теб,това е страхотно.Няма да усетиш кога ще мине всичко и ще чакаш като мен теста,който ти пожелавом от сърце да е +.Няма как да не ти хареса екипа,защото са страхотни .Успех мила и пиши как се развиват нещата
Момичета,желая ви мн късмет и само положителни тестчета!
Да ви попитам д-р Козовски ще почива ли ?И знаете ли дали прави секцио от както не е в АГ Варна?