Здравейте!
Направих цветната снимка при д-р Шефкетова вчера(16.07)
За мен беше леко, неприятно преживяване, много по-леко от прегледите на А.Емин(бррр).
Гадно е като те разтворят с онова желязо и като те почистват. Общо взето всичко свърши за 1-2 мин. Повече се събличах и обличах....Д-рката каза, че всичко е ОК, много добре са ми изрязани тръбите в онкото в Плевен.
Голяма глупост беше това с жадна и гладна, скараха ми се...4 жени бяхме за снимки и само аз жадна и гладна и с облещени очища...кошмарен миг...
Пуснах имунологични и вярвайте ми, нямах кръв да ми вземат, такова обезводняване съм направила....1л. кола и 1 час по-късно теча се отпуши...
Както винаги имаше закъснения, лудницата е голяма...добре, че горе, при записването на часовете я нямаше онази досадна, вряскашта лелка, която винаги ми говори като на олигофрен и си оправих спокойно следващия час.
На 22.07. съм на разбор на ситуацията при д-р Стаменов. Да огледа направените изследвания от май до сега и да обсъдим последващите му/ни действия.
пп.След прегледа на няколко ЛС да го изпиша и тук, че да се знае :
АКО ЦВЕТНАТА СНИМКА Е СУТРИН, ТОГАВА Е С УПОЙКА И ТРЯБВА ДА Е ИЗПЪЛНЕНО УСЛОВИЕТО ЗА ЖАДНА И ГЛАДНА, АКО Е СЛЕДОБЕД, НЕ СЕ ПРАВИ С УПОЙКА И СИ ЯЖТЕ И ПИЙТЕ ДА НЕ СЕ ОБЕЗВОДНИТЕ КАТО МЕН!