0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Пацентки на клиника Малинов / Надежда -тема 4
« Отговор #780 -: Октомври 01, 2010, 16:27:49 pm »
Знаете ли, дали всички трансфери се правят от Д-р Стаменов, не зависимо че си пациент на друг лекар?
Пункцията ми беше при д-р Персенска. Д-р Щефтекова ми слага лепило, а д-р Стаменов - трансфера. Пациент съм на д-р Персенска ,така че ... както се случи!
*
« Отговор #781 -: Октомври 01, 2010, 17:25:46 pm »
Знаете ли, дали всички трансфери се правят от Д-р Стаменов, не зависимо че си пациент на друг лекар?
Пункцията ми беше при д-р Персенска. Д-р Щефтекова ми слага лепило, а д-р Стаменов - трансфера. Пациент съм на д-р Персенска ,така че ... както се случи!
Извини ме ама ми звучи като "поточна лента"...ужас 8O...И всъщност кой е лекуващият ти лекар в случая ,човекът който трябва да следи всяка стъпка и да е в час през цялата стимулация?
Много претъпкано стана в тая клиника и индивидуалният подход се изгуби в забързаното ежедневие на лекарите там,за съжаление... :(
« Отговор #782 -: Октомври 01, 2010, 17:54:55 pm »
Извини ме ама ми звучи като "поточна лента"...ужас 8O...И всъщност кой е лекуващият ти лекар в случая ,човекът който трябва да следи всяка стъпка и да е в час през цялата стимулация?
Много претъпкано стана в тая клиника и индивидуалният подход се изгуби в забързаното ежедневие на лекарите там,за съжаление... :(
Не съм съгласна с теб!За момент не съм усетила ,че съм час от някакъв поток .
Да,пренаселено е ! Да,чака се много и е изнервящо! За нищо на света обаче не бих сменила тия лекари ,ако ще и всеки ден да е различен . Изнервят ме хора от обслужващия им персонал !
В предната клиника ,винаги като ходех се налагаше да обяснявам за кво иде реч, освен по време на стимулациите. Нямаше такъв наплив ,но резултата от към Я беше ужасен . Така ,че всеки си преценява!
« Отговор #783 -: Октомври 01, 2010, 20:17:30 pm »
Който пише, че в клиниката е като поточна линия, трябва да не познава добре работата там. Участието на тези хора по време на процедурата е нещо съвсем нормално. Всеки си върши работата и са страхотни.
*
« Отговор #784 -: Октомври 01, 2010, 20:38:32 pm »
Който пише, че в клиниката е като поточна линия, трябва да не познава добре работата там. Участието на тези хора по време на процедурата е нещо съвсем нормално. Всеки си върши работата и са страхотни.
Пациентка съм на клиниката и знам за какво говоря...Отлично познавам работат там и повярвай ми не всеки си върши работата както трябва...нооо това си е мое мнение и не ангажирам никого с него..
*

mira_mimi

• 1375
  • И третото столче се запълни! Ще довавяме и 4-то!
« Отговор #785 -: Октомври 01, 2010, 20:46:22 pm »
Хайде сега  :( остава и да се скараме пак за нещо толкова субективно: доволни-недоволни. И аз имам забележки понякога, забелязвам неща, които не ми се нравят много, НО КАТО ЦЯЛО съм доволна и преценявам, че там ми е мястото. Всеки има свои очакнавия и разбирания. Едно събитие се приема по различен начин от различните хора.

Та да си задам и въпроса  :). Колко струва прегледа при д-р Сигридов? На 5-ти съм на първи преглед при него.

Дидомира, ако не се лъжа на 5-6 се пада тестът ти, стискам палци!

Къди, успешен старт на 10 с блокажа!

На всички в процедура желая успех!
« Последна редакция: Октомври 01, 2010, 21:06:13 pm от mira_mimi »
*
« Отговор #786 -: Октомври 01, 2010, 20:55:01 pm »
Определено не съм целяла с мнението си да споря или още по-малко да се карам с някого.Пациентка съм на д-р Персенска и съм много доволна от нея и от останалите доктори.Но не ми харесва пренатовареността там и хаоса напоследък.За отношението на секретарките няма да говоря..всеки го знае..Затова реших че там не ми е мястото и това е моето разбиране за нещата.Освен това не се въздържах,понеже въпросната която написа поста си преди мене е пациентка на д-р Бойчев и явно тя е тази която не познава работата там...Съжалявам,ако съм засегнала някой друг...

