0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Дано всяка жена получи така мечтания подарък....успех
:crossfingers: :bfp:

ОЧАКВАЩИ ДА ВИДЯТ  :bfp1: :dance2:

Renito 86 - 20.07  stork-boy :crossfingers:
                            Гальонди - 25.07 stork-boy :crossfingers:
                            Petqst - 28.07 stork-boy :crossfingers:
                            goldfin.ch - ? stork-boy :crossfingers:
                            Марина 75 - ?  stork-boy
                            rtfrtf - ?  stork-boy :crossfingers:
                            Snegina - ? stork-boy :crossfingers:
                            psavova-    stork-boy :crossfingers:
                            gab4o1-     stork-boy :crossfingers:

ЛОВУВАЩИ yahoo_17 :eggsperm:

Чоки :bed:
                             chin :bed:
                             bebeshori  :bed:
                             Цвете :bed:
                             Foveri :bed:
                             Бжи :bed:
                             Pamela5 :bed:
                              Женя  :bed:
                             Луничка :bed:
                             Оливиа :bed:
                             ioly  :bed:
                             titibar :bed:
                             ahiito :bed:

ВИДЯЛИ +++++++++ ЗА МЕСЕЦ ЮЛИ: :D

тони-бонбони-  :bfp1:
                         федерета -  :bfp1:

Хайде,момичета дано се отчетете подобаващо тази седмица! :crossfingers: :bfp1:
вируси днес след доки....другите бременелки нека ви наръсят хубаво за късмет :D/

« Последна редакция: Юли 23, 2010, 17:48:47 pm от petqst »

*
Добро утро! :D
Благодаря ти Мони за темичката! :D
Дано се напълни с много ++++++
А сега закусчица, че умрях от глад :wink:

Лека и спорна седмица на всички! :D
*
Добро утро и от мен, Монка мерси за темичката и успех на доки днес  :D и после да ръсиш вирусите, чееее лов ни чака  :lol:
Пете благодаря за трапезата и  :crossfingers: :crossfingers:
Спорна седмица на всички  :balk_21: :balk_21: :balk_21: :balk_21:
А къде е нашата Маймунка и Маринка не се вясва вече  :(
Рениии и на теб душичка  :crossfingers: :crossfingers:
« Последна редакция: Юли 19, 2010, 09:51:58 am от Женя »
*
Ихаа, колко много сме станали по списъка  :ballons:

Хайде и аз да се пльосна в новата темичка и дано е на късмет на всички  :goodluck:

При мен още няма новини- ден 35 от Х вече  8) Жалко, че утре сутрин няма да мога да направя тест, понеже рано рано ще пътувам командировка, но все пак- и този гъдел на неизвестност започва да ми харесва, усещам един такъв прилив на положителна енергия  :cloud9: еххх.. Та ако и днес-утре-вдругиден няма М, обещавам тържествено да направя вече тест и да ви държа в течение  :bighug:

*
Добро утро !

Благодаря за новата темичка- за мен тя ще е много важна-Мони трябва да си ми на късмет нали!!!

Кафенцето е суперрр имах огромна нужда от него днес,мноооого трудно станах!
След няколко дни почивка и излежаване на плажа понеделника ми е мн труден!

Fe направо ти завиждам на търпението-досега щях да съм полудяла!Вече ми идва да започна с тестчетата,а има още 4 дни до закъснението.

Слънчева седмица всички!!! и много много +++++ тестчета!  Дано и моето да е такова!
Прегръщам ви и пращам много много солени целувки от морето!

:bighug:

П.С.За малко да забравя  :welcome_1: на новите момичета и да се омитат бързо от тук!

*
Shkembelina, не че съм толкова търпелива, но реално закъснение ще имам след днес, затова така :)) календара ми дава някаква средно аритметична дата, която не е датата на истинското закъснение. Търпение, миличка!! Мисли си, че примерно до 5 дни ако тестваш ще е отрицателен резултата и само може да се разочароваш, пък то да е станало, такава ми е логиката, не че и аз вече не го мисля 24/24  :D даже половинката ми каза, че се вманиачавам  8)

*
Хайде и аз да се цопна в новата тема. Дано да е на късмет за колкото се може повече момичета. На всички чакащи стискам палци за едни хубави две чертички. На ловуващите пожелавам да се справим с ловуването. :D
Мони, успех днес при доктора.
Пожелавам на всички лека и успешна седмица. Целувки :D

Добро утро   :D
Честита ни нова темичка, дано има само хубави новини  :P

Фе, защо не си коригираш дължината на цикъла в календара, така ще ти излиза реално както е.

