Сладурки, много ви благодаря за подкрепата и пожеланията
Толкова е приятно!
Ами аз малко се забавих да ви пиша, та тъкмо си мислих, зарязвам купищата работа малко да понапиша, че това мълчание става подозрително - ще вземете да си помислите, че съм за честитене.
Значи кръвният ми тест беше 0.6 - не е имало и наченки на имплантация, но като изключим това, съм много доволна от процедурата - първа на естествен. Извади се чудесна яйцеклетка, стана перфектно ембринче - втори ден разделено на 4, трети - на 8 без фрагментации - перфекто било, като по учебник, казаха ембриолозите. Което ми дава вяра да продължавам засега с опитите на естествен. Самото иксиране станало лесно и без проблеми (жалко, че не им се рискува с ин-витро, иначе щях да имам още някой отговор). Та значи, време е да се съсредоточа изцяло върху НК клетките, така си мисля. Преди опита направих пак изследване в София, ст-стите бяха като в Плевен - 17% (въпреки че според реф. ст-сти и лекарите в Иван Рилски били в норма
, ама те все пак не се занимават с репродуктивни проблеми). Та като ми направиха трансфера, Док ми даде дехидрокортизон - преднизол е това, в минимална доза - да борим имунологичните проблеми малко - обаче след кръвния тест си направих пак НК клетки и не са се повлияли явно - 16%, но като брой даже повече. Така че сега минавам на имуновенин няколко пъти - ще е доста сложно, щото ще ми трябва баш в месеца с имуновенина пак качествено ембрионче, а то не е концерт по желание с естествения цикъл - рисковете са много, но по съм склонна на няколко вливания, отколкото на стимулация за момента. Поне след първото вливане мисля пак да си направя контрола да видим повлияват ли се тия НК клетки, или ще трябва може би по-голяма доза или комбинация от повече мерки.
Ако имате някакви съвети, ще се радвам да ги чуя