И за да не е спам искам да подкрепя Дидомира и да и пожелая успешен финал,а той май е тези дни нали :D
« Последна редакция: Октомври 01, 2010, 20:58:23 pm от dgina »
*
« Отговор #787 -: Октомври 01, 2010, 22:17:45 pm »
mira_mimi прегледа при д-р Сигридов е 30лв.
« Отговор #788 -: Октомври 02, 2010, 01:25:27 am »
Аз също като общо съм доволна и затова съм все още съм в клиниката. Но не мога да не изкажа неудоволствието си от факта, че съм пациент на д-р Стаменов и то четвърта година и при трите ми иксита той нито веднъж не ми беше на трансфера. Да не говорим ,че само на по един единствен преглед съм се уцелила с него. Но това не е най-важното. На последния ми трансфер се заговорихме с момичето до мен и заедно влязохме за трансфер. Тя беше пациентка на д-р Персенска, а аз на д-р Стаменов. На нейния трансфер беше Стаменов, а на мен Персенска. При това едновременно. Е, защо Стаменов в този случай не си поеме неговата пациентка.Освен това имах удоволствието да поразбера проблемите на другото момиче. Е, с по малко опити от мен, неизяснен стерилитет. По какво си е избрал пациентката. Стана ми доста криво. Имам чувството ,че е вдигнал ръце от моя случай. А за д-р Персенска наистина е много мила, но въобще не мога да кажа ,че познава случая ми. Дори не знаеше ,че имам едно дете.Имунологичните изследвания не ги беше погледнала, ако не бях питала, нямаше да ми каже нищо за тях.
« Последна редакция: Октомври 02, 2010, 01:27:44 am от silvi 35 »
« Отговор #789 -: Октомври 02, 2010, 10:27:44 am »
silvi 35 - истината до която достигнах по дедукция, е че няма такова нещо като пациенти на д-р Стаменов, има пациенти на клиниката, ако и да си чакала 1г6м за час, че и повече. Ами бъди със заострено внимание, научи си рецитацията какво ти има и до къде си стигнала и който и да се появи - рецитирай...и се моли Бог да ти е на помощ!
Лично за себе си отново ще кажа, за който се опита да ме апострофира - проблем има, виждам го, отчитам го пред вас, като пред свои хора. Аз избягах от Плевен, знаете го повечето, преместих се януари 2010г без да съм правила опит там. Избягах защото Емин ме обиди на килограми и дебелини и защото ме мота 8месеца заради киста. Не съжалявам! Там не се чувствах добре! Задушавах се още на стъпалата на клиниката и влизайки винаги ме напушваше на плач. Не мога да кажа, че не съм била обгрижвана и че там не ми е било обърнато внимание. Имат ред, имат десциплина, но в Малинов се чувствам много по-добре - дишам, имам настроение, пътувам 4 пъти повече време, но отивам с кеф. Но не ми харесва този хаос и липсата на ясно осведомен за състоянието ми лекар. Стаменов има маниер да утеши и приласкае, да даде увереност. Щеше да е чудесно да го виждам всеки път, защото на мен това ми е най, най ,най -необходимо. Шефкетова е много мила и внимателна , ама още няма изграден маниер - виждам притеснението в очите и , а като ми изпляска някакви негативни неща само ме стряска..Не казвам , че не е права, но от Стаменов забелязах , че по този начин никога няма да ги чуя. Та така...има проблем в слънчевата къща и той е пренаселване... дано се оправят за всеобщото ни добро...иначе не знам, аз нямам алтернативна клиника повече, колкото и кусури да има -трая, дано Бог се смили и ми помогне, ако ли не...свършена съм...
« Последна редакция: Октомври 02, 2010, 10:31:02 am от New Love »
Преди да си създадено, аз те исках!
Преди да си родено - те обикнах!
В съня си видях лицето ти и знаех , че съм влюбена!
Преди да си заченато, аз знаех , че ще умра за теб!
Това е чудото на неосъществената майчина любов!
Моята любов!

Дневникът на New Love
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=45823.msg827306#msg827306
*
« Отговор #790 -: Октомври 02, 2010, 11:57:53 am »
New Love права си- наистина е пренаселено.Но пък и добрите лекари в БГ не са много и затова се получава така.Мисля, че в клиниката взимат мерки заради голямия наплив.Преди две седмици като бях в клиниката исках да запиша часове за първични прегледи на 2 приятелки и ми отказаха.По-възрастната секретарка ми каза, че графика е препълнен и евентуално часове за първичен преглед ще записват чак след януари (като уточни, че и тогава не е сигурно дали ще има някаква промяна в графика като размествания или няма да записват никакви часове за първични прегледи).Това е тъжно, но е факт.
*