Слънчева седмица  :D
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*
Фе, защо не си коригираш дължината на цикъла в календара, така ще ти излиза реално както е.

Елеганс, дължината в календара е тази, която излиза средно от последните.. даже повече от 12 месеца /въведох си данните за тях точно за да ми излезе статистика за дължината/, затова ако я променя- знам ли дали ще е по-меродавно. Като казвам, че броя закъснение от днес, то е защото взимам за мерило най-дългия си цикъл досега изобщо /реално, ако е станало, закъснение може вече и да има/  :wink:

*
Добро утро, благодаря за хубавата темичка, дано донесе на всички късмет.
;)
*
Shkembelina, не че съм толкова търпелива, но реално закъснение ще имам след днес, затова така :)) календара ми дава някаква средно аритметична дата, която не е датата на истинското закъснение. Търпение, миличка!! Мисли си, че примерно до 5 дни ако тестваш ще е отрицателен резултата и само може да се разочароваш, пък то да е станало, такава ми е логиката, не че и аз вече не го мисля 24/24  :D даже половинката ми каза, че се вманиачавам  8)

За сега се удържам и няма да правя тестове ,защото има още време!
Стискам палци, Fe!

Фе и с право си вземаш най-дългия цикъл за мерило :wink:
Ама хайде прави теста :D
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*
е вече съм на работа ,тези в ХЕИ ще ме побъркат,резултатите още не са дошли от Кюстендил ,утре щели да дойдат... :x но ако и утре не дойдат за един ехо...ще отида и при друг ако трябва- вече нямам търпение ,2 седмици чакам.... :(

*

Raissa777

• 1672
  • Засадиш ли горчиви плодове-няма да береш сладки.
чук-чук  :D

Честита нов темичка, много радости да има !
Госпожа  :P какви са тези замотавания... :? И аз вече изгубих търпение...
Всичко ще е наред  :bighug:

Успех на всички в начинанията, кой палува, кой кротко си чака  :lol:
 :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:

А Маймуната е много несериозна значи!
*
Рая, добре дошла в гореща София, как прекара на  морето?
*
Здравейте момичета ,
Мони Благодаря ти за темичката ,дано е на късмет .
Петенце пак си спретнала страхотна закуска и кафенце.
СЕга да се отчета и аз -днес вече мина и прегледа и цветната снимка -Всичко е наред при мен и при мъжа ми .  .Тези дни трябва да съм в овулация и се захващаме за работа  :wink: :oops:.

Още веднъж искам да Благодаря на Исето /тя си знае за какво / :balk_5: :balk_5: :balk_5:
Фовери, браво за хубавите новинки  :P
Хайде сега да уловите яйцето  :eggsperm:  :D :wink:

Здравейте момичета!
Мони благодарим за темичката,дано се удвоят бременелките че да те отменят от време на време
Пете страхотна закуска аз ще се засиля към сокчето че с тази диета  :D
Фе ама найстина е крайно време за едно тестче аз ако съм не бих удържала до сега
Мони спокойно мила 1 ден е това ще удържиш още мъничко
Foveri-чудесни новинки,след 2 две седмици да са още по чудни  :bfp:
Много палчета  :crossfingers: на всички нечакащи    :bfp: :bfp:
Цоппппп под вирусчетата и аз  :a_cat_06:

Вярвам!!!!
*
Хоп, ето ме и мен тук :sunshine:
Мони благодаря за темичката и специални поздравления за щастливото събитие :balk_16: Много да се обичате!!!
Добре дошли на новите попълнения, но за предпочитане е да не се задържат задълго :wink:
Петя, как я карате с бебчовците? Слушкате ли се? :D
Фови, страхотни новини!!! Сега вече се успокой и се наслаждавай на остатъка от почивката, а бебчето и то ще дойде :P
и аз съм на тази вълна, този месец само по доктори :? дано и моите резултати са добри :P
Фе,  :crossfingers:

"What other people think of you is none of your business" - Paulo Coelho
*
Мъчно ми е да го кажа, но май няма нищо този месец при мен.. както нямаше признаци, ме заболя и се досещате сами...много гадничко ми стана, знам че вие ще ме разберете поне. Толкова ми стана тъжно, че и в момента ми е лошо и ми се вие свят от неприятната емоция, а за капак утре трябва и да пътувам /5часа път  :( / А по-лошото са мрачните мисли, които ми се въртят в главата.

Еми това е, съжалявам, че не можах да започна седмицата с добра новина. Успех на всички останали.