Здравейте милички,
С малко закъснение- честито на новата булка
Честит имен ден на Петя и всички празнуващи днес
На Чин- все си мисля, че по пътя към заветната цел има и радости и разочарования, затова ти изпращам една силна виртуална прегръдка /знам, че вътрешно изживяваш тежък момент, аз също съм от твоята зодия и знам колко сме чувствителни/, но и това ще мине и после, с нови сили напред.
Аз имам рожден ден в петък и сега съм се заела с организационни задачи- т.е. да запазя място и да поканя гостите /неприятно, че винаги в този сезон много хора пътуват нанякъде/, а и нали сега имам нещо като двоен повод за почерпка - РД и годежа, за който ви разказах. Сутринта имах излизане по работа и на връщане си взех една много сладурска рокличка, нямам търпение да се прибера и да я пробвам с подходящ сутиен, тъй като е с бюстие и се надявам да не ми е широчка горе
Опитвам се да намеря малките хубави поводи за усмивка, че навън е такова мрачно и потискащо, плюс че има и някои семейни проблеми около мен /имотни, но свързани с нашето бъдещо жилище/. На моменти и моите нерви не издържат и се държа зле с хората, които най-много обичам, е, на всеки се случва... искам вече да видя слънчице и се надявам като дойде рождения ми ден да изляза и от "дупката".
Целувам ви всички!!