0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Пацентки на клиника Малинов / Надежда -тема 4
« Отговор #80 -: Юли 16, 2010, 13:41:08 pm »
beauty казваш че си правила имунологичните изследвания няколко пъти пълният пакет имунологични ли се изследват преди ин витрото или само тези които са ти били завишени преди това?
*
« Отговор #81 -: Юли 16, 2010, 14:11:33 pm »
Proletina писах ти на лични  :)

*

ЩЕ

• *
  • 6
  • Ще, ще,няма две мнения!
« Отговор #82 -: Юли 16, 2010, 14:15:06 pm »
Тони в събота започват да бият инжекций около 16ч.,това за след обяд.А за обяд не съм сигурна,ако искаш ще проверя,днес ще ходя до там.Имай пред вид,че има много жени в стимулация,така че чакането се проточва доста,няма да ги изтървеш. :lol:
Всичко което искаш е тук,просто трябва да си настойчив!
« Отговор #83 -: Юли 16, 2010, 14:24:53 pm »
Дидомира отпратиха ме и всеки път страшно се нервирам със секретарките и тези лели дето записват часовете държат се сякаш им искам някаква лична услуга ужасно е ама какво да правя стискам зъби, но незнам до кога ще успявам. Все едно де дано звъннат с положителен отговор.
И в крайна сметка ще почнеш ли стимулацията.
За жените,които записват часове си права.Няма да казвам и аз как се изнервих последният път ,но звъннах на д-р Персенска и нещата се оправиха. Така ,че ако съм на твое място щях да й се обадя!
*

dragonfly_3

• *
  • 4
  • Ако живота беше лесен, нямаше да започва с плач...
« Отговор #84 -: Юли 16, 2010, 16:12:39 pm »
OfeliaF, аз имах същият проблем, опитвайки се да си запиша час за втори ден. И накрая отидох без час. Говорих с д-р Персенска и тя ме прие веднага. Буквално съм чакала има-няма 5 минути. Прегледа ме и каза да си пусна хормони, а докато ги чаках, файла ми беше свален при нея. Така, че ако искаш можеш да отидеш и без час, със сигурност няма да те върне. Късмет!

« Отговор #85 -: Юли 16, 2010, 18:54:45 pm »
Дидомира отпратиха ме и всеки път страшно се нервирам със секретарките и тези лели дето записват часовете държат се сякаш им искам някаква лична услуга ужасно е ама какво да правя стискам зъби, но незнам до кога ще успявам. Все едно де дано звъннат с положителен отговор.
Ох, и аз имах големи премеждия със започването на опита - бях пуснала даже хормоните, за да видим дали почваме стимулация и трябваше да разбера резултата (без час). Една руса акушерка ме подлуди - праща ме за зелен хайвер насам-натам, излъга ме, че д-р Стаменов е извън клиниката и няма да се връща, сигурно 20 пъти се качих и слязох по стълбите. В крайна сметка причаках д-р Стаменов и успях да се разбера с него и да започнем опита.

Така че, мила, бъди настоятелна и, ако не ти се обадят утре, отиди и не мърдай от там, докато не се видиш с Персенска. Ако трябва, стой до вратата и, когато се отвори, просто я попитай какво да правиш.

Стискам палци!
Мненията, които изразявам в този форум, са мои лични мнения, без претенции да бъдат единствената и неоспорима истина. Понякога си позволявам да цитирам и други хора, което специално упоменавам.

*
« Отговор #86 -: Юли 17, 2010, 08:27:10 am »
Искам да попитам,някой знае ли работното време на имунолозите през седмицата?
*
« Отговор #87 -: Юли 17, 2010, 08:55:28 am »
Искам да попитам,някой знае ли работното време на имунолозите през седмицата?

От 10.00ч до 18.00ч
« Отговор #88 -: Юли 17, 2010, 13:31:43 pm »
Здравейте!

Направих цветната снимка при д-р Шефкетова вчера(16.07)
За мен беше леко, неприятно преживяване, много по-леко от прегледите на А.Емин(бррр).
Гадно е като те разтворят с онова желязо и като те почистват. Общо взето всичко свърши за 1-2 мин. Повече се събличах и обличах....Д-рката каза, че всичко е ОК, много добре са ми изрязани тръбите в онкото в Плевен.

Голяма глупост беше това с жадна и гладна, скараха ми се...4 жени бяхме за снимки и само аз жадна и гладна и с облещени очища...кошмарен миг...
Пуснах имунологични и вярвайте ми, нямах кръв да ми вземат, такова обезводняване съм направила....1л. кола и 1 час по-късно теча се отпуши...

Както винаги имаше закъснения, лудницата е голяма...добре, че горе, при записването на часовете я нямаше онази досадна, вряскашта лелка, която винаги ми говори като на олигофрен и си оправих спокойно следващия час.

На 22.07. съм на разбор на ситуацията при д-р Стаменов. Да огледа направените изследвания от май до сега и да обсъдим последващите му/ни действия.

пп.След прегледа на няколко ЛС да го изпиша и тук, че да се знае :

АКО ЦВЕТНАТА СНИМКА Е СУТРИН, ТОГАВА Е С УПОЙКА И ТРЯБВА ДА Е ИЗПЪЛНЕНО УСЛОВИЕТО ЗА ЖАДНА И ГЛАДНА, АКО Е СЛЕДОБЕД, НЕ СЕ ПРАВИ С УПОЙКА И СИ ЯЖТЕ И ПИЙТЕ ДА НЕ СЕ ОБЕЗВОДНИТЕ КАТО МЕН!
« Последна редакция: Юли 17, 2010, 13:48:41 pm от New Love »
Преди да си създадено, аз те исках!
Преди да си родено - те обикнах!
В съня си видях лицето ти и знаех , че съм влюбена!
Преди да си заченато, аз знаех , че ще умра за теб!
Това е чудото на неосъществената майчина любов!
Моята любов!

