0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Саричка, и на мен Док ми каза, че от 1-ви до към 10-ти септември ще е в отпуск. Задължително звънни във фонда - оттам ще ти кажат кой е вх. ти номер. Много са мили, само трябва да се въоръжиш със слонско търпение, докато ти вдигнат телефона - аз лично успях на 3-я ден непрестанно звънене  :) Доколкото ми е известно и те бяха в отпуск и не раздаваха заповеди, но пък като почнат работа, много бързо напредват. Аз се бях подготвила да чакам минимум 6 месеца, а получих заповед след 3 и половина, и то през този период имаше толкова много официални празници. Силно се моля за теб да те зарадва Чудото около Коледа!  :hug2:
Препятствията са онези неща, които виждаш, щом отклониш поглед от целта си.
*
gery. и Mikona, много силно стиснати плаци за вас и очакваме положителните ви тестчета да зарадват и нас.
sara33, от doddo разбрах, че фонда са разгледали мобите до 8500, доста бързо вървят. Както гледам как бързо напредва фонда ще те дочакам и ще сме заедно.
Усмихнат ден и само положителни мисли
Здравейте момичета,имаме вече номер и започва чакането.Как са майчетата?Как минава чакането?
Здравейте и от мен,
Стискам палци на всички да се похвалят с 2 чертички
И по повод на дългото лежане и чакане ви препоръчвам един линк където има много хубави филми, някои са романтични други развлекателни дано ви харесат.
http://www.jenite.net/2010/06/romantichni-filmi.html
А относно номерата , аз понеже ги следя и доколкото виждам са стигнали само до около 6600 и както ги смятам приблизително по 250 номера обработват на месец и на мен нещо не ми се чака/ още 1600 молби преди мен/Дали ще има проблем, ако поискам от доктора пак да си платя за следващ опит , като междувременно пак си чакам обаждане от фонда, има ли някой представа?
katrinpavlov-когато се плащаш,няма проблем.Проблем е за такива,като мен,които вече са платили няколко и са издъхнали финансово и затова стоят и чакат фонда.Ако имаш финанси и желание,никой няма да те върне.Пожелавам ти късмет!
Гери,Микона-какво става момичета?Пишете ни ,че много Ви мислим и се питаме една -друга дали някой не знае нещо за вас?Стискам палци всичко да е наред и от вълнение още да не сте ни писали.Микона ,пристигнали от дългото пътуване което те чакаше,как си сега?Не ни дръжте в напрежение!!!
*
 :)Дано емоциите да са положителни, и затова да нямат време да пишат  :crossfingers:
*
Привет мили момичета! Аз се нареждам отново на опашката с надежда  :balk_146: Уринен - отрицателен; кръвен - 0.00. Сега ще чакам Док да се завърне от отпуска и ще подготвям документи отново. Съжалявам, че не можах да зарадвам нито нас, нито вас, нито екипа! Но докато имам и най-малък шанс да сбъдна мечтата си, няма да се отказвам! Сега ще поближа малко рани и после с нови сили ще продължа борбата. Прегръщам ви всички и вярвам, че някой ден и ние ще успеем!
*
gery., прегръщам те силно, мила.  :bighug:
Гери,много ми е мъчно,че нищо не е станало и при теб,важното е да не губиш надежда мила.Горе главата и напред.Незнам какво друго да кажа....и аз те прегръщам и не се отказвай!!!
*
Здравейте момичета :bighug:.Много ми се искаше да ви зарадвам с хубави новини,но уви и при мен резултатът е отрицателен...Всичко със стимулацията,ембриончетата  и трансфера беше перфектно,но просто не се получи този път.Нямам никакви съмнения относно клиниката която избрах,Д-р Козовски и неговият екип направиха всичко което трябваше да се направи,както писах преди за мен той е най-прекрасният лекар който някога съм срещала,но за съжаление не от него зависи дали ще има имплантация или не ...това си е божа работа.При мен е малко сложно положението заради това че не живея в България и ни е малко трудно прибирането за по месец -два,затова не знам кога отново ще се пробвам с 2-ри опит,но  твърдо съм решена, че и следващият ми опит ще е в същата клиника и отсега знам ,че той ще е успешен :lol:Желая успех на всички започващи процедури и много ревящи бебета на финала :bori_015: :bori_008: :bori_021: :bori_002:
Това, което прави живота интересен, е възможността да осъществиш мечтата си.
Наистина,неисках точно това да чуя.Микона,Гери много силно Ви  :bighug: и немого да си обясна,каква е тази гадна орисия.И аз като теб съм сигурна,че следващия ми опит ще е отново при д-р Козовски,но защо се случва така............
*
Мила Саричка, ще си позволя да се самоцитирам : "Остава ни само вярата, че всичко се случва, защото има причина и не се случва, защото не му е дошло времето..."
 ...Важното е, че сме открили нашия екип, вървим по правилния път и в края му ни чака нашето щастие! А това, което не ни убива, ни прави по-силни! :bighug: :grouphug2:

*
  :balk_144: ,да тъжно е......и аз не исках да чуя точно това, вярвах че ще успеете.

