0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Пацентки на клиника Малинов / Надежда -тема 4
« Отговор #40 -: Юли 15, 2010, 15:54:40 pm »
При мен се получи така, че цикъла ми дойде по-рано с 2 дни, а почти винаги е точен, но за кърък.
Аз, си бях записала час ориентировачен за започване на стимулацията, но като се оказа така, веднага звъннах на секретарките и като обясних, че имам записан час, но съм го отказал, т.к. цикъла ме е изненадал, те ми казаха да отида при тях, да пускам сутринта хормони и после с резултатите, ако са ОК, направо при д-р Персенска.
Така и направих, и ето сега, утре ме чака пункция.
Вярвайте, че всички ще успеем !!!!!
« Отговор #41 -: Юли 15, 2010, 16:28:09 pm »
Ох на мен за карък сега ми закъснява както никога ужасно се напрегнах това чакане е съсипващо. А пък д-р Персенска ми каза да отивам на втория ден от цикъла без час ако ми дойде до 18.07. е все пак има още време но е отвратително чакането  :(
« Отговор #42 -: Юли 15, 2010, 16:33:30 pm »
и аз се записвам в темичката  :D Пожелавам да има много ++++ тестчета

*
« Отговор #43 -: Юли 15, 2010, 16:43:16 pm »
Здравейте !Да се запиша и аз в новата тема.Надявам се да ми дойде цикъла всеки момент и да започвам най-накрая /стимулация къс протокол /Предстои ми вливане с КИОВИГ 10 г. , като разбрах колко струва нищо чудно че цикъла ми се изплаши и не идва.
« Отговор #44 -: Юли 15, 2010, 16:53:14 pm »
MIMEC  osi_9 успех ще си чакаме заедно ;)
« Отговор #45 -: Юли 15, 2010, 17:24:03 pm »
Предстои ми вливане с КИОВИГ 10 г. , като разбрах колко струва нищо чудно че цикъла ми се изплаши и не идва.

За какво се влива това лекарство Киовиг и колко струва ?

Като кажете вливане как се прави тази процедура ?/от банка и кап-кап във вената или греша ?/
*
« Отговор #46 -: Юли 15, 2010, 18:22:29 pm »
Здравей Evita.Подробности за лекарството има в листовката му, на мен ми е изписано след имунологични изследвания заради завишен брой В клетки , но доколкото съм чела във форума и при повишени NK също се изписва.Доста е скъпо при мен терапията ще струва 980 лв.което за някои може и да не е стресиращо но след всички процедури ми идва в повече.Под вливания се има предвид венозно въвеждане на препарата.
Успех на всички!
*
« Отговор #47 -: Юли 15, 2010, 19:18:44 pm »
Момичета, мина и моята пункция днес. Имах повече фоликули, но яйцеклетките са само 5. Доктора каза, че за Е2 1156 това е очаквано, по около 200 единици на яйцеклетка.
От днес започвам Утрогестан, 2х3, Естрофем 2х1 и фолиева киселина по 2. От утре - Медрол 2х1.

Имам останал утрогестан купуван преди 5 месеца и естрофем, к ми остана след неуспешния опит през октомври 2009. Как мислите, ако са в срок на годност, предполагам мога да си ги взимам.
*

mira_mimi

• 1375
  • И третото столче се запълни! Ще довавяме и 4-то!
« Отговор #48 -: Юли 15, 2010, 20:05:02 pm »
Рина, 5 Я си е добър резултат от стимулация (ужасявам се от извадени 10-20 Я)Успешен трансфер!
Ако лекарствата са в срок на годност си ги приемай без притеснения.
*
« Отговор #49 -: Юли 15, 2010, 20:40:22 pm »
МИМЕС, това цената за колко милилитра от лекарството е и за едно вливане или за повече вливания е? Питам те, защото и на мен ми предстои, но още не знам от кое , кога и колко вливания. Сега пия агапурин и оксибор форте.Ако вливанията са със имуновенин колко би излязло като цена, имаш ли представа?
Момичета, извинете за поста в тази тема.
Рина, очаквай утре добри новини.
« Последна редакция: Юли 15, 2010, 20:42:48 pm от ikar »
*
« Отговор #50 -: Юли 15, 2010, 21:05:41 pm »
mira_mimi какво имаш пред вид с това:"(ужасявам се от извадени 10-20 Я)"?
*

ЩЕ

• *
  • 6
  • Ще, ще,няма две мнения!
« Отговор #51 -: Юли 15, 2010, 21:26:25 pm »
здравейте момичета,
желая ви много сбъднати мечти. :D
Аз съм в стимулация и пред вид,предишните ми две иксита,не очаквах кой знае колко яйцеклетки...но съм леко притеснена,днес ми е девети ден,имам 5 фоликула,единия обаче е дръпнал доста,така че не разчитам много на него.Другите четири са по 14мм.Това което ме притеснява е стойноста на Е2-265????Сестрата каза да не се притеснявам,че ще се увеличи,но аз се питам за кога?Пункцията ми се очертава за понеделник,това ще знам в събота със сигурност,как мислите дали има време да се подобрят стойностите?Ох,наистина се ядосвам на себе си ,хем не съм много наясно,хем се вкарвам в някакви филми. :help1:
Поздрави :bighug:
Всичко което искаш е тук,просто трябва да си настойчив!
*
« Отговор #52 -: Юли 15, 2010, 22:04:34 pm »
ikar,
Миналата година ми вливаха 40 ампули имуновенин - 550лв. Вливаха ми ги в 2 последователни дни.
Ето в този подфорум ще намериш теми, които може да са ти от полза:
http://www.zachatie.org/forum/index.php?board=23.0

Ще,
Не се притеснявай Е2 ще се удвои, има време. В събота ще имаш по-голяма яснота.Може и да не ти е в понеделник пункцията,тъй като това означава в събота вечерта да ти бият Овитрел или Прегнил,а на твоите фоликулчета им трява още малко да пораснат.Опитай се да бъдеш спокойна и ще видиш как ще се подредят нещата.
Re: Пацентки на клиника Малинов / Надежда -темk
« Отговор #53 -: Юли 15, 2010, 22:07:53 pm »
Здравейте и от мен. Днес мина и моята пункция - извадиха ми 6 яйцеклетки. Дано всичко е наред! Предписаха ми Утрогестан, 2х3, Естрофем 2х1 и фолиева киселина по 2. Утре ще се обядат да ми кажат какво се случва с оплождането им! Пожелавам късмет за всички нас!
« Последна редакция: Юли 15, 2010, 22:10:51 pm от cvetinceto »
« Отговор #54 -: Юли 15, 2010, 22:17:08 pm »
Момичета, знаете ли откога излизат в отпуск нашите доктори в Надежда? Трябва да си запиша час за 12-ти ден от цикъла, а той закъснява и не знам дали ще мога да се включа да края на юли.
И само положителни тестове на всички  момичета, които са след трансфер!!!! :P
*
« Отговор #55 -: Юли 15, 2010, 23:54:39 pm »
Предполагам, че това означава, че може да се очаква хиперстимулация. Но докторите си знаят. На едно момиче, на което са извадили 15 са почнали да и вливат Калции преди пункцията, а след нея  - пак е на някакви инжекции, освен стандартните лекарства.

Забравих да кажа, че се записах и за няколко сеанса акупунктура.
Дай боже да успея!
*

mira_mimi

• 1375
« Отговор #56 -: Юли 16, 2010, 08:06:32 am »
Дълга и широка е тази тема за мен, но накратко не искам да остават неизползвани Е, което е невъзможно ако отговоря добре на стимулацията. Да, може да се замразят, но в крайна сметка, каквото и да се случи (забременяла или не, ЗЕТ, братчета, сестричета) ми се иска да съм дала шанс на всяко едно Е да се роди. Това са си мои мисли и притеснение. Основателни, неоснователни, но ме вълнуват. Това е, момичета  :oops:
*
« Отговор #57 -: Юли 16, 2010, 08:54:23 am »
Rina 74, mira_mimi благодаря за бързите отговори. Пожелавам успех на всички и дано в най-скоро време сбъднем мечтите си :D. :bori_010:
« Последна редакция: Юли 16, 2010, 08:56:16 am от Alice »
*
« Отговор #58 -: Юли 16, 2010, 09:12:16 am »
Момичета, имам въпрос към тези които скоро са правили лапароскопия в клиниката- какви изследвания трябва да се направят и какво да се носи за операцията ( може и на лични)? Питам защото днес трябваше да съм на преглед и щях да се информирам за тези неща , но снощи ми го отмениха за следващата седмица, а лапарото ми е на 22 юли. Питах, когато си записвах часа и ми казаха че трябва рентгенова снимка и ПКК, но вчера пък казаха че нищо не трябва да нося и сега се чудя какво да правя, а време не останали  и понеже лапароскопията беше назначена още на първичния преглед, та доста се притесних и тогава не попитах д-р Стаменов.Предварително благодаря и успех на всички.
url=http://lilypie.com][/url]
[/url
*

mira_mimi

• 1375
« Отговор #59 -: Юли 16, 2010, 09:30:46 am »
Елис, ако никой не ти отговори звънни на секретарките, те ще ти кажат.