Здравейте ,момичета !
Нещо много опустя темата.Дано другата седмица има раздвижване ,когато клиниката почва работа .Аз да ви кажа какво става при мен.Вече ще се побъркам.Откакто сме си дали заповедтта и посещаваме клиниката ,колкото пъти съм ходила досега винаги ама винаги изскача проблем.Сега на 07.09. ще "зарадвам" док. с тънка лигавица и абсолютно никакви ф-ли.Пада ми се 14 ден от Мц.И сега съм тотално объркана какво ще ми каже д-р Стаменов и какво ще последва.Снощи ходих при мойта АГ и видяхме че няма ф-ли нито в единия нито в другия яйчник,е в единия се видяха някакви миниатюрни ф-ла ,лигавицата ми пък беше 0,57.Явно този цикъл е ановулаторен и следващия МЦ док сигурно ще иска да ме види пак и кой знае какво ще изскочи тогава пък.Има ли и други момичета като мен ? Цикъла ми се промени ,незнам кога ще ми дойде а преди ми идваше точно през 25-26 дни ,сега когато си иска.На първия преглед имах гъбична инфекция + задържан ф-л ,следващия път пък ову беше минала ,сега ановулаторен .Е чак да му писне на човек.Незнам на психична основа ли е всичко това ,но преди това не съм имала задържани ф-ли -Всеки месец ходех на фоликулометрия лигавицата ми беше добре имах си 1-2 доминантни ф-ла и за това време нямах ановулаторен цикъл ,а сега тотална промяна.Да и си носех снимките от фоликулометриите които съм правила но док.не ги зачете ,каза искам аз да видя какво е положението -ми то тотално се промени.Стана много дълго ,но трябваше с някой да споделя.Чудя се дали да си купя за мен и мъжа ми Фертил аид и да започна да го приемам преди ИКСИ-то ,ще ми попречи ли ,какво ще ме посъветвате.?Благодаря ви предварително.