Започва да ме обзема параноя-лекарите в клиниката дали са толкова добри и в работата си, както в доброто отношението към пациентите?
При мен дилемата започва да расте. :(

Успех момичета, и дано скоро някои ни зарадва с положителен резултат. :)
*
Мила Breiv, мога да гарантирам от личния си опит за професионализма на целия екип! Изключително прецизна стимулация, невероятно чист трансфер, безупречност на всяка една стъпка от целия цикъл! Нямам и грам съмнение в тяхната работа, нито съвестта ми може да позволи да не споделя впечатленията си от тях! Повярвай ми много дълго/ над 2 години/ проучвах много подробно екипите във Варна и лично се срещах по няколко пъти с всеки един от тях. Не отричам професионализма и на други екипи, но както Сара е писала по-горе :"...когато си плащаш,няма проблем.Проблем е за такива,като мен,които вече са платили няколко и са издъхнали финансово и затова стоят и чакат фонда.Ако имаш финанси и желание,никой няма да те върне." Изчетох и се консултирах и доста подробно относно самата процедура на всеки един етап и повярвай ми, моята беше извършена безупречно! Относно доброто отношение към пациентите мнението ми , пак въз основа на личнен опит, е, че без да си професионалист от такова ниво, не можеш и да се докоснеш до това отношение и да осъществиш този контакт. Смятам, че ако не се довериш и не се чувстваш като " част" от този екип, няма и как да успееш в подобно начинание. Сигурна съм, че и ти си запозната с екипите в района на града и ти е направило впечатление, че "най-добрите" имат това отношение към пациентите си. И не на последно място, убедена съм, че има достатъчно много положителни резултати, но, както виждаш, пишем единични момичета тук.
Мило момиче, получи се малко дълъг пост, но ми се ще да споделя всичко това с теб, за да си по-спокойна, защото вярвам, че всеки трябва да направи "правилния" избор за себе си и да се чувства абсолютно спокоен и категоричен в него. Избери онзи екип, който ще ти вдъхне именно вяра, спокойствие и убеденост в успеха. И вярвай, че един ден чудото ще сполети и теб. "Човек предполага, Господ разполага."
*
gery, :) благодаря ти за изчерпателната информация, ще бъде полезна не само за мен,но и за другите момичета, които са се насочили към този екип.
Пожелавам ти от сърце, следващия опит да е последен. :bighug:
Странно е ,че никой не пише.Предполагам,ме доста момичета започват през този месец.Голямо мъртвило е обхванало целия форум.
здравейте мили момичета, днес ми излезе за нещастие отрицателното кръвно тестче...но да не ви занимавам с това... кажете нещо повече  за Козовски, аз бях в Олимед но съм ...незнам дали разочарована е точната дума. По време на цялата процедура веднъж не попаднах втори път при един и същ лекар. Започна ме Стойчева която напусна, после Мурад, после Симеонова и накрая ме довърши Монастирска. Точно като на конвейр си вървят нещата и те виждат като поредната сметка от 5000лв
Здравей mar4ella,много съжелявам за отрицателния тест,знам какво е когато го видиш и как започват мъките отначало и мисълта...ами от тук,накъде?Незнам какво точно те интересува за доктор Козовски.Моето мнение е,че трябва да се видиш със него,запиши си час и сама ще прецениш за себе си,дали това ще е човека на когото да се довериш.Нищо не губиш от една среща,той е много внимателен.Аз лично съм много доволна и петия си опит,пак при него ще го правя.Мен лично,той ме оперира,при него забременях,той ми прави и останалите опити и му имам невероятно доверие.За себе си съм преценила,че това е човека.Питай,ако те интересува нещо конкретно,ще се радвам да ти отговоря.Желая ти късмет!
*
 Привет милички! Как сте? Няма ли някой да започва процедура, че да му стискаме палчета? Саричка, Жаси, Breiv, накъде сте момичета?
Ние днес бяхме при нашия готин Док и подготвихме докумети за следващ опит. В главата ми се въртяха много питанки, но вече съм спокойна и с ясни отговори - както винаги след среща с него :D Сега кротичко ще чакам да дойде време за нова процедура.
 Мила mar4ella  :hug2: :cuddle: ! Саричка  те е посъветвала много добре. Запиши си час, вижте се, поговорете и съм сигурна, че ще имаш решение за себе си след това. Аз тръгнах по твоя път, но се радвам, че навреме се "отървах" от Олимед и намерих моя Лекар и моя Екип. По-напред сме споделяли мнения и впечатления, но ако имаш каквито и да е въпроси аз също ще се радвам да ти отговоря.