Дневникът на New Love
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=45823.msg827306#msg827306
*
« Отговор #89 -: Юли 17, 2010, 13:57:49 pm »
Здравейте, днес ми е 4-и ден от стимулацията.По къс протокол.На гонал и Генотропин съм. Генотропина го бият само в клиниката, затова ще трябва да остана за няколко дни. Намерила съм стаяв хотел близо до клиниката, ако някой търси,може да пише, ако иска.
« Отговор #90 -: Юли 17, 2010, 14:11:02 pm »
New Love  няма такова нещо като сутрин е с упойка, а следобеда е без. Това е по желание на пациента. Недей заблуждава така хората.
ЦС не боли, всичко минава за няколко минути и няма смисъл да се тровите с упойка. Всеки има различен праг на болка и недейте слуша кой колко го е боляло.
Всеки организъм е различен.

Кърмих близнаците си 1 год и 2 месеца!!!
За моите две ангелчета родени в 25 г.с.
9.09-11.09.2008
9.09-20.02.2009

Една година без мама...
*
« Отговор #91 -: Юли 17, 2010, 15:58:58 pm »
Мерси :)
« Отговор #92 -: Юли 17, 2010, 16:10:55 pm »
New Love  няма такова нещо като сутрин е с упойка, а следобеда е без. Това е по желание на пациента. Недей заблуждава така хората.
ЦС не боли, всичко минава за няколко минути и няма смисъл да се тровите с упойка. Всеки има различен праг на болка и недейте слуша кой колко го е боляло.
Всеки организъм е различен.

ТОЧНО ТАКА!
« Отговор #93 -: Юли 17, 2010, 16:54:47 pm »
Здравейте момичета не съм ви писала но цял ден висях в клиниката даже след малко пак отивам за първата ми инжекция. Започва се. Стискайте палци. А освен това ми дадоха да пия медрол това за какво ли е?
« Отговор #94 -: Юли 17, 2010, 17:29:32 pm »
nikolina-pikolina , Emi_K - няма да споря с вас момичета. Факт, е че докторите нямат време да обясняват,а ние не се сещаме да питаме за всичко. Факт, е че тук сме като развален телефон - всеки си споделя опита и смята, че той се отнася до всички. Факт, е че вчера ми се скараха, аз знам какво ми се обясни в очите, в очите на съпруга ми и явно не само на нас, щом ми пишат така и на лични...но няма да споря...

Извод: Питайте си лекарите за всички подробности, не се заблуждавайте като мен!
« Последна редакция: Юли 17, 2010, 17:31:39 pm от New Love »
Преди да си създадено, аз те исках!
Преди да си родено - те обикнах!
В съня си видях лицето ти и знаех , че съм влюбена!
Преди да си заченато, аз знаех , че ще умра за теб!
Това е чудото на неосъществената майчина любов!
Моята любов!

Дневникът на New Love
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=45823.msg827306#msg827306
*
« Отговор #95 -: Юли 17, 2010, 19:32:43 pm »
Момичета на кой ден от цикъла се започва с прегледите и кога се пият лекарствата преди замразен трансфер.
*
« Отговор #96 -: Юли 17, 2010, 20:13:16 pm »
Здравейте момичета не съм ви писала но цял ден висях в клиниката даже след малко пак отивам за първата ми инжекция. Започва се. Стискайте палци. А освен това ми дадоха да пия медрол това за какво ли е?

Доколкото знам медрола го дават заради имунологични проблеми,представлява хормон,който естествено се произвежда от надбъбречната жлеза и действа антивъзпалително,противоалергично.Също така понижава функциите на имунната система за да не "убие"нещо което ни трябва в случая-яйцеклета,ембрион..На мен са ми били неупоген,който май е с подобни действия..
*
« Отговор #97 -: Юли 17, 2010, 23:26:01 pm »
Момичета на кой ден от цикъла се започва с прегледите и кога се пият лекарствата преди замразен трансфер.
Зависи от дължината на цикъла, но обикновено прегледите започват от 8 ден. Лекарствата започват да се приемат веднага след овулация.
« Отговор #98 -: Юли 17, 2010, 23:54:01 pm »
Здравейте моми4ета,да попитам скоро някои да е правил диагности4на хистероскопия, защото на мен ми предстои сега на 19.07 в понеделник и ми казаха да бъда в к-л в 8 сутринта ,4е трябвало да мина на преглед при док.по вътрешни болести от скоро било това и е безплатно,но защо се изисква не ми казаха.А след това към 8 и 30 4аса за ПКК.И дали ще е със пълна упойка как ли проти4а ,4е малко ме е страх.Благодаря ви и много успех на вси4ки.
*
« Отговор #99 -: Юли 18, 2010, 00:10:59 am »
Благодаря ти мечка аз днес съм 10-ти ден и докторами каза ,че ще правим ЗТ септември. Дано поне тогава да не ме кара да правя нова биопсия.Така ме е яд ,че изтървахме този месец, но какво да правя не зависи всичко от мен.