Mikona,всичко което казваш за мен е вярно.Макар и за кратко бях пациент на тази клиника,само че аз правих стимулация за инсе,която после премина на контакти.Според Козовски -нека пробваме така,да видим какво ще стане.Стимулацията започна ок до 7-8 ден на цикъла,когато прокървих-обадих му се- уж можело да е лекарствата,ми ако съм имала контакт може ло да е от това,да си продължавам инжекциите,всичко ще е наред.Въпреки кървенето продължихме стимулацията,таймиране на овулация и контакти.Така опита си беше неуспешен.То си беше ясно от началото-щом има кървене каква имнлантация,без да съм лекар ми е ясно.
Минават месеците,моите кървенета не спират и ме прехвърля при Давидков-прегледи по 2 пъти на месеца,всеки по 120 лв.Не издържах,излъгах и отложих всички манипулации,които ми се предложиха.Предложи ми се почистване на матката с вакуум-видя доста полипи,които Козовски също е трябвало да види и а не допуска стимулация при това състояние на лигавицата,но........Попитах за хистеро-ако с този метод не стане демек вакуума,тогава може и хистеро да направим-е моите уважение но не съм си намерила здравето и на пътя и не съм касичка,за каквато ме имате!!!!!!!!!!!
Сега отново съм в друга клиника и силно се надявам,че доктор Стаменов ще е човека който ще реши моите проблеми!
Успех момичета!