mira_mimi

• 1375
« Отговор #791 -: Октомври 02, 2010, 14:54:17 pm »
Още един пациент на д-р Стаменов споделя за трудностите да се сдобие с дете.
http://www.btv.bg/shows/tarsi-se от 17.50 мин.
*
« Отговор #792 -: Октомври 02, 2010, 20:30:11 pm »
Здравейте!
 Току що се пробирам от София.Пациентка съм на д-р Стаменов.Много се надявах днес да почна стимулация но уви.Предписа ми Фемостон за два месеца,явно ФСХ ми е високо.Така и не успя той лично да ми даде рецептата, а момичето на информация ме извика по име и ми обясни как да пия хапчетата.Така,за това добре.
 Другото което ме претеснява е ,че съм по одобрена от фонда и до  12 декември трябва да почна.Втората опаковка на Фемостона ще ми свърши на 26 ноември.На преглед трябва да отида на последното 4 или 5 хапче от опаковката.
Какво се взема впредвид като срока ми е до 12 декеммври?До 12 декември да съм приллючила с процедурата или мога да почна примерно на 11 декември процедура?
 Кажете нещо по въпроса щото доста се рзвълнувах.
Ще съм благодаран ако някой ми отговори!Благодаря предварително!
P.S.(Щях да съм по къс протокол от 2 октомври).

*

mira_mimi

• 1375
« Отговор #793 -: Октомври 02, 2010, 20:36:03 pm »
geko, не искам да те притеснявам допълнително, но клиниката почива почти целия декември по традиция. Най-вероятно ще ти удължат Заповедта с 3 месеца.
« Отговор #794 -: Октомври 02, 2010, 21:58:13 pm »
geko, дали пък това не е холивудски отказ?! С тези писаници за Фонда и игра като тази "тука има тука нема" вече подлагам всичко на съмнение и съм наострила уши и всякакви сетива, че и аз трябва да започна съм натръни!
« Отговор #795 -: Октомври 02, 2010, 22:12:12 pm »
оффф..днес ми върви като черна станция да се изказвам, но и аз съм със заповед до 7.12....а съм и на 41 навършени, кога ще почна, кога ще чакам за втори опит(от фонда-хаха), ако първия излезе неуспешен...пък за 3 не ми се и мечтае....оффф....
Много ми мирише и на мен това разкатаване на изчакване, като първоначално мислех, че е заради пренаселването, но все повече се съмнявам, че може и да се изчакват финансите на фонда.... (тука псувам яко по даржавата , ама много яко....културно не си изписвам конкретните думи, не ми е в характера...за сега)
Най-мразя да ми подадат хапката и после да си я дръпнат...озверявам...и ако ни отрежат няма да кротувам....като никога в живота си..но то не се издържа...

mira_mimi -  ти ме утрепа...как при толкова хора чакащи, с изтичащи заповеди и те ще почиват пак цял месец...ееее това вече е върхът...
« Последна редакция: Октомври 02, 2010, 22:14:11 pm от New Love »
Преди да си създадено, аз те исках!
Преди да си родено - те обикнах!
В съня си видях лицето ти и знаех , че съм влюбена!
Преди да си заченато, аз знаех , че ще умра за теб!
Това е чудото на неосъществената майчина любов!
Моята любов!

Дневникът на New Love
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=45823.msg827306#msg827306
*

mira_mimi

• 1375
« Отговор #796 -: Октомври 02, 2010, 23:05:13 pm »
mira_mimi -  ти ме утрепа...как при толкова хора чакащи, с изтичащи заповеди и те ще почиват пак цял месец...ееее това вече е върхът...
Не знам дали и тази година ще почиват декември, предполагам.
*
« Отговор #797 -: Октомври 02, 2010, 23:16:33 pm »
Миналата година на 6.12 беше пункцията ми, на 8.12 беше трансферът ми. До Коледа имаше и дежурен лекар. Късмет на всички  :D
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
« Отговор #798 -: Октомври 02, 2010, 23:54:42 pm »
То и аз имам някакви наблюдения ,че няма пациент на някой доктор, а на клиниката, но когато аз си записах час преди 4 г. не беше така, а и тогава да не заблуждават хората, че ако искаш час за д-р Стаменов първичен, се чака много повече, а ако искаш за д-р Персенска по-малко.
*
« Отговор #799 -: Октомври 03, 2010, 08:43:28 am »
Моята заповед вече е удължена веднъж с 3 месеца, поради спонтанен аборт.Егати и късмета! Да държавата ни е от шибана, по-шибана,че най -шибаната държава на света!
 Някой би ли ми дал телефона на д-р Стаменов?