Здравейте,
искам да изкажа огромната си благодарност на екипа на тази клиника и в частност на д-р Г.Козовски ,който ми върна усмивката и вярата,че ще стана майка.За съжаление имам много богат "стаж" в борбата си за дете и имам впечатления от всички клиники и специалисти във Варна.Мога да напиша доста дебела книга по въпроса :)Няма да коментирам и да обсъждам лекарите и тяхната работа ,защото смятам ,че всеки от тях дава каквото може от себе си.
Реших да си напиша мнението ,защото ми стана болно,като прочетох съмненията и коментарите по-горе дори и от момичета ,които не са пациентки на клиниката. Не е вярно,че няма забременели момичета - аз съм една от тях.Има и други ,но не пишат във форума.Аз самата също пиша рядко и нямам възможност да влизам много често.Лично аз не съм срещала по професионална работа и човешко отношение никъде другаде.Да, наистина е малко по-скъпо ,но за мен всяка стотинка си струва ,защото съм спокойна и имам пълно доверие на целият екип.
Познавам и момичета ,които са пациентки на клиниката и имаха отрицателни тестове за съжаление,но не са си и помислили са сменят мястото.С цялото си сърце им пожелавам да видят пустите две черти възможно най-скоро.
Аз самата още съм много в началото на бременността и дори не смея да повярвам,че е истина. Незнам как ще се развият нещата докрая,всеки ден се моля всичко да е наред , но каквото и да става това е моята клиника и моя доктор.
Знам,че за всяко момиче най-добрият доктор е този при ,който е успяла.Знам колко голяма е болката ,колко е трудно да продължиш понякога,всички знаем ,но важното е да не се отказваме и да имаме подкрепата на нашите половинки и близките ни хора.
Стискам палци на всички ,които водят тази тежка борба да срещнат техният най-добър доктор и да изпитат най-голямото